Zobacz wątek - Miłe że sa jeszcze takie warsztaty
NAS Analytics TAG

Miłe że sa jeszcze takie warsztaty

O wszystkim
_________

Postprzez Mikutek13 » 1/5/2009, 18:32

mi blacharze nie chcieli pospawac nozki od biegów ;((

ale w końcu znalazł sie jeden bo miał simsona ;D
Romet 50T-1 89r. Remont 100% Docieranko :)
Mikutek13
Świeżak

Postprzez YZF R1 » 1/5/2009, 19:41

Tak ASO Yamaha Warszawa ul.Połczyńska pełna profeska. Ja swój motocykl oddaje tylko tam mechanikowi o imieniu Adam jest niesamowity ma niesamowitą wiedzę i doświadczenie na Erłanach zna się najlepiej. Polecam gorąco
YZF R1
Moderator

Postprzez fast and furious » 1/5/2009, 20:33

Ja mogę polecić serwis Hondy w Poznaniu na obornickiej (mieszczą się w centrum handlowym :lol:) wczoraj podwykonawca zrobił ich w ch** i nie przysłał im podnośnika więc nie mogli mi naprawić małego wycieku w amorach,wkurzyłem się że nie będzie moto na majówkę a tu nagle dostaje wczoraj wieczorem telefon że motor jest do odebrania dzisiaj rano bo mechanik przyszedł specjalnie w święto do pracy żeby zrobić motunga.... pełny szacun.... ogólnie serwis jest nastawiony bardzo pozytywnie do klienta.... polecam :D
/speed always goes in pair with fouriosity/
po prostu fast...

HONDA CBR 600RR MOVISTAR TELEFONICA-opylona
fast and furious
MEGA TROLL

Postprzez limak14 » 1/5/2009, 20:44

A ja polecam serwis Moto-GP w LBN> Możecie powiedzieć, że jestem nieobiektywny bo tam pracuje(ale dopiero od miesiąca).Wcześniej oddawałem tam swoje moto i był pełen profesjonalizm. Nie naciągają i mówią jak zrobić najprostsze czynności związane z mechaniką.
I proszę nie pisać, że LIMAK reklamuje serwis-ja tylko mówie jak było w moim przypadku. Znam jeden serwis w LBN gdzie z niemiłą chęcią bywałem, bo akurat nigdzie indziej nie było jakiejś części której na gwałt potrzebowałem.I bez wątpienia mogę powiedzieć, że klient był tam intruzem.
limak14
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez elco » 1/5/2009, 22:17

Honda Grudzinski w Swidnicy. Kiedy sam nie daje sobie rady z maszyna powierzam motocykl w ich rece. Maja tam swietnie wyszkolonego mechanika, ktory bez zadnych przeciwskazan pozwala sobie patrzyc na rece i udziela cennych wskazowek. Wlasciwy czlowiek na wlasciwym miejscu.
Serwis Yamahy w Walbrzychu. Wlasciciel jest zawodnikiem o ile sie nie myle WSM "Chelmiec", albo ich sponsorem. Pelen profesjonalizm i doswiadczenie.
Ostatnio edytowano 2/5/2009, 18:41 przez elco, łącznie edytowano 1 raz
Honda VFR 800 FI
elco
Moderator

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê