Motocykliści z Białegostoku? Potrzebna pomoc :)
• Strona 1 z 1
Motocykliści z Białegostoku? Potrzebna pomoc :)
Witam, czy ktoś jest z Białegostoku? Niedługo przyjedzie do mnie motor, potrzebuję kogoś kto pomógłby zielonemu w motorach szosowych zmienić olej i posprawdzać wszystko. Do tego takie pierdoły jak filtr paliwa itp. Znacie może jakiś serwis niedrogi? Jak bym się odkuł finansowo to pojechałbym również na przegląd.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
ZZR 600
- Rocks
- Świeżak
A czy ten Adam zna³ by siê na regulacji i ustawieniu ga¼ników suzuki? Jest to specjalista od wszystkich motocykli czy tylko od konkretnej marki? No i gdzie jego znajdê???
- maruder07
- Świeżak
Ma swój zakład mechaniczny ustawiał mi zawory i gaźniki w ER5. Zna się na suzuki chyba jego ulubiona marka. Ma narzędzia diagnostyczne komp do suzi ale od 2003 bodajże roku. Zadzwońcie i spytajcie o terminy. Nie spodziewajcie się ze za darmo.
Ostatnio robił ZX6 z 2000 roku - to jeżeli o kawasaki chodzi.
Zakład ma miejsce w Kleosinie, ale zadzwońcie do niego dałem numer wcześniej i się omówcie pozdrawiam.
Ostatnio robił ZX6 z 2000 roku - to jeżeli o kawasaki chodzi.
Zakład ma miejsce w Kleosinie, ale zadzwońcie do niego dałem numer wcześniej i się omówcie pozdrawiam.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości