30.06.2009 Tragedia w poznaniu...Ilu Naj jeszcze musi odejsć
• Strona 1 z 2 • 1, 2
30.06.2009 Tragedia w poznaniu...Ilu Naj jeszcze musi odejsć
Wiedzialem o tym juz ok 15. (tesciu w strazy pozarnej) Nie chaielm wam pisac bo niewiele wiedzialem.
http://polskatimes.pl/gloswielkopolski/ ... ,id,t.html
Ponoc nie mial najmniejszysz szans, a predkosc musial miec naprawde spora.
[*]
http://polskatimes.pl/gloswielkopolski/ ... ,id,t.html
Ponoc nie mial najmniejszysz szans, a predkosc musial miec naprawde spora.
[*]
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
Policja zapowiada powołanie biegłego, który ustali prędkość, z jaką poruszał się motocyklista.
Standard... gdzie motocyklista, tam pierwsze co robią, to sprawdzają czy 200 km/h nie leciał

GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
lonewolf napisał(a):zapier*alajcie dalej...
[*]
tu nie chodzi o zapier*****ie tylko o podejście kierowców samochodów do motocyklistów sam sie spotkałem kilka razy z przypadkiem ze podczas wyprzedzania kolesia w miescie zostałem strąbiony tylko dlatego ze on jechał 30 a wolno było 50 i go wyprzedziłem i nie rozumiem czy ci ludzie już sobie zakodowali że kazdy motocyklista jest zły i chce wszystkich dookoła pozabijać...myśle ze jak media bedą dalej nagłaśniac takie sprawy tylko podając w wiadomościach że "policja prowadzi dochodzenie czy motocyklista nie jechał za szybko..."to reszta ludzi od razu kodduje w głowie tylko ostatnie 3 słowa i mamy gotowy profil motocyklisty w Polsce.
-
pawulon03 - Świeżak
Jestem zdania jak lonewolf, kto nie ma mózgu ma pierwszeństwo. Taka smutna prawda. Myślicie dlaczego tak mało osób z forum ginie ? Bo tutaj zdecydowana większość po przeczytaniu masy informacji nauczyła się myśleć.
- Demotywatrrro
- Świeżak
Demotywatrrro napisał(a):Jestem zdania jak lonewolf, kto nie ma mózgu ma pierwszeństwo. Taka smutna prawda. Myślicie dlaczego tak mało osób z forum ginie ? Bo tutaj zdecydowana większość po przeczytaniu masy informacji nauczyła się myśleć.
a co ty k... prowadzisz statystyke kto z forum zginął . Daj chlopie spokuj . Odje....... ci ?
YZF R6 2007
-
Trener - Stały bywalec
Melvin ja nie wjeżdżam na krzyżówkę mają 100km/h myśląc, wymusi czy nie, będę miał pecha czy nie. Więc w takiej kategorii tego nie postrzegam, co innego jak ktoś wyjedzie mi na czołówkę i się z nim pocałuje. Wtedy jak bym przeżył powiedział bym, że to pech.
Co do kolegi wyżej, nie wiem dlaczego się tak przejąłeś moim postem. Może warto się zastanowić nad swoim życiem.
Co do kolegi wyżej, nie wiem dlaczego się tak przejąłeś moim postem. Może warto się zastanowić nad swoim życiem.
- Demotywatrrro
- Świeżak
pawulon03 napisał(a):tu nie chodzi o zapier*****ie tylko o podejście kierowców samochodów do motocyklistów sam sie spotkałem kilka razy z przypadkiem ze podczas wyprzedzania kolesia w miescie zostałem strąbiony tylko dlatego ze on jechał 30 a wolno było 50 i go wyprzedziłem i nie rozumiem czy ci ludzie już sobie zakodowali że kazdy motocyklista jest zły i chce wszystkich dookoła pozabijać...myśle ze jak media bedą dalej nagłaśniac takie sprawy tylko podając w wiadomościach że "policja prowadzi dochodzenie czy motocyklista nie jechał za szybko..."to reszta ludzi od razu kodduje w głowie tylko ostatnie 3 słowa i mamy gotowy profil motocyklisty w Polsce.
A nie zapi***alamy? Sam nie jestem bez winy. Ale w mieście nie pałuję. Zresztą w niektórych innych miejscach też nie. Mieszkam niedaleko jednej z głównych dróg w naszym mieście i słyszę ryki silnika, przeważnie pod wieczór. Na tamtej drodze jest tyle dróg podporządkowanych że zawsze możę coś wyjechać. Z prawej strony drzewa i nie widać czy ktoś zechce sobie wejść na ulicę czy nie. O pasach nie wspomnę. Tak ja mówię, sam nie jestem bez winy bo lubię szybciej jeździć, ale z głową Panowie... z głową...
-
lonewolf - Bywalec
lonewolf szacunek dla Ciebie.
Zawsze zganiacie wine na kierowce samochodu... Ale nie zawsze jest tak,ze tylko on zawinil. Gdyby jechal z dozwolona predkoscia moglby hamowac... W wielu przypadkach to predkosc przyczynila sie do smierci...
Trzeba brac pod uwage wszystko. Najmniejszy blad moze odebrac zycie.
Zanim zaczniecie zapier....c, pomyslcie czy to dobre miejsce.
A chłopaka szkoda.
Rest in peace...
Zawsze zganiacie wine na kierowce samochodu... Ale nie zawsze jest tak,ze tylko on zawinil. Gdyby jechal z dozwolona predkoscia moglby hamowac... W wielu przypadkach to predkosc przyczynila sie do smierci...
Trzeba brac pod uwage wszystko. Najmniejszy blad moze odebrac zycie.
Zanim zaczniecie zapier....c, pomyslcie czy to dobre miejsce.
A chłopaka szkoda.
Rest in peace...
- runej
- Świeżak
najlepiej zamknąć temat bo jak w takim temacie wiara zaczyna sobie jechać to sorry..... [*]
/speed always goes in pair with fouriosity/
po prostu fast...
HONDA CBR 600RR MOVISTAR TELEFONICA-opylona
po prostu fast...
HONDA CBR 600RR MOVISTAR TELEFONICA-opylona
-
fast and furious - MEGA TROLL
Panowie bez zadnych klutni ani obrazania sie !!
Temat zostal zalozony po to by oddac mu hołd.
Oddajmy mu nalezyty szacunek.
Temat zostal zalozony po to by oddac mu hołd.
Oddajmy mu nalezyty szacunek.
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
-
s_extrem* - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2