Moje śmieszne odpalanie po zimie :) A wasze ?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Moje śmieszne odpalanie po zimie :) A wasze ?
Siemacie
Dziś pojechałem sobie bydłokabanem do mińska, tam przez całą zime leżakowałem swojego GS'a... wyznałem szkole zimowania BEZ PRZEPALANIA cotygodniowego... więc jechałem tam z lekką nutką niepewności
odpakowałem go... wytaczam... sprawdzam... i o dziwo wszystko na miejscu
Naładowany akumulatorek wsadzony Więc zaczynam tego sezonową inicjacje
no i kręce... kręce... kręce... i kręce... no i tak sobie kręce tym rozrusznikiem i kręce i kręce i mi się w głowie zakręciło !
gaźnik ustawiony teraz na PRI i jedziemy dalej z kręceniem... i kręce i kręce.... bla bla bla
wiec gaźnik na REZ i znów kręce...
mina mi zrzedła, poszedłem coś zjeść, i tak sobie myślę....
"Kur@#, czemu ja go nie przepalałem przez zime :C Debil jestem :/ no i mam klopsa teraz"
"coś na tym forum czytałem ze świece podobno muszę wymienić jak mi nie chce odpalić"
"a może go z pychu?"
"a jak go podłącze pod akumulator auta to pewnie lepiej zakręci, tak z impetem ze aż odpali!" <==
:D:D
"Już wiem, popsikam mu samostartem ! "
"A jak samostart nie zadziała to dzwonie po AUTOASISTANCE, oni mi na pewno go odpalą"
Wracam do moto z garścią SUPER POMYSŁÓW jak odpalić mój motor z zimowego snu...
...a tu nagle widzę ze ssanie było nie zaciągnięte !!!!
Dwa razy zakręciłem, wykaszlał nadmiar paliwa i działa jak nówka
a jakie były wasze przygody z odpalaniem moto po zimowym śnie ?

Dziś pojechałem sobie bydłokabanem do mińska, tam przez całą zime leżakowałem swojego GS'a... wyznałem szkole zimowania BEZ PRZEPALANIA cotygodniowego... więc jechałem tam z lekką nutką niepewności

odpakowałem go... wytaczam... sprawdzam... i o dziwo wszystko na miejscu

no i kręce... kręce... kręce... i kręce... no i tak sobie kręce tym rozrusznikiem i kręce i kręce i mi się w głowie zakręciło !
gaźnik ustawiony teraz na PRI i jedziemy dalej z kręceniem... i kręce i kręce.... bla bla bla

wiec gaźnik na REZ i znów kręce...

mina mi zrzedła, poszedłem coś zjeść, i tak sobie myślę....
"Kur@#, czemu ja go nie przepalałem przez zime :C Debil jestem :/ no i mam klopsa teraz"
"coś na tym forum czytałem ze świece podobno muszę wymienić jak mi nie chce odpalić"
"a może go z pychu?"
"a jak go podłącze pod akumulator auta to pewnie lepiej zakręci, tak z impetem ze aż odpali!" <==

"Już wiem, popsikam mu samostartem ! "
"A jak samostart nie zadziała to dzwonie po AUTOASISTANCE, oni mi na pewno go odpalą"

Wracam do moto z garścią SUPER POMYSŁÓW jak odpalić mój motor z zimowego snu...
...a tu nagle widzę ze ssanie było nie zaciągnięte !!!!
Dwa razy zakręciłem, wykaszlał nadmiar paliwa i działa jak nówka

a jakie były wasze przygody z odpalaniem moto po zimowym śnie ?

- Dokaz
- Świeżak
ja tam w zime co jakis czas przepalam, przejade sie chociaz gdzies po polu.dzis odpalil bez klopotu, na 4, 280 do odciecia 

zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coś do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
bolokolo napisał(a):ja tam w zime co jakis czas przepalam, przejade sie chociaz gdzies po polu.dzis odpalil bez klopotu, na 4, 280 do odciecia
gdzie ty tyle jechałeś? lamiesz prawo przekroczyles troszke prędkosć

[img:bfb38c4572]http://img155.imageshack.us/img155/9649/outlawfl6cc8.jpg[/img:bfb38c4572] | najlepszy portal motocyklowy: www.scigacz.pl
-
.OUTLAW. - Świeżak
szczecin-koszalin
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coś do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
mogłeś dostać mandat jakby na suszake ciebie wrzucili:)
[img:bfb38c4572]http://img155.imageshack.us/img155/9649/outlawfl6cc8.jpg[/img:bfb38c4572] | najlepszy portal motocyklowy: www.scigacz.pl
-
.OUTLAW. - Świeżak
-
turboponczek - MEGA TROLL
moga mi obciagnac
heh dopiero sie z nia zapoznaje, ale do 125 moze 130 wkrece.

-
bolokolo - Bywalec
bolokolo napisał(a):moga mi obciagnac
żebyś sie nie nadzial na jakiegoś lekko stuningowanego poloneza

-
.OUTLAW. - Świeżak
ta, albo z uk ferrari dostana...juz by nie bylo tak fajnie 

-
bolokolo - Bywalec
i przerobią go na olej rzepakowy
-
.OUTLAW. - Świeżak
Mój kumpel też się ostro zdziwił jak leciał dobrze ponad 2 zł i go pan Policaj motungiem doszedł...
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
bo trzeba zawsze mieć pod pazuchą 0.5 albo nawet lepiej 0.75 litra oleju w butelce jak widzisz że Ciebie dochodzi to wylewasz mu ten olej na kask albo pod koła i uciekasz tam gdzie nikt nikogo nie znajdzie
-
.OUTLAW. - Świeżak
senekkorzenna napisał(a):Temat był i kto jak kto Dokaz na pewno go czytałeś.
Czytałem go czytałem

bez kitu ostatnio wszystkie tematy w hydeparku idą w zupełnie innym kierunku niż pierwotnie

to niech mi ktoś wytłumaczy jak dodawać dwa albo i więcej cytatów w jednym poście ?

- Dokaz
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2