Może mały protest hehe
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Może mały protest hehe
TO tak wychodze dziś przed dom wybieram sie do budy atu słoneczko pieknie swieci piekna pogoda aż sie zniecheciłem Xd jak zawsze zresztą i tak se pomyślałem ze fajnie by było gdyby wakacje były od maja tak pisze hehe i tak nikt nas nie wysłucha 

- adamek52
- Świeżak
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
Koniec szkoły, wakacje, radość mąci tylko wizja matury...
A wakacje tak wcześnie? tragedia. ile jest tyle jest dobrze, byle nie skracać dodatkowo i będzie cacy
A wakacje tak wcześnie? tragedia. ile jest tyle jest dobrze, byle nie skracać dodatkowo i będzie cacy

<b>Agnieszka idź, popatrzymy sobie... JAK GRASZ xD</b>
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski

-
Chatte - MEGA TROLL
Tu sie musze zgodzic . Czasy LO to najlepszy okres zycia , no i po maturze najlepsze imprezy . Teraz koncze 4 rok studiów i nie jest juz tak fajnie jak kiedys , ale co zrobic . Na waszym miejscy bym tak nie narzekał bo bedzie tylko gozej .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
Kedar-88 napisał(a):niestety ja już jestem rok po maturze....ale najlepsze wakacje jakie mogą być to właśnie te po maturze.....bo praktycznie pierwsze z prawo jazdy
no moje pierwsze wakacje z prawem jazdy zaczęły się zajebiście, jadąc w piątek na zakończenie roku szkolnego, rozjeb*** auto

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Tyy, to ty zdolny jesteś xD zdążyłeś chociaż na to zakończenie, czy nie byłeś już zdolny? 

Mr Jurewicz:
Mr Jurewicz:

-
Chatte - MEGA TROLL
zdążyłem, ale spóźniłem się 15 minut bo mnie na komendzie przetrzymali
ale żebyś widziała minę wychowawczyni (której koleżanka powiedziała ze możemy się "trochę" spóźnić ale nie chciała powiedzieć dlaczego) jak weszliśmy na salę... po prostu bezcenne

ale żebyś widziała minę wychowawczyni (której koleżanka powiedziała ze możemy się "trochę" spóźnić ale nie chciała powiedzieć dlaczego) jak weszliśmy na salę... po prostu bezcenne

-
melvin - PierwszyOkrutny
Wiesz, jakoś nie dziwię się jej specjalnie
Poza tym czemu koleżanka nie chciała powiedzieć czemu się spóźnicie? Przecież wypadek to nic tak strasznie ekstraordynaryjnego, najwyżej babka by zemdlała i się wam spóźnienie upiekło
A co ci się udało nabroić?

A co ci się udało nabroić?
Mr Jurewicz:
Mr Jurewicz:

-
Chatte - MEGA TROLL
szczerze to mam wycinek z pamięci, chcieliśmy zawrócić na rondzie, nawet szybko nie jechaliśmy, i już za połową ronda nagle wylądowaliśmy na pasie zieleni, ścinając jakiś dziwny słupek (chyba od reklamy) i znak.
Autko ma rozwalony reflektor, pogiętą maskę zgięty błotnik, połamany zderzak, rozwaloną felgę i oponę...
Autko ma rozwalony reflektor, pogiętą maskę zgięty błotnik, połamany zderzak, rozwaloną felgę i oponę...

-
melvin - PierwszyOkrutny
wakacje już mamy (maturzyści) matura 5 maja w pon
Polak powodzenia
a ja czekam na wrzesień bo wtedy będzie moto! najpierw trzeba popracować i odłożyć jeszcze troche kasy!

- Fabian1098
- Świeżak
adamek52 napisał(a):HEHE ja patrze tu sie dyskusja rozwinela dobrze dobrze ;d; oby tak dalej
hehe jak ciekawie hehe, bardzo masz twórczą inwencję hehe
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
no własnie jakis tydzien temu zorientowałem sie ze zgłosiłem gotowość przystapienia do egzaminu maturalnego 2008 hehe.
ale wracajac do tematu - kiedyś jakiś żulek w tranwaju powiedział do mnie tak:
matura to bzdura,
robota to głupota,
picie to je życie !
czy to prawda ? w które wierzyć ?
ale wracajac do tematu - kiedyś jakiś żulek w tranwaju powiedział do mnie tak:
matura to bzdura,
robota to głupota,
picie to je życie !
czy to prawda ? w które wierzyć ?

-
turboponczek - MEGA TROLL