Zobacz wątek - załoba i inne bzdury
NAS Analytics TAG

załoba i inne bzdury

O wszystkim
_________

załoba i inne bzdury

Postprzez fandzoilisz » 24/1/2008, 20:40

bardzo mi przykro ze doszło do katastrofy, zgineło tylu ludzi, ojców, mężów,.
współczuje rodzinom.

jednakże MAM JUZ dosc tego sztucznego zachowania!

- co poniekturym w głowach sie poprzewracało od politycznej poprawnosci.
- znowu poprawne media robiÄ… z tego h%# wie co.
- codziennie na polskich drogach ginie wiecej ludzi i nikt nie robi z tego żałoby narodowej
- art na O2. w angli 31 tys polek wyskrobało się (aborcja) to jest dopiero załoba narodowa

proponuje aby forum równiez ogłosiło zalobe (tak w dobrym tonie, inni warjuja na temat załoby to i nam niech sie udzieli poprawnosc)

PS do czego/ kogo modla sie ateisci
PS2 spalcie mnie na stosie za moje wypociny
PS3 wypociny umieszczam bo żal.pl nie działa
fandzoilisz
Bywalec

Postprzez korek31 » 24/1/2008, 20:48

a masz racje też mnie to wkurza sama żałoba i żałoba a i tak nikt się tym nieprzejmuje nielicząc znajomych zmarłych i mocheretów i mediów które mają co puszczać w koło ...
Korek rozporek.
korek31
Świeżak

Postprzez Leitho » 24/1/2008, 20:56

z jednej strony to racja, zginela pewna grupa osob, jednak stawiac w zalobie caly kraj przez to.....
z drugie jednak, smierc ponioslo 20 wspanialych ludzi, najlepsi piloci, wykstalceni ludzie, mezowie, synowi,ojcowie..
moze nie oczuwamy tego "az tak powaznie", jednak stawiajac sie w osobach rodzin zmarlych osob, to ma to sens...
Na kolana chamy !
Leitho
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Piankowy Marynarzyk » 24/1/2008, 21:02

Mysle ,ze kwestia religii ,jakichkolwiek opinii na temat zaloby ,czy tez kto na jaka partie glosowal nie powinna byc poruszana na forum.
Piankowy Marynarzyk
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez SzpiceR » 24/1/2008, 22:15

jak ginie dobry czlowiek to minuta ciszy sie nalezy i styka a nie tam trabic srac i sie obnosic...
ten co sobie nie żałuje
SzpiceR
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez skwy » 24/1/2008, 22:26

Tak jak powiedział Józek Stalin:
Jak ginie jedna osoba to jest tragedia ale jak giną miliony to już statystyka.
skwy
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez dambandit » 24/1/2008, 22:44

skwy
jak przeczytałem temat tego postu to odrazu chciałem zacytowac te słowa jednak mnie uprzedziłem ale pozwole sobie poprawić tą sentencje jak brzmiał orginał

"Jedna śmierć to tragedia, milion to statystyka"

No a najgorsze są te wypowiedzi polityków że rodziny dostaną wsparcie finansowe . Akurat tak sie składa że dalszym znajomym w katastrofie hali w katowicach zginoł ojciec i tam też były zapowiedzi odszkodowań i rent a rzeczywistość jest taka że jeszcze nikt nic nie dostał . Naprawde załosne tego nie mozna słuchać

Ja naprawde współczuje rodzinom tych ofiar bo to z pewnościa ogromny ból i cierpienie . Ale nie moge na to patrzeć jak pewne grupy zawodowe jak politycy media żeruja nad taka tragedia . No to jest poprostu nie do zniesienia .
był suzuki bandit 600n będzie ......
dambandit
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez mar111cin » 24/1/2008, 22:55

a ile osób zgineło dzisiaj w polsce na drogach ? dlaczego po nich nikt żałoby nie ogłasza?
no to faktyczynie jak to mówią że jak już ginąć to z hukiem... to rząd obieca rodzinom góry pieniędzy, bo ostatnio w polsce jest dziwna zasada że rząd robi sobie reklame na katastrofach. Przez to potem są waśnie i spory nawet w tak delikatnych sprawach.
Już raz był na forum podobny temat i tam coniektórzy dosadniej się wyrazili co o tym myślą.

też bym nie chciał żeby był ten wypadek...
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R :(, jest V-Strom 650 AK8 :)
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez skwy » 25/1/2008, 08:02

mar111cin napisał(a):a ile osób zgineło dzisiaj w polsce na drogach ? dlaczego po nich nikt żałoby nie ogłasza?
no to faktyczynie jak to mówią że jak już ginąć to z hukiem... to rząd obieca rodzinom góry pieniędzy, bo ostatnio w polsce jest dziwna zasada że rząd robi sobie reklame na katastrofach. Przez to potem są waśnie i spory nawet w tak delikatnych sprawach.
Już raz był na forum podobny temat i tam coniektórzy dosadniej się wyrazili co o tym myślą.

też bym nie chciał żeby był ten wypadek...

