Masakra przy Niedzieli - żegnajcie
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Masakra przy Niedzieli - żegnajcie
Dobra, z racji tego, ze już tak ważny wątek został zaspamowany blokuję go.
Jak na forum ma byc dobrze, skoro część userów sama nie wie czego chce?
Wypowiedź nie brzmi mądrzej jeśli zamiast kropki postawi się trrzykropek. Naprawdę.
Do pozostałych userów - podziękujcie Labissowi i Thrillco
To odpowiedź Admina w jednym z tematów Hydeparku, który został zablokowany...tylko dlatego, ze zacza żyć własnym życiem, ludzie se już gadali o wszystkim i niczym jednoczesnie. przychodzi admin i przerywa w połowie zdania dokonując na koniec drastycznej interwencji, która jest zbedna...coś jak ZOMO co widzac wiecej jak 2 osoby rozmawiające na ulicy krzyczy "rozejść się" bo to grozi rozruchami.
To tylko utwierdziło mnie w pewnym przekonaniu. Nie miałem jekiejś szczególnej motywacji by wrócić na forum, zrobiłem to z ciekawości i...dziekuje wiecej nie bedę. Znikam i to na dobre, bo tu nie wolno rozmawiać...właściwie stracilem rachube co tu jeszcze wolno. Wczesniej nie zawsze bylo dobrze ale teraz jest tragicznie.
Bye...do zobaczenia ew. w rl...inaczej nie pogadamy.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
jak dla mnie terror mogl zostawic ten temat, ale zrobil inaczej.no coz, postapil anty offtopowo.
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coś do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
ehhh, mam nadzieje ze jeszcze tutaj wrocisz
oby to nie zapoczatkowalo fali masowych ucieczek z tego forum...
pozatym racja, ludzie sobie gadaja, wszyztko fajnie, nikt sie nie wyzywa a tu nagle block! przeca to hp

oby to nie zapoczatkowalo fali masowych ucieczek z tego forum...
pozatym racja, ludzie sobie gadaja, wszyztko fajnie, nikt sie nie wyzywa a tu nagle block! przeca to hp
Na kolana chamy !
-
Leitho - VIP Ścigacz.pl
Thrillco szkoda ze odchodzisz;/ ciekawie i madze pisales... ale masz racje z tym Zomo... zajmuja sie czasem tym co nie potrzeba... blokuja to o co sie ich nie prosi. sa tematy warte zablokowania i wtedy ich nie rusza. a sa ciekawe i rozwijajace i je blokuja..
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
zaczyna się źle dziać... mimo iż wydawało mi się że na forum po "wojnie" zapanował względny ład...
ps. nie zapominajcie że to hydepark...
thrillco jeżeli naprawdę odchodzisz to życzę szerokości...
ps. nie zapominajcie że to hydepark...
thrillco jeżeli naprawdę odchodzisz to życzę szerokości...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
od kiedy thrillco wrocil, jest duuzo tekstu do czytania na forum 

zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coś do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
Praca moda nie polega na blokowaniu i banowaniu
Wątek się rozwija wydziel/przenieś, żeby był porządek ale nie łatwiej zablokować.
Od tego jest forum, żeby ludzie dyskutowali.
Pozdro!

Wątek się rozwija wydziel/przenieś, żeby był porządek ale nie łatwiej zablokować.
Od tego jest forum, żeby ludzie dyskutowali.

Pozdro!
moje największe hobby to alkohol i masturbacja
-
Wilku111 - VIP Ścigacz.pl
labiss, mozna powiedziec ze niechcacy pomogles thrillco isc w pizdu 

-
bolokolo - Bywalec
bolokolo napisał(a):labiss, mozna powiedziec ze niechcacy pomogles thrillco isc w pizdu
niekoniecznie... wdali się w dyskusję, równomiernie się w nią angażując i niestety robiąc offtop spowodowali że admin zamknął temat, co w ku****o thrillco niemiłosierni i sobie poszedł...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
ale jest tez dobra strona tego odejscia, thrillco juz nie powiekszy ilosci swoich postow, co pocieszy spamerow z duzymi ambicjami
dżołk 

-
bolokolo - Bywalec
A mnie to wszystko utwierdzilo w jednym przekonaniu... przez internet cholernie latwo mozna sie nie zrozumiec, a proby dyskusji i okrecenia sytuacji i tak koncza sie niepowodzeniem... ktos kiedys powiedzial... "jesli jakakolwiek rzecz mozna zrozumiac na dwa sposoby (dobry i zly) to na 100% zostanie zrozumiana na ten zly".
Wsio
Wsio

GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Ścigacz.pl
bolokolo napisał(a):jak dla mnie terror mogl zostawic ten temat, ale zrobil inaczej.no coz, postapil anty offtopowo.
Wydaje mi się, że aby wyplenić offtopowanie nie raz są potrzebne zdecydowane działania. Zawsze jak się wprowadza porządek, lub w inny sposób zaciska pasa, to padają ofiary. Ale to przyniesie efekty z których będziemy zadowoleni.
melvin napisał(a):ps. nie zapominajcie że to hydepark...
Hydepark to nie offtopiarnia. W hydeparku możesz założyć dowolną dyskusję, ale wewnątrz tej dyskusji trzeba się trzymać tematu, a nie offtopować.
Wilku111 napisał(a):
Tak być powinno.
Wilku111 napisał(a):
Od tego jest forum, żeby ludzie dyskutowali.![]()
Pozdro!
Ale w ramach konkretnej dyskusji na temat określony przez autora wątku.
<a href="http://a-glass.pl">BMW F650 ST</a>
-
Grubas - VIP Ścigacz.pl
Mi się nie podobało to, że rozmawiamy o poziomie forum, a potem o ideologi.
Pytanie do admina:
Czy ciężko przenieść offtopa do innego tematu?
Czy trzeba zakładać nowy temat, by toczyła się dyskusja skoro stary temat jest zablokowany?
Pytanie do admina:
Czy ciężko przenieść offtopa do innego tematu?
Czy trzeba zakładać nowy temat, by toczyła się dyskusja skoro stary temat jest zablokowany?
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Ścigacz.pl
-
skwy - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4