Motobazar Poznań - jedno zasadnicze pytanie
• Strona 1 z 1
Motobazar Poznań - jedno zasadnicze pytanie
Witam
Motobazar poznański w tym roku był w kwietniu i maju i będzie teraz we wrześniu i grudniu. Czy w przyszłym roku będzie on mniej więcej w tych samych miesiącach? Bo jeśli tak, to nie czekałbym do przyszłego roku, tylko zapożyczył się pieniężnie i pojechał już we wrześniu. Zasilenie pieniężne dostanę w styczniu, więc nie chciałbym czekać do kwietnia
Pozdr
Motobazar poznański w tym roku był w kwietniu i maju i będzie teraz we wrześniu i grudniu. Czy w przyszłym roku będzie on mniej więcej w tych samych miesiącach? Bo jeśli tak, to nie czekałbym do przyszłego roku, tylko zapożyczył się pieniężnie i pojechał już we wrześniu. Zasilenie pieniężne dostanę w styczniu, więc nie chciałbym czekać do kwietnia

Pozdr
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
heh a kto moze wiedziec co bedzie za rok? wszystko zalezy od organizatorow.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
i tak ciężko stwierdzić, czy będzie w podobnych terminach. ja dodam, że grudniowy możesz sobie wykreślić z grafika, bo jest tylko w hali praktycznie i teren, jak i oferta są mega biedne! nawet te w miesiącach ciepłych to ułamek tego co jest Łodzi, więc jeśli szukasz wyboru to tam bym skierował swe kroki.
1952 SHL M-04
2000 Suzuki GSF 600 S Bandit
2000 Suzuki GSF 600 S Bandit
- michael
- Bywalec
Do Poznania mam 45 km, do Łodzi 245 km, więc jakoś nie widzi mi się nadkładać 200 km
Ja szukam konkretnie kombi Modeka Shield Pro, jest to raczej popularny kombinezon, więc myślę, że w Poznaniu też powinien być.

Ja szukam konkretnie kombi Modeka Shield Pro, jest to raczej popularny kombinezon, więc myślę, że w Poznaniu też powinien być.
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
Witam
W zeszłym roku byłem na moto-bajzlu. Faktycznie mizerny wybór. Chociaż porównania nie mam do np. Łodzi to można było odczuć pewien niedosyt.
Jak dla mnie to wyboru nie ma i jak na razie tam nie zawitam, bo w zeszłym roku zapłaciłem 10zł generalnie za nic
Ale jeśli chodzi o Ciebie to może coś znajdziesz. Duży stoisko firmowe miał RetBike, ale Modeki niestety nie pamiętam.
Pozdrawiam
W zeszłym roku byłem na moto-bajzlu. Faktycznie mizerny wybór. Chociaż porównania nie mam do np. Łodzi to można było odczuć pewien niedosyt.
Jak dla mnie to wyboru nie ma i jak na razie tam nie zawitam, bo w zeszłym roku zapłaciłem 10zł generalnie za nic

Ale jeśli chodzi o Ciebie to może coś znajdziesz. Duży stoisko firmowe miał RetBike, ale Modeki niestety nie pamiętam.
Pozdrawiam

MZ ETZ 251 -> Honda CBF 600 S -> YAMAHA FZS 1000 FAZER
-
sznajdi - Bywalec
Na ostatnim bylo jedno stoisko i wisialy Modeki, sam sie wtedy rozgladalem (jeszcze bez prawka i moto) za shield pro
Za kurtke chcial 650zl przed targowaniem, te 50zl pewnie by opuscil.
W zeszlym tygodniu w Rapidze kupilem swoja za 630zl, wiec jak chcesz kilka groszy oszczedzic to poczekaj do wrzesnia

Za kurtke chcial 650zl przed targowaniem, te 50zl pewnie by opuscil.
W zeszlym tygodniu w Rapidze kupilem swoja za 630zl, wiec jak chcesz kilka groszy oszczedzic to poczekaj do wrzesnia

-
Piciu - Świeżak
• Strona 1 z 1