Po wyborach.
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Po wyborach.
Wiedziałem,Tusk wygrał. Nareszcie jakiś poważny prezydent. 1600km autostrad i nowoczesne stadiony. Co sądzicie o zakończonych wyborach? 

-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
Czys ty oszalal? To nie byly wybory prezydenckie! On bedzie teraz misterem Polonia czy jakos tak
Tak czy siak jest dobrze, Tusk obiecal zwolnienie motocyklistow z obowiazku stania w korkach i ustanowienie prawa: motocyklista ma ZAWSZE pierwszenstwo!
Tak czy siak jest dobrze, Tusk obiecal zwolnienie motocyklistow z obowiazku stania w korkach i ustanowienie prawa: motocyklista ma ZAWSZE pierwszenstwo!
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Ścigacz.pl
-
mlody - VIP Ścigacz.pl
jakby na to nie patrzec to dalej KACZOR rzadzi
inna partia ale tez z fabryki Walta Disneya...chociaz tez glosowalem na PO.

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
No jeszcze tylko 6 głosów potrzebują do samodzielnego rządzenia, może teraz się za Polskę nie będziemy wstydzić !
!PO!
PS: nie ma Leppera i Giertycha haha
!PO!
PS: nie ma Leppera i Giertycha haha

- WhiteArmy00
- Świeżak
Hahaha, no i nastanie V RP i jak było w Polcse g**** tak i będzie nadal
Ja tylko czekam na te wszystkie autostrady, stadiony, reformy w szkolnictwie i rolnictwie...
Teraz czekamy, jak się PO POkaże... oby wbrew moim przemyśleniom

Teraz czekamy, jak się PO POkaże... oby wbrew moim przemyśleniom

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Ścigacz.pl
Manhatan napisał(a):Teraz czekamy, jak się PO POkaże... oby wbrew moim przemyśleniom
widze że te same obawy mamy.
Jednak za szybko chwalić partie, dopiero po zakończeniu ich kadencji będzie można ich ocenić. Jednak jestem ciekaw jak się PO bedzie wywiązywało z obietnic, a dużo ich bylo, czekam na te wstęgi autostrad.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
PO wygrało no no, dobrze że nie PiS! ciekawe co teraz zaprezentują, oby sie nie okazało, że takiego wała jak polska cała
Yamaha R1 RN19 

-
GregorMoto - Bywalec
A ja mysle ze nawet połowa obietnic niezostanie spełniona
Zrobią to do czego ich przydusi sytuacja... Np: Zrobią autostrady bo muszą na Euro, a o reszcie sie z czasem zapomni a te pieniądze bedą na niechlujne Łatanie ulic
:D Ale i tak ciesze sie z wyniku Wyborów 

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
Żal, żal, żal...
PO to chyba najgorsza możliwość... nistety... Tusk krzykacz chapał na kaczorów, naobiecywał gruszek na wierzbie a prawie 10mln Polaków im uwieżyło...
Już wolałbym dzielne Kaczory z PiSuaru...
PO to chyba najgorsza możliwość... nistety... Tusk krzykacz chapał na kaczorów, naobiecywał gruszek na wierzbie a prawie 10mln Polaków im uwieżyło...
Już wolałbym dzielne Kaczory z PiSuaru...

-
Bunny - VIP Ścigacz.pl
Bunny napisał(a):Już wolałbym dzielne Kaczory z PiSuaru...
Kaczory są dzielne to fakt, do tego stopnia że ludzi za kratki wsadzają jak się na nich coś powie, nawet na forum. I jeszcze sprawa Sawickiej. Poczułem się jak w kraju bez wolności, kampania za wszelką cenę. Kaczorom stanowcze NIE.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Ścigacz.pl
Wybory śmiech na sali, PO jest takie same jak PiS ale zobaczymy co to będzie niskie podatki, buum gospodarczy wysokie płace jestem ciekaw jak PO to zrobi, liberalną gospodarkę na czas dzisiejszy to nie da sie wprowadzić u nas, LiD na standardowym poziomie, cieszy mnie fakt, że nie zobaczę Giertycha i Leppera mam nadzieje, że znikną ze sceny politycznej na zawsze, PSL 8% byłem zaskoczony ale agraryzm to wspaniała ideologia ! A jakże ! Tylko chyba połowo wyborców, którzy głosowali na PSL nie wie czym jest agraryzm, a właśnie to wyznaje podobno PSL. Pogadamy za 4 lata 

- Memas
- Świeżak
tak naprawde to nie ma porzadnej parti, stworzonej z mldych, kreatywnych ludzi ktorzy maja naprawde dobre pomysly i wole dzialania. co do PiS to ewjst to najmniejsze zlo z pozostalych, przynajmniej biora sie za porzadki "na gorze".
Na kolana chamy !
-
Leitho - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2