artykuł || interia
• Strona 1 z 1
artykuł || interia
http://motoryzacja.interia.pl/motocykle ... yi,1117607
Podsumowując - nie taki motocyklista straszny, jak go malują.
brak motywacji do życia...
-
greddy - Stały bywalec
-
icid - VIP Ścigacz.pl
noo w końcu jakis sensowny artykuł który sprostuje może niektórych i jako taki szacunek znowu będzie :] ale czy aby na pewno oni tak sami od siebie to napisali czy mamy znajomych motocyklistów?? w interri??:P
bo co o moto sie czyta to tylko złe rzeczy w gazetach
oco chodzi z tym?? "dziś bez trudu kupić może japońską "wiertarkę" o dużej mocy" a chodzi mi o tą wiertarkę??
bo co o moto sie czyta to tylko złe rzeczy w gazetach

oco chodzi z tym?? "dziś bez trudu kupić może japońską "wiertarkę" o dużej mocy" a chodzi mi o tą wiertarkę??

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
no właśnie nie wiem tyyyyyy mój wójek z estrony dziadka brata siostry syna ma znajomego który zna brata żony kochanki męża syna który pracuje w interri może to on 

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
az milo mi sie czytalo. Mam nadzieje, ze takich artykulow bedzie pojawiac sie wiecej i ze przekaz trafi do wiekszej rzeszy odbiorcow. Byc moze nasz wizerunek w koncu nieco sie poprawi.
Ostatnio edytowano 15/6/2008, 12:52 przez elco, łącznie edytowano 1 raz
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
- gibon_2008
- Świeżak
oby takich artykulow wiecej.......a nie tylko:
"smierc jezdzi na 2 kolkach" , "dawcy" itp ciekawy jestem czemu nie pisza zadnych artykulow ze jakis klub motocyklowy np zbieral kase na jakis szczytny cel...
"smierc jezdzi na 2 kolkach" , "dawcy" itp ciekawy jestem czemu nie pisza zadnych artykulow ze jakis klub motocyklowy np zbieral kase na jakis szczytny cel...
nie polemizuj bo nie jestes predysponowany do emanowania tak apodaktycznych percepcji... | (nie dyskutuj jak nie potrafisz...)
xD | | http://www.scigacz.pl/rider/16915/foto/album/712/

-
Szopekk - Świeżak
interia.pl jest tak naprawde jedynem serwisem, gdzie mozna przeczytac cos dobrego o nas. niestety jeden, jedyny serwis to za malo, zeby zmienic nastawienie spoleczenstwa i zlikwidowac przestarzale stereotypy. miejmy nadzieje, ze nie zmieni ona nastawienia, a za nia z biegiem czasu pojda inne media
Na kolana chamy !
-
Leitho - VIP Ścigacz.pl
mam taka nadzieje leitho, lecz rozne media szukajac jakis sensacji nadal lubia napisac cos o dawcach czy wariatach na dwoch kolkach.kilka artykulow w mege swietnej gazecie fakt i ludzie maja utworzone poglady na nasz temat i chocby przekonywac ich na kazde sposoby, oni wierza gazecie.tak jak ktos wczesniej napisal, powinni napisac o akcjach motocyklistow jak np. te z domami dziecka.
brak motywacji do życia...
-
greddy - Stały bywalec
• Strona 1 z 1