Chamstwo ze strony motocyklisty...
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Chamstwo ze strony motocyklisty...
Witam,
Chciałbym się z Wami podzielić przykrym zajściem które spotkało mnie dzisiaj po południu w moim mieście. Otóż jadę sobie rowerkiem po chodniku, w kierunku przejścia dla pieszych. Z dwóch stron jechały 2 pojazdy: czerwony Mercedes 190 i gość na czerwonym Kawasaki ZX-7R. Ludzie zaczęli przechodzić przez pasy a ja wjeżdżałem ostatni i przejeżdżając przez nie spojrzałem na tego ZXR'a 7R a bardzo uprzejmy jego właściciel darł się do mnie na całe gardło z takimi słowami: "Jedź kurwa, jedź!!!" Gdy przejechałem przez pasy on się tylko na mnie popatrzył, zaczął ostro gazować i na full odkręconej manetce sobie poleciał. Moje pytanie: co o tym myśleć? Czy to jest normalne zachowanie motocyklisty? Tego gościa znam z widzenia i przyznam szczerze że jak siedzi na moto to w mieście cuda wyprawia. Moim zdaniem jest to chyba najbardziej szurnięty w moim mieście motocyklista. Jeździ po ulicach jak debil, łamiąc przepisy i nic sobie z tego nie robiąc. Może by tak przejść się na policję i poinformować o tym zdarzeniu czy dać sobie spokój?
Pozdrawