czyżby to koniec ??
• Strona 1 z 2 • 1, 2
czyżby to koniec ??
dosc chlodny dzien pazdziernika, slonce przebija sie przez chmury az tu nagle ciach - pada, ale co ?? no jak to w gorach bywa "snieg". Wrocilem wczoraj z uczelni, chcialem sobie jeszcze na weekend polatac, a zamiast tego zastanawiam sie czy nie wypadaloby juz przyszykowac maszyny do zimy i przykryc ja na dlugi czas kocem. Zastanawiam sie w zwiazku z tym ilu z was skonczylo juz sezon, czy ktos nosi sie z takim zamiarem, czy po prostu na forum sa niczym niewzruszeni twardziele i nikt nie ma zamiaru rozstac sie z motocyklem (ja oczywiscie zawsze bede go odwiedzal w garazu
)
Czy na forum jest ktos kto uprawia turystyke zimowa na motocyklu

Czy na forum jest ktos kto uprawia turystyke zimowa na motocyklu

Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
Mam zamiar jezdzic do pierwszych mrozow/sniegu na drodze. Jescze beda piekne dni na jazde w tym roku
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
Janusz nie rob jaj.. kolce do Africi i jazda.. 

Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
Po co odstawiac maszyne pod kocy, jak spadnie pierwszy snieg wierzdrzam do garazu, robie serwis i czekam jak przyjdzie jakas mala odwilz - byle sniegu na drodze nie bylo i temperatura powyzej 3 kresek 

Suzi GSX 600F `97 | <a href="http://quadylodz.pl"target="_blank">Imprezy integracyjne dla firm</a> | http://bikepics.com/members/the69x/ | http://www.youtube.com/watch?v=lAjMBxQhTGs
-
the69x - Świeżak
Ja będę śmigał tak długo aż dotrze do mnie ,że jest zima
w tamtym roku śmigałem w grudniu i dopiero 2 stycznia kiedy spadł śnieg odłożyłem moto na 3 tygodnie potem słoneczko wyszło i znowu jazda :]

- WhiteArmy00
- Świeżak
WhiteArmy00 napisał(a):Ja będę śmigał tak długo aż dotrze do mnie ,że jest zimaw tamtym roku śmigałem w grudniu i dopiero 2 stycznia kiedy spadł śnieg odłożyłem moto na 3 tygodnie potem słoneczko wyszło i znowu jazda :]
nie wiem z jakiego rejonu Polski jestes, ale u mnie zima trwa srednio od listopada do marca. tak czy owak chyba bede musial wkrotce odstawic sprzet - aczkolwiek moze jeszcze jeden weekend posmigam

Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
Mieszkam na granicy lasu, zawsze w weekend można się doczłapać i godzinkę polatać po krzaczorach.
- Haemophilus
- Świeżak
Planuję jeździć całą zimę, co z tego wyjdzie nie wiem. Wiadomo, że jak temp poniżej 0', śnieg na drodze to nie ma co wyjeżdżać. Ale i w zimie są cieplejsze dni, więc coś się na pewno polata 

Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Åšcigacz.pl
elcommendante napisał(a):WhiteArmy00 napisał(a):Ja będę śmigał tak długo aż dotrze do mnie ,że jest zimaw tamtym roku śmigałem w grudniu i dopiero 2 stycznia kiedy spadł śnieg odłożyłem moto na 3 tygodnie potem słoneczko wyszło i znowu jazda :]
nie wiem z jakiego rejonu Polski jestes, ale u mnie zima trwa srednio od listopada do marca. tak czy owak chyba bede musial wkrotce odstawic sprzet - aczkolwiek moze jeszcze jeden weekend posmigam
Ja jestem z ÅšlÄ…ska blisko granicy z Czechami.
Zima trwa jak wszędzie,ale w tamtym roku dopiero pod koniec grudnia spadł śnieg więc się do tej pory latało

- WhiteArmy00
- Świeżak
Ja tam smigam cały rok kiedy tylko sniegu nie ma
ale w tym chyba zakoncze w listopadzie;) robi sie za zimno a pozatym sezon podsumowałem 3x rozbierajac sinik i kiedy juz działał powyginaniem przedniego widelca...czekam na snieg i brak czegokolwiek do roboty. Wtedy zamkne sie w grażu i na wiosne bedzie igła:P

- venango3
- Świeżak
Ja przed chwilą wróciłem, polatałem trochę po lesie i niestety ale rąk nie czuję, zimno strasznie, żeby cokolwiek dłużej pojeździć.
No ale twardym trza być nie miętkim...
No ale twardym trza być nie miętkim...

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
Ja już od tygodnia śmigam w rękawicach snowboardowych więc w ręce nie jest zimno
Na początku miałem problemy z puszczaniem sprzęgła, ale teraz jest luz. Do tego 2 koszulki + bluza, na to kurtka i nie jest zimno.
Motor odłożę jak już będzie lód na drogach i śnieg.
PS: Życzę wytrwałości w dalszym zmaganiu z pogodą

Motor odłożę jak już będzie lód na drogach i śnieg.
PS: Życzę wytrwałości w dalszym zmaganiu z pogodą

Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Åšcigacz.pl
ja polecam zakladanie wdzianka przeciwdeszczowego na skory to jest owiele cieplej.mozna jeszcze sobie zainwestowac w windstopper i podgrzewane manetki.fajna sprawa
, urzywam i polecam
pozdrawiam

pozdrawiam
GSF 600N | | http://uk.youtube.com/watch?v=-lPBgtRLmIE
-
johnmichael - VIP Åšcigacz.pl
ja raczej w zime skuterem jezdzic nie bede bo sol zre opony... ale w cieplejsze dni czemu nie :] umnie dzis w Ostrolece (mazowieckie) padal grad maly ale padal i deszcz ze sniegiem ale b.krutko
Pamietaj! Uzywaj opcji szukaj! Pomysl o ciezko pracujacych MORDERATORACH.!
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/TGB/303,RS/15873

http://www.polskajazda.pl/Motocykle/TGB/303,RS/15873
-
Failed - Świeżak
Ja teraz nie mam czasu pojezdzić na moto ;/
Ale do konca listopada może jeszcze przejade,pare kilometrów a pózniej na serwis
Ale do konca listopada może jeszcze przejade,pare kilometrów a pózniej na serwis
<zx12r> / <Suzuki dr 650>
"Moja ulica murem podzielona
Åšwieci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
"Moja ulica murem podzielona
Åšwieci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
-
Cezarjusz - VIP Åšcigacz.pl
Mi awaria skrzyni niepozwala
Robic bede dopiero jak spadnie snieg... Wiec na dobrÄ… sprawÄ™ sezon zakonczony jakies 2 tyg. temu 

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
-
GregorMoto - Bywalec
http://pl.youtube.com/watch?v=TnKBYHFcSD0
ja mam zamiar brac przykład z tego goscia i jezdzic w zime
ja mam zamiar brac przykład z tego goscia i jezdzic w zime

- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 60 gości