Czy to już choroba?
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Czy to już choroba?
Witam, po długiej nieobecności (nie udzielałem się) wcześniej może też nie za dużo ale jednak. Moje plany kupienia moto legły w gruzach ponieważ potrzebne były pieniądze na studia... (m.in komputer -studiuję informatykę) Ale wracając do tematu gdy widzę przejeżdżający motocykl najpierw się uśmiecham a potem jestem zły na siebie, że sam go nie posiadam. W te wakacje ciężko będzie dozbierać resztę pieniążków (przez głupi kryzys wyjazd za granicę nie będzie sensowny, wiadomo jak z pracą...) Myślałem już o wszelkich możliwych (nawet była myśl o napadzie na bank
) Potem wszelkie gry hazardowe a teraz gra na giełdzie coś do wakacji będzie trzeba wymyślić nie poddam się! :] Nie pytam czy macie pomysły żeby to jakoś leczyć bo nie sądzę, żeby to się dało wyleczyć ( Chyba jedynie przez kupno wymarzonego moto). Nie będzie to moje pierwsze moto ale raczej pierwsze poważniejsze większe niż MZ 250 zbieram na poczciwą gs
. Moje pytanie czy na forum ktoÅ› choruje na to samo? Jak sobie z tym radzi?
Pozdrawiam wszystkich
PS Miasto aż piękniej wygląda wiosną gdy pojawiły się Motonogi.

PS Miasto aż piękniej wygląda wiosną gdy pojawiły się Motonogi.
- kamilqla
- Świeżak
Na tym forum to chyba większość posiadaczy motocykli ma coś takiego... ja zawsze jak idę ze szkoły i jadą sobie 3 litry tak jak wczoraj, albo dzisiaj to mam takie dziwne uczucie, że zaraz bym chętnie usiadł na motór i jechał 

GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
A ja sobie wmawiam ze motor to zło i nie potrzebne ryzyko... Działa kiedy siedzę w domu ale jak wyjdę na na dwór i usłyszę ten głos , albo zobaczę co kolwiek z silnikiem na 2 kołach odechciewa mi się piwa... i TYLKO MYSLĘ czemu brakuje mi jeszcze kasy i jak ją zdobyć ;/
motorynka- aprillia scarabeo --- Yamaha xj 600 

- carma
- Świeżak
To tak jakby pytac kobiety czy maja za duze cycki, odpowiedz jest wiadoma. Czlowieku jestes na forum prawdziwych maniakow motocyklowych. Pytasz murzynow czy moze przypadkiem nie sa czarni
Ktos kto traktuje motocykl jako jedynie srodek transportu nie wchodzi na takie fora, co chyba jest logiczne. Jak moj ojciec powiedzial "to z czlowieka nie wylazi" i tyle na ten temat 

Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
-
patryk2340 - Świeżak
Na pocieszenie - nie majÄ…c ani moto, ani kasy jestes i tak w 100 razy lepszej sytuacji, niz ten, co ma moto, ale w czesciach pierwszych i tez brak kasy, zeby go poskladac. I tak przez pol roku. Wtedy to dopiero mozna sie psychozy nabawic jak widzisz swiezo przepalane maszyny w pierwsze sloneczne dni wiosny. Bo wiesz, ze masz, ale nic nie mozesz z tym zrobic. heheheh pozdrawiam 

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
-
Kula07 - Stały bywalec
Leitho napisał(a):patty napisał(a):ten, co ma moto, ale w czesciach pierwszych
cholera skad ja to znam
albo ma motocykl od weekendu do weekendu a na codzien pod oknem wkurza go cala szarancza wariatow

To tak jakby miec gotowa dziewczyne w lozku bez mozliwosci jej dotykania

Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
Ja miałem podobnie 3 lata temu zachorowałem na to samo co ty i zacząłem zbierać trwało to półtora roku ale uzbierałem na motor cierpliwość to podstawa i darzenie do celu.
"Na podstawie tego, kogo masz koło siebie, wiesz, kim naprawde jesteś"...
-
CrossFire - Świeżak
adam_89 napisał(a):No to jestem jedynym, który obecnie ma moto może śmigać i jestem w ch*j szczęsliwy:D
Szpaner

Głupawo udzielać się na forum motocyklowym bez motocykla...
- kamilqla
- Świeżak
adam_89 napisał(a):No to jestem jedynym, który obecnie ma moto może śmigać i jestem w ch*j szczęsliwy:D
A tych 10 wariatów których widziałem dziś w Gda?? Zresztą ja też nie przepuszczę takiej temperatury

http://bikepics.com/members/reddie/ (otwórz link)
-
Redd - Świeżak
Redd napisał(a):adam_89 napisał(a):No to jestem jedynym, który obecnie ma moto może śmigać i jestem w ch*j szczęsliwy:D
A tych 10 wariatów których widziałem dziś w Gda?? Zresztą ja też nie przepuszczę takiej temperatury
chodziło mi, że każdy przede mną narzekał w postach, że nie mogą śmigać bo nie mają moto, albo mają uszkodzone. I szczególnie tym drugim życze jak najszybszego wyjechania na drogi

-
adam_89 - Stały bywalec
A jo tok nie mom.
Latam i latam na bandicie i powoli zaczyna mi się to nudzić
Musze w koncu kupić coś innego ale za leniwy jestem zeby szperać po necie i przeglądać ogłoszenia, może w końcu jakiś liter sam zapuka do mych drzwi

Latam i latam na bandicie i powoli zaczyna mi się to nudzić

-
turboponczek - MEGA TROLL
Dobrze, że nie ma urządzenia do pomiaru miłości czy fanatyzmu czy jak to tam inaczej nazwać do moto. Pewnie wielu z nas po zmierzeniu sobie tych uczuć doktor połozyłby do lóżka. To jest maja odp. do tematu.
P.s. Mój ukochany kask z daszkiem mam na stole , a w sobotę.....piasek, górki, łąki, wolność, gaz, gaz. Ludziska kochane czyż to nie jest piękne..
P.s. Mój ukochany kask z daszkiem mam na stole , a w sobotę.....piasek, górki, łąki, wolność, gaz, gaz. Ludziska kochane czyż to nie jest piękne..
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
apetyt rosnie w miare jedzenie, wiec bieraj ponczek litra i powodzenia 

Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
-
turboponczek - MEGA TROLL
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości