Garazowanie motocykla?
• Strona 1 z 1
Garazowanie motocykla?
Witam moi drodzy i od razu z tego miejsca chcialbym sie przywitac. Stoje przed powaznym problemem kazdego motocyklisty z bloku. Czyli gdzie trzymac swoje moto.. Mam zamiar wylozyc troche kasy na swoje pierwsze moto i pomysl taki, ze mam miejsce na strzezonym parkingu pod gola chmurka..
aczkolwiek sezon sie kiedys skonczy i trzeba bedzie przezimowac maszyne, jestem z wroclawia i pytanie, jest jakies miejsce gdzie moznaby tanio przezimowac maszyne, najlepiej w ocieplanym garazu?
Chodzi mi konkretnie czy takie cos istnieje, garaz, gdzie wielu takich jak ja, posiadajacych ten sam problem zostawia swoje moto do przyszlego sezonu..
aczkolwiek sezon sie kiedys skonczy i trzeba bedzie przezimowac maszyne, jestem z wroclawia i pytanie, jest jakies miejsce gdzie moznaby tanio przezimowac maszyne, najlepiej w ocieplanym garazu?
Chodzi mi konkretnie czy takie cos istnieje, garaz, gdzie wielu takich jak ja, posiadajacych ten sam problem zostawia swoje moto do przyszlego sezonu..
- onedeep69
- Świeżak
-
pablomotors - Świeżak
zimą można oddać moto na przetrzymanie do rodziny albo znajomych na wsi...
a latem trzymać na parkingu strzeżonym pod chmurka...
ew. zrób jak ja, kup kontener za 500zł, wyremontuj i masz garaż jak znalazł, pytanie tylko gdzie go postawisz pod blokiem
a latem trzymać na parkingu strzeżonym pod chmurka...
ew. zrób jak ja, kup kontener za 500zł, wyremontuj i masz garaż jak znalazł, pytanie tylko gdzie go postawisz pod blokiem

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
-
turboponczek - MEGA TROLL
turboponczek napisał(a):Motocykle to drogi sport. Jeżeli nie stać Cię na garaż za 200zł/miesiac to lepiej sobie odpuść.
amen
-
SQ - Mieszkaniec forum
rzeźnik napisał(a):jak mozna kupowac motocykl bez jakiegokolwiek garazu? kurcze, to tak jak zyc bez mieszkania, jakiegos lokum.nie wyobrazam sobie, zeby nie podlubac w maszynie wieczorem w garazu, zrobic odcine, ujebac sie w smarze
i przemówił on na forum, a wszyscy wiedzieli, że dobrze prawi, gdyż zaprawdę rację miał.
-
SQ - Mieszkaniec forum
-
turboponczek - MEGA TROLL
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1