Zobacz wątek - Problemy z odbiorem prawa jazdy !!!WAŻNE!!!
NAS Analytics TAG

Problemy z odbiorem prawa jazdy !!!WAŻNE!!!

O wszystkim
_________

Problemy z odbiorem prawa jazdy !!!WAŻNE!!!

Postprzez Duo997 » 5/8/2008, 14:48

Witam,
każdy kto czeka na prawko niech nie sugeruje sie informacjami ze strony www.kierowca.pwpw.pl ponieważ strona ma nawet kilku-kilkunastodniowe opóżnienia w aktualizacji. Kolega czekał na prawko przez 25 dni od egzaminu i na stronie caly czas sie wyswietlalo, że trwa postepowanie administracyjne a prawko było w wydziale komunikacji od ponad tygodnia. Dzisiaj przez zadzwoniłem do wydziału komunikacji i okazało sie że moje prawko czeka na mnie od piątku a na stronie do dzisiaj to sie nie wyswietla. Kobnieta w wydziale komunikacji zadzwoniła do dwóch wydziałów w innych miastach i tam tez mają taki problem.
Duo997
Świeżak

Postprzez devxx » 5/8/2008, 15:53

No to nie pisz ze problemy z odbiorem, a problemy ze strona na ktorej mozna sobie niby sprawdzic.
Kolezanka w lipcu zrobila prawko i czekala 2 tyg, druga kolezanka 3 tyg, wiec jest bez tragedii.
No, chyba ze sie cos zmienilo od zeszlego tygodnia.
devxx
Świeżak

Postprzez LukasBST » 5/8/2008, 16:11

Ja czekalem w sumie 5 dni roboczych za prawkiem,ale faktycznie na tej stronce zatrybilo z tygodniowym opoznieniem ;]
Sracz 600
LukasBST
Świeżak

Postprzez House MD » 5/8/2008, 16:48

U mojego brata z odbiorem prawka kat B też była z tym lipa. Dobrze ,że sytuacja była kontrolowana telefonicznie. Ogólnie luzik. :)
House MD
Świeżak

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości

na górê