poszukuje świadka wypadku na ulicy płochocińskiej z 09.06
• Strona 1 z 1
poszukuje świadka wypadku na ulicy płochocińskiej z 09.06
Witam wszystkich mam ogromną prośbę, miałam wypadek w poniedzialek 09 czerwca koło godziny 8 rano w Warszawie na skrzyżowaniu Płochocińskiej z ulicą Marywilską. Pomocy udzielił mi miły pan, który tez jeździ na motocyklu. Niestety w szoku podpisałam oświadczenie, o mojej winie, której nie było:(. Potrzebuje teraz zeznań tego miłego Pana o tym jak jechałam i o tym jak jechal Taxówkarz w którego uderzyłam. Bardzo prosze o pomoc może to ktos z was lub którys z waszych znajomych, albo ktos słyszal o znajomym znajomego..... zależy mi na czasie. Kontakt ze mna angia-suzuki@gazeta.pl , gg 2495312.
Dziekuje za wszelka pomoc i pozdrawiam
Dziekuje za wszelka pomoc i pozdrawiam
alteri vivas oportet, si vis tibi vivere
-
angia-suzuki - Świeżak
Zobacz na to forum:
http://www.mojekawasaki.pl/index.php
Tam ktoś pisał, że komuś pomógł, to może Tobie.
http://www.mojekawasaki.pl/index.php
Tam ktoś pisał, że komuś pomógł, to może Tobie.

-
Skr3czu - Świeżak
Jak już podpisałaś oświadczenie o swojej winie to już raczej sie nie wymigasz
Nie trać czasu odkręcenie tego będzie cięższe niż ci sie wydaje.

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
icid napisał(a):Jak już podpisałaś oświadczenie o swojej winie to już raczej sie nie wymigaszNie trać czasu odkręcenie tego będzie cięższe niż ci sie wydaje.
Z tego co kiedyś słyszałem to oświadczenie jeszcze do niczego nie zobowiązuje. i tak później dostaje się wezwanie do ubezpieczalni na podpisanie oświadczenia i wypełnieniu papierków. Wtedy możesz nie podpisywać i sprawa idzie do sądu. Ale musisz to potwierdzić.
...:::Audi Klub Polska Member:::...
FZS 600 2003
FZS 600 2003
-
blazej1901 - Świeżak
gelo007 napisał(a):Daj konkretnego linka. Sam link do strony głównej forum nic nie pomoże...
Jeżeli komuś bardzo zależy to znajdzie, ale podam linka:
http://www.mojekawasaki.pl/viewtopic.php?t=2817

-
Skr3czu - Świeżak
w sądzie moze sie wyprzeć i powiedzieć że podpisała będąc w szoku, ma duze szanse bo jadąc na motocyklu jest się w większym szoku niż jadąc samochodem podczas jakiegoś niemiłego incydentu poważnie widziałem na własne oczy taką sytuację w sądzie..... takze walcz dziwuszyno i pamiętaj nigdy nic nie podpisuj.... zwłaszcza z ZTM
-
YZF R1 - Moderator
Dzieki za wasze posty, odwołałam już oświadczenie i zawiadomiłam policje, ale może uda się bez sądu tylko policja oświadczy o winie:). Wolałabym tak bo dla mnie ten tydzień bez motockla to tragedia, a jak teraz sama naprawie to ubezpieczyciel może mi nie uznać strat, choć już wiem że nie wytrzymam za długo bez mojej suzi:( jeszcze raz dziekuje i miłego dnia
alteri vivas oportet, si vis tibi vivere
-
angia-suzuki - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości