Zobacz wątek - Pościg za szalonym motocyklistą...
NAS Analytics TAG

Pościg za szalonym motocyklistą...

O wszystkim
_________

Pościg za szalonym motocyklistą...

Postprzez kuptel » 14/4/2009, 22:02

Witam,

Nie wytrzymałem. http://www.onet.pl/ jak w tytule. Z takich żeczy robią wiadomość dnia, ba tygodnia. Ile to puszek łamie wszystkie możliwe przepisy. Przegiął troszkę, ok, ale często na drodze widzi się takie akcje że włos na głowie się jeży, a to jeżdżenie na kole to przy tych akcjach że tak się wyrażę pikuś. Jak dla mnie żenada. Niedługo zaczną do nas strzelać przez takie artykuły, wodą święconą polewać.

No, ulżyło mi :)

piotr
kuptel
Świeżak

Postprzez deyna » 14/4/2009, 22:12

Też widziałem ten film i ten motocyklista popełnił tylko jedno wykroczenie- nadmierna prędkość.

Jedyną karę jaką dostanie to 500zł i 10ptk. karnych.

I to jest powód by nagłaśniać "normalną" przejażdżkę większości motocyklistów ?
Była CBR 600 F2.
deyna
Bywalec

Postprzez sznajdi » 14/4/2009, 22:45

Niestety tak już jest w naszym kochanym kraju.
Jak motocyklista jedzie 200km/h to wielka afera, a jak zapierniczają autami to nic o tym nie słychać.
A ja się codziennie zastanawiam czy uda mi się z pracy wrócić (jeżdżę po kraju), ponieważ za każdym razem trafiam na jakiś gnomów, którzy myślą, że jeżdżą jak Hołowczyc, a droga należy tylko do nich :evil:
MZ ETZ 251 -> Honda CBF 600 S -> YAMAHA FZS 1000 FAZER
sznajdi
Bywalec

Postprzez falconiforme » 15/4/2009, 07:50

A może pełny link??
Ongoing Success
falconiforme
VIP Ścigacz.pl

Postprzez patryk83 » 15/4/2009, 07:53

Słychać słychać.
Przykład Niemca co zapieprzał powyżej 200 km/h, jakiś porszaków które się ścigały po autostradzie... trochę tego jest.
Honda CBR 600 F4i user
Obrazek (otwórz link)
patryk83
Bywalec

Postprzez simonw » 15/4/2009, 09:31

Jedna prosta krotka szybka sprawa. Wiadomo ze jakby samochod tyle jechal, nie bedzie wielkiego halo. Jakby jechal tak traktor, owszem. Motocykl - czemu nie. Media nie sa obiektywne, nie byly i nie beda. To wielka machina biznesowa ktora na kazdym kroku chce nam udowodnic jacy jestesmy biedni i zagrozeni, ile wojen, terrorystow, wariatow jest wokol nas. To sie sprzedaje.

A ze motocykle to temat tabu, bezmala zakazany, kto ma motocykl jest wariatem (oczywiscie oprocz maszyn ciezkich) i zginie marnie zabijajac parenascie osob po drodze - taka sensacja podbija ladnie ogladalnosc i daje kase. Proste.

Najlepsze jest to , ze zachowujecie sie jak ich kukielki. Napisza cos zlego, wejdzie tam pareset osob, a wy podajecie taki link, kazdy go sobie podaje dalej, wszyscy wchodza i czytaja i zwieksza sie CPM strony, oraz zyski z takiego arta. Najlepszym sposobem jest po prostu olanie sprawy.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
Obrazek (otwórz link)
simonw
Mieszkaniec forum

Postprzez wiklad » 15/4/2009, 11:50

Link do filmiku nie działa, ale podejrzewam że wiem o który chodzi i oglądałem go kilka dni temu :D

Naprawdę, policja popisała się umiejętnościami w pościgu <lol> Nie dość że nie mogli za nim nadążyć, to jeszcze zatrzymał się od razu po zobaczeniu radiowozu. I gdzie tu ten pościg? :D A co do wykroczenia, to na co dzień spotykam się z gorszymi puszkarzami.

