Porażka w dniu urodzin.
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Porażka w dniu urodzin.
Witam!
Mam dzis urodziny!Moja polroczna zona nie zlozyla mi zyczen.Chyba przez motor miedzy innymi-obwinialem ja za chu***ą pogodę dziś we Wro.Cały tydzień siedze w jeb***j pracy.Mysle ze w weekend pojezdze, a tu w sobote zajebosta pogoda na jazde ale ch. z tego wychodzi przez nią miedzy innymi, a w niedziele zaczyna padać jak mam isc jezdzić.Wkurzony jestem na maksa a ona na dodatek nie sklada mi zyczen.O co im k chodzi???
Za dobry jestem chyba.Powinno to isc w hydepark ale mam wszystko w d i zrobilem sie balasiem:/
Mam dzis urodziny!Moja polroczna zona nie zlozyla mi zyczen.Chyba przez motor miedzy innymi-obwinialem ja za chu***ą pogodę dziś we Wro.Cały tydzień siedze w jeb***j pracy.Mysle ze w weekend pojezdze, a tu w sobote zajebosta pogoda na jazde ale ch. z tego wychodzi przez nią miedzy innymi, a w niedziele zaczyna padać jak mam isc jezdzić.Wkurzony jestem na maksa a ona na dodatek nie sklada mi zyczen.O co im k chodzi???
Za dobry jestem chyba.Powinno to isc w hydepark ale mam wszystko w d i zrobilem sie balasiem:/
shl, mz etz 250, kawasaki gpz 500, honda cb500, ktm 640lc4 sm, KAWASAKI ZRX1200
-
koralgol44 - Świeżak
haaaa....ja dzisiaj polatalem
:P:P nie padalo pizdzilo ale bylo ekstra a z babami tak juz jest:P wszytkiego naj naj naj!!

Ostatnio edytowano 9/12/2007, 22:38 przez palgumeniedusze, łącznie edytowano 1 raz
habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
zimy ponoc nie bedzie, ja tez miałem zryte urodziny wiec sie martw
wsyztskiego najlepszego, przedewszytskim to zycze Ci bys nigdy nie trafił na pijanego zabójce w puszce lu innego zlego katamaraniarza

Yamaha R1 RN19 

-
GregorMoto - Bywalec
Wiem o czym mówisz, mam to samo, ale z dziewczyną:] poprostu One muszą kiedyś zrozumieć, że zawsze będą na drugim miejscu:P
aczkolwiek uważam że mogłeś wyskoczyć w sobote nawet na 30 minut sie przelecieć - niby 30 minut, ale POMAGA:) a i 30 minut nie zbawi Twojej kobiety, wiem z autopsji;) pozdr i wszystkiego naj! i do zobaczenia na drodze:) w koncu z jednego miasta!;)
aczkolwiek uważam że mogłeś wyskoczyć w sobote nawet na 30 minut sie przelecieć - niby 30 minut, ale POMAGA:) a i 30 minut nie zbawi Twojej kobiety, wiem z autopsji;) pozdr i wszystkiego naj! i do zobaczenia na drodze:) w koncu z jednego miasta!;)
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Ścigacz.pl
bo Ty korek jesteś 

DON`T DRINK AND DRIVE!!! | | Sprzedam kask ARAI RX-7 CORSAIR | viewtopic.php?t=19823
-
pawel_rr - Świeżak
U mnie zaczyna się jesienno zimowa depresja ...
. Maszyna stoi w garażu, tylko czasami przychodzę odpalić i rozgrzać silnik, delektując się jego pracą. Kobiety nie mam niestety, a może na szczęście w sumie, nie narzekam, jadąc "dwieście po mieście" czerpię większe doznania niż z najlepszego seksu więc o co chodzi?
.

Kawasaki Z 750 

-
Cimathel - Świeżak
Każda kobieta zawsze sie czepia i tyle, ja czesto slysze teksty typu "może mnie byś kiedyś tak popieścił ..." np wtedy kiedy czyszcze moto i nakładam jakies różne specyfiki hehe
Albo chce sie przejechac to zaraz słysze wolisz pojezdzic niz byc zemna, ale i tak ją kocham
Albo chce sie przejechac to zaraz słysze wolisz pojezdzic niz byc zemna, ale i tak ją kocham

<zx12r> / <Suzuki dr 650>
"Moja ulica murem podzielona
Świeci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
"Moja ulica murem podzielona
Świeci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
-
Cezarjusz - VIP Ścigacz.pl
Cezarjusz napisał(a):Każda kobieta zawsze sie czepia i tyle, ja czesto slysze teksty typu "może mnie byś kiedyś tak popieścił ..." np wtedy kiedy czyszcze moto i nakładam jakies różne specyfiki hehe
nie wiem skad Wy bierzecie kobiety

-
Kaja - VIP Ścigacz.pl
Ja w moje 21 urodziny zerwałem sobie ścięgno achillesa-->operacja-->przez 3 tygodnie calutka noga w gipsie a temperatura powierza koło 30 stopni. Potem jeszcze 5 tygodni w gipsie do kolana po zdjęciu gipsu jeszcze 4 tygodnie chodzenia o kulach i rehabilitacja. Stało się to 31 maja, cała sesja w plecy, zjebane wakcje kucie we wrześniu i dwa warunki po 400 zl sztuka:) Zajebisty prezent urodzinowy jupi
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
Cezarjusz napisał(a):Każda kobieta zawsze sie czepia i tyle, ja czesto slysze teksty typu "może mnie byś kiedyś tak popieścił ..." np wtedy kiedy czyszcze moto i nakładam jakies różne specyfiki hehe
buahah mam dokladnie to samo

Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Ścigacz.pl
... no właśnie... moja jest inna, tolerancyjna i pełna zrozumienia. Zawsze mówi - No to idź!- tylko weź się zabij to nie masz po co do domu wracać! - bez tego błogosławieństwa z domu nie wychodzę...
Ostatnio edytowano 10/12/2007, 18:56 przez Genji, łącznie edytowano 1 raz
Aprilia RSV 1000R Tuono 2007
Play it safe or play it cool!
Play it safe or play it cool!
-
Genji - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3