Zobacz wątek - wyższość forum.scigacz.pl nad innymi forami motoryzacyjnymi
NAS Analytics TAG

wyższość forum.scigacz.pl nad innymi forami motoryzacyjnymi

O wszystkim
_________

wyższość forum.scigacz.pl nad innymi forami motoryzacyjnymi

Postprzez iro » 7/7/2009, 14:07

ostatnio zauważyłem a dziś poczułem na własnej skórze jak na innym forum (forumsamochodowe) zostałem zbanowany za to że raz napisałem dokładnie tak ja napisze napisałem kvrva dokładnie tak a potem nazwałem kolesia debilem i dostałem bana i podpis powód: teraz przesadziłeś dostałeś 4 ostrzeżenia o wartości 2 czyli razem 10 i masz zakaz wchodzenia na forum a teraz pojawia mi sie że zostałem wyżucony z forum i mam sie skontaktować z adminem a nigdzie nie ma takie opcji czy na innych forach są sami tępacy i wogle dostałem 4 ostrzeżenia za 2 posty kazali mi iść na inne forum więc teraz będę częściej tu bo tu jest spokojniej i wpiszcie to od razu do tego tematu najgłupszy temat na ścigu a ja chce tylko niektórym oszczędzić nerwów
Otoczeni hipokryzją idziemy swą ścieżką ...
iro
Bywalec

Postprzez adamus67 » 7/7/2009, 14:20

Strzel se kupke bo zeÅ› blady.
Cieszymy sie ze bedziesz tu częsciej ale nikogo to nie obchodzi.Chcesz zeby Ci wszyscy przytaknęli ze fajnie ze mozna tu troche poprzeklinać?
lubie w cs'ie grać TERRORystami !!!
adamus67
Świeżak

Postprzez C-bool » 7/7/2009, 14:25

Zakląłeś oszukując cenzurę zapewne, więc warn +1, obrażałeś innego usera, znowu warn +1. Nie wiemy też co pisałeś, bo to może nie wszystko. A regulamin tam czytałeś?

iro napisał(a):4 ostrzeżenia o wartości 2 czyli razem 10

lol?
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
C-bool
Mieszkaniec forum

Postprzez falconiforme » 7/7/2009, 14:37

Pewnie trafiłeś na forum gdzie ludzie jeżdżą z rybami na samochodach i niestety są frustratami. Potem wyjeżdża taki na ulicę i trąbi jak widzi motocyklistę.
Ongoing Success
falconiforme
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez eBuch » 7/7/2009, 15:40

falconiforme napisał(a):Pewnie trafiłeś na forum gdzie ludzie jeżdżą z rybami na samochodach i niestety są frustratami. Potem wyjeżdża taki na ulicę i trąbi jak widzi motocyklistę.

HEHEHEHEHEHE

To tutaj korzystaj poki jeszcze mozesz pisac :wink:
Pzdr

Yamaha Majesty 250
eBuch
Świeżak

Postprzez Czester » 8/7/2009, 08:59

Pewnie tam adminem jest o. Tadeusz :)
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
Czester
Administrator

Postprzez iro » 8/7/2009, 09:04

evil napisał(a):
iro, tępak jesteś :twisted:

wiem :twisted:
ale mi chodzi o to że to jest bez sensu tu na forum mam dwa warny za to samo i kumam że nie mam tych żeczy robić a tam raz przeklnąłem nie prubując oszukać cenzury i wyzwałem raz kolesia i dostałem tyle warnów za jednego posta i jeszcze admin napisał że mam 4 warny ich wysokość 2 czyli 10 czyli umie on liczyć a mi chodzi o to że jak ktoś nie chce sobie psuć nerwów to niech tam nie idzie no. :evil:
Otoczeni hipokryzją idziemy swą ścieżką ...
iro
Bywalec

Postprzez falconiforme » 8/7/2009, 09:37

Wisz iro, oni tacy świętojebliwi i do kościółka co niedziele a potem wszystko jak w modlitwie :

,,Gdy wieczorne zgasną zorze, zanim głowę do snu złożę, modlitwę moją zanoszę, Bogu Ojcu i Synowi. Dopier***cie sąsiadowi! Dla siebie o nic nie proszę, tylko mu dosrajcie, proszę! Kto ja jestem? Polak mały! Mały zawistny i podły! Jaki znak mój? Krwawe gały! Oto wznoszę swoje modły do Boga, Marii i Syna! Zniszczcie tego sku***syna! Mojego rodaka, sąsiada, tego wroga, tego gada! Żeby mu okradli garaż, żeby go zdradzała stara, żeby mu spalili sklep, żeby dostał cegłą w łeb, żeby mu się córka z czarnym i w ogóle, żeby miał marnie! Żeby miał AIDS-a i raka, oto modlitwa Polaka!"
Ongoing Success
falconiforme
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez House MD » 8/7/2009, 09:43

haha Dzień Świra rządzi xD
Jestem Hardcorem xD
House MD
Świeżak

Postprzez YZF R1 » 9/7/2009, 03:06

przeczytaj regulamin to będziesz wiedział za co warny lecą... Ja za pewne też Ci kilka sypnę jak tak dalej będziesz mięsem rzucał...
YZF R1
Moderator

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości

na górê