Bo to są statystyki pod wpływem których robi się tabelki i wykresy.
skwy
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez spoyler92 » 25/1/2008, 09:35

ale ta zaloba narodowa pomoze psychicznie rodzinom zmarlych.. wtedy czuja ze nie sa sami w cierpieniu moga byc dumnie ze ich mezowie byli tak waznymi i dobrymi zolniezami ze dla nich oglosilli zalobe narodowa i ich brak jest strata kraju:( wiec zostawmy zalobe w sw spokoju..
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
spoyler92
Świeżak

Postprzez Terror » 25/1/2008, 10:39

To ja proponuję załobę stałą za tych wszystkich, którzy codziennie giną na polskich drogach. Ich rodzinom to też pomoże
No hope. no cure. No problem.
Terror
Administrator

Postprzez MoniÅ›:) » 25/1/2008, 10:46

Codziennie sÄ… wypadki,codziennie ktoÅ› umiera...
Taki jest świat,takie czsy i taki nasz zakichany los...
Jest jedna rzecz, która nas łączy...
dwa kółka i serce im oddane!
MoniÅ›:)
Świeżak

Re: załoba i inne bzdury

Postprzez MARTINEZ » 25/1/2008, 11:33

fandzoilisz napisał(a):PS do czego/ kogo modla sie ateisci
PS2 spalcie mnie na stosie za moje wypociny
PS3 wypociny umieszczam bo żal.pl nie działa

ateiści do niczego sie nie modlą, tak jak ja.
tu może cię nikt nie spali ale jak wyskoczysz ze swoimi wypocinami gdzieś na imprezie i postawisz sie katolickim wybrykom mogą cię zlinczować. (tu jedynie mogą skasować twoje wypociny).
przypominam że ludzie na świecie sie bija za kasę lub poglądy religijne.
tej żałoby to tylko 3 dni ale jak będą rocznice robili to za parę lat jak nie będzie żałoby to będzie święto.
BMW-BOKIEM, CBR-NA KOLE
POZDRO
MARTINEZ
Świeżak

Postprzez MARTINEZ » 25/1/2008, 11:38

a dodam jeszcze ze jak motocyklista zginie to jest głupi/głupek to wariat był i sam tego chciał!

zobaczcie ten po jakim czasie ktoś sie zatrzymał: http://www.nothingtoxic.com/media/11785 ... tersection
Ostatnio edytowano 25/1/2008, 11:43 przez MARTINEZ, łącznie edytowano 1 raz
BMW-BOKIEM, CBR-NA KOLE
POZDRO
MARTINEZ
Świeżak

Postprzez msebek » 25/1/2008, 11:41

Co z tego, i tak wszyscy umrzemy (prędzej czy później), więc kogo to tak naprawdę obchodzi...
msebek
Świeżak

Postprzez GregorMoto » 25/1/2008, 11:51

z jednej streony dobrze ze zaloba, z drugiej strony nie . niektorzy to i tak oleja, prawda jest taka ze załobe to sie ma ale w sercu! to jest wg mnie najwazniejsze
Yamaha R1 RN19 :)
GregorMoto
Bywalec

Postprzez tomcio » 25/1/2008, 12:25

Ja to wszystko rozumiem zginęli wspaniali ludzie, żałoba narodowa itd. No ale telewizja to już przesadza; specjalne wydania wiadomości, reklamy, apele to jest już nie do zniesienia, TV przez cały czas o tym nawija a za jakiś czas skończy się żałoba i wszyscy o tym zapomną a tylko rodziny zmarłych będą cierpieć. Daje głowę że nawet rząd oleje rodziny ofiar i te zapowiedzi o 15 tyś. odszkodowań to tylko takie bajki żeby zareklamować rząd bo tak jak już ktoś wyżej napisał ostatnio politycy żerują na ludzkich tragediach
MOTÓR !!!!!!!!!!!!!!!!!! YEAH
tomcio
Świeżak

Postprzez spoyler92 » 25/1/2008, 12:34

MARTINEZ napisał(a):a dodam jeszcze ze jak motocyklista zginie to jest głupi/głupek to wariat był i sam tego chciał!

zobaczcie ten po jakim czasie ktoś sie zatrzymał: http://www.nothingtoxic.com/media/11785 ... tersection

SKANDAL!!
ci ludzi to chyba slepi sa! lo ale sie wkur**** jak to obejzalem.. i nikt sie nawet nie zatrzymal;/ przejezdzali obojetnie<szal>
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
spoyler92
Świeżak

Postprzez mateo Fazer 600 » 25/1/2008, 17:40

zgadzam sie co mnie to obchodzi jakaś żałoba i tak wszyscy wcześniej czy później skończymy w piachu ,codziennie ginie mase ludzi na drogach czy przez choroby różne a tutaj co kilku oficerków zgineło dla mnie ta żałoba jest sztuczna i tyle zwisa mi to i koło pupy zalatuje !!!

P.S słyszałem reportaż z udziałem starszego mocherowca w telewizji " jest to szkoda nie tylko dla rodzin ale także dla całego narodu polskiego" - żyjemy w beznadziejnym kraju i tyle !!! paranoja i beznadzieja!!!
mateo Fazer 600
Świeżak

Postprzez elwinoMTX » 25/1/2008, 18:04

Mam znajomego wojskowego, ktory znal 2/3 z ludzi, ktorzy zgineli. Powiedział ze to byli 'wariaci' i na pewno walili gaz w locie. Jak powiedzialem ze to przeciez piloci, to zaczął sie ze mnie smiac ze jestem naiwny, a 'policja nie lapie pilotow'
Wolność ma zapach benzyny.
elwinoMTX
Świeżak

Następna strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 23 gości

na górê