Chłop miał pustą drogę, równą, nie stwarzał praktycznie zagrożenia. Ale oczywiście rozgłos musi być, bo w końcu jechał motocyklem. Ile razy wyjeżdżam na trase, to zawsze spotkam jakiegoś kretyna w puszce wyprzedzającego na trzeciego na ciągłej, ale kto interesuje się dzisiaj piratami w autach.
Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto :D

Obrazek
wiklad
VIP Ścigacz.pl

Postprzez C-bool » 15/4/2009, 14:38

Jakby ktoś chciał jeszcze ten link to...
http://www.onet.tv/200km-h-na-tylnym-ko ... klip.html#
Prawdopodobnie większość z nas mając dobry motocykl na tej drodze raczej 70 km/h by nie jechała...
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
C-bool
Mieszkaniec forum

Postprzez CeBeRek » 15/4/2009, 16:40

Nie no masakra jedyne zagrożenie stwarzał dla przyrody, jakby zarypał w drzewo.
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
CeBeRek
Stały bywalec

Postprzez melvin » 15/4/2009, 16:52

http://www.youtube.com/watch?v=lF4WaaFHXd4
ten link wyjaśnia w jaki sposób piszą artykuły dla portali typu onet...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! :twisted:
melvin
PierwszyOkrutny

Postprzez Traperoso » 15/4/2009, 19:57

Syfiasty temat, jest link do onetu, po co? Niżej link który wywala mnie w jakiś onet TV. Generalnie podoba mi się tylko tytuł. Mnie często określają mianem szaleńca i bardzo mi się to podoba. Nic natomiast nie obchodzą mnie internetowe brukowce gejnetu.pl. Lacha na to. Melvin ZAJEBISTY LINK!
Kawasaki ER5 2005
Traperoso
Mieszkaniec forum

Postprzez falconiforme » 15/4/2009, 20:55

No filmik rewelacyjny, ale czemu jechał tylko 200km/h :?:
Ongoing Success
falconiforme
VIP Ścigacz.pl

Postprzez kuptel » 15/4/2009, 22:43

Jechał tylko 200km/h ponieważ doskonale wiedział że tylna opona jest w nienajlepszym stanie i nie chciał przesadzać, stąd spacerowe tempo :)
kuptel
Świeżak

Postprzez Ryba » 17/4/2009, 19:52

simonw napisał(a):Jedna prosta krotka szybka sprawa. Wiadomo ze jakby samochod tyle jechal, nie bedzie wielkiego halo. Jakby jechal tak traktor, owszem. Motocykl - czemu nie. Media nie sa obiektywne, nie byly i nie beda. To wielka machina biznesowa ktora na kazdym kroku chce nam udowodnic jacy jestesmy biedni i zagrozeni, ile wojen, terrorystow, wariatow jest wokol nas. To sie sprzedaje.

A ze motocykle to temat tabu, bezmala zakazany, kto ma motocykl jest wariatem (oczywiscie oprocz maszyn ciezkich) i zginie marnie zabijajac parenascie osob po drodze - taka sensacja podbija ladnie ogladalnosc i daje kase. Proste.

Najlepsze jest to , ze zachowujecie sie jak ich kukielki. Napisza cos zlego, wejdzie tam pareset osob, a wy podajecie taki link, kazdy go sobie podaje dalej, wszyscy wchodza i czytaja i zwieksza sie CPM strony, oraz zyski z takiego arta. Najlepszym sposobem jest po prostu olanie sprawy.

Szczerze mówiąc chyba pierwszy raz w życiu całkowicie zgodzę się z simonw... ja po prostu olewam i nieczytam gazet ani portali na których można znaleźć tanie "sensacje", bo niby poco mam im nabijać kieszeń, skoro ich teksty są głupie i powoduja ze sie tylko denerwuje???
przyczajony tygrys, ukryty smok... zielony smok... Kawasaki
Obrazek
Ryba
Świeżak

Postprzez s_extrem* » 18/4/2009, 11:44

Kolejna sensacja majaca na celu uswiadomic ze motocyklisci to zlo i smierc. Na takiej drodze to nie jeden lepszy samochod jechal z taka predkoscia...
s_extrem*
Świeżak

Postprzez t_racer_ » 18/4/2009, 13:08

Tu znajdziecie link (otwórz link) do całego filmu. Moim zdaniem wyprzedzanie na jednym kole... hm... lekkomyślne? Delikatnie pisząc... Lysa opona? Kolo zupełnie wyłączył myślenie.
t_racer_
VIP Ścigacz.pl

Re: Pościg za szalonym motocyklistą...

Postprzez 300km/h » 18/4/2009, 16:52

kuptel napisał(a):Witam,

Nie wytrzymałem. http://www.onet.pl/ jak w tytule. Z takich żeczy robią wiadomość dnia, ba tygodnia. Ile to puszek łamie wszystkie możliwe przepisy. Przegiął troszkę, ok, ale często na drodze widzi się takie akcje że włos na głowie się jeży, a to jeżdżenie na kole to przy tych akcjach że tak się wyrażę pikuś. Jak dla mnie żenada. Niedługo zaczną do nas strzelać przez takie artykuły, wodą święconą polewać.

No, ulżyło mi :)

piotr

JA pier*** ŻECZY PRZEZ 'Ż' AHHAHA JEBNĘ ZARAZ
300km/h
Świeżak

Powrót do Hydepark