Tragiczny wypadek... nadmierna prędkość?
• Strona 1 z 1
Tragiczny wypadek... nadmierna prędkość?
Witam,
Kilka dni temu niedaleko mojego miasta miał miejsce tragiczny wypadek. Otóż kierowca auta zderzył się z 2 końmi które wybiegły mu na drogę. Efektem tego jest 1 ofiara śmiertelna, doszczętnie zniszczony samochód i 1 zabity koń. Siła uderzenia była tak duża że ponoć 1 zwierzę zostało dosłownie zmiażdżone, a auto zatrzymało się na drugim, lekko je raniąc.
Moje pytanie: jak szybko musiał jechać kierowca żeby dosłownie zmiażdżyć ważące kilkaset kg zwierzę? 150km/h? 180km/h? Czy może 220km/h?
Pozdrawiam,
Oyster
Kilka dni temu niedaleko mojego miasta miał miejsce tragiczny wypadek. Otóż kierowca auta zderzył się z 2 końmi które wybiegły mu na drogę. Efektem tego jest 1 ofiara śmiertelna, doszczętnie zniszczony samochód i 1 zabity koń. Siła uderzenia była tak duża że ponoć 1 zwierzę zostało dosłownie zmiażdżone, a auto zatrzymało się na drugim, lekko je raniąc.
Moje pytanie: jak szybko musiał jechać kierowca żeby dosłownie zmiażdżyć ważące kilkaset kg zwierzę? 150km/h? 180km/h? Czy może 220km/h?
Pozdrawiam,
Oyster
Jest lytr - jest impreza! 

- Oyster
- Świeżak
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
-
2pac - Świeżak
-
YZF R1 - Moderator
temat o wypadkach juz jest.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości