polska tańsza od reszty ?
• Strona 1 z 1
polska tańsza od reszty ?
wszedlem na strone suzuki i bardzo mnie zaskoczyly nowe ceny,wychodzi na to ze motocykle w polsce sa tansze niz np w niemczech.co o tym sadzicie ?
ps.szkoda ze na poczatku sezonu tak nie bylo...
ps.szkoda ze na poczatku sezonu tak nie bylo...
- Miłosz
- Świeżak
I domysl sie co mial na mysli autor
Co mamy o tym sadzic? Ja sadze, ze lepiej jak sa tansze niz mialyby byc drozsze. O to chodzilo? 

Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
no i nic,normlka ze w polsce jest taniej jak na zachodzie herbatnikowy.po co sie w ogole odzywasz ?
miachal wejdz na np.niemiecka strone suzuki i przelicz na pln. np gsxr 750,wyjdzie taniej w polsce,dla mnie to jest dziwne,bo zawsze u nas bylo o pare tys drozej..dziwi mnie fakt ze to sie zminiło.
miachal wejdz na np.niemiecka strone suzuki i przelicz na pln. np gsxr 750,wyjdzie taniej w polsce,dla mnie to jest dziwne,bo zawsze u nas bylo o pare tys drozej..dziwi mnie fakt ze to sie zminiło.
- Miłosz
- Świeżak
Daj linka, bo jakos mnie to nie przekonuje.
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
9 499,- € za GIXRE 750
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Miłosz napisał(a):no i nic,normlka ze w polsce jest taniej jak na zachodzie herbatnikowy.po co sie w ogole odzywasz ?
przeczytaj to jeszcze raz i skontaktuj się z dobrym psychoanalitykiem

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
troche się ździwiłem bo myslałem że Bogusławski ma taniej motocykle np niz salon suzuki a róznica jest naprawde niewielka , myśle ze gdybym kupował nówke to wolałbym wydać tysiac wiecej i kupić w normalnym salonie gdzie jest pod ręką niż dymać na przeglądy do słupska
Ten temat mógłby być przyklejony ludzie by pisali gdzie się opłaca kupić sprzet itd
Ten temat mógłby być przyklejony ludzie by pisali gdzie się opłaca kupić sprzet itd
Śmierć jeździ szybko nie daj się złapać
-
MICH4Ł - Świeżak
-
---Corleone--- - Świeżak
co do importu motocykli a kupna u oficjalnego dealer'a można poczytać tutaj:
http://www.scigacz.pl/Import,prywatny,m ... ,7008.html
Jak widać po przeczytaniu artykułu lepiej jest zapłacić trochę więcej ale właśnie mieć serwis pod nosem.
http://www.scigacz.pl/Import,prywatny,m ... ,7008.html
Jak widać po przeczytaniu artykułu lepiej jest zapłacić trochę więcej ale właśnie mieć serwis pod nosem.
only god can judge me
-
kagiva - Świeżak
o jakości serwisów to można poemat napisać. Może jakby płacili im po kilka tysięcy miesięcznie, to by się przykładali do pracy i mogli by również lepiej wyszkolonych mechaników zatrudnić oraz zapewnić im kursy, jednak na cenie motocykla też by się to odbiło.
Dwa rok się kończy i to normalne że salony ceny opuszczają czy daja gratisy, zobaczcie na początku przyszłego roku jaka będzie różnica w cenie. Pozdro ...(PS szukaj dalej po necie cen i danych katalogowych)
Dwa rok się kończy i to normalne że salony ceny opuszczają czy daja gratisy, zobaczcie na początku przyszłego roku jaka będzie różnica w cenie. Pozdro ...(PS szukaj dalej po necie cen i danych katalogowych)
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Z tą gwarancją też ponoć różnie jest.. Coś się spierdzieli.. Ty pełen spokoju oddajesz moto do serwisu i.. panowie tak skrzętnie interpretują usterkę, że okazuje się, iż jestes winny i dostajesz rachuneczek 

-
---Corleone--- - Świeżak
ja musze pochwalić serwis yamahy kumpel sciagnął uzywaną maszynę z zagranicy miała niecaly rok byla to yamaha fz6s pocztaek produkcji miały jakąś wade w wtrysku i została ona natychmiast usunięta, nierobili problemu gwarancja normalnie uznana
Śmierć jeździ szybko nie daj się złapać
-
MICH4Ł - Świeżak
• Strona 1 z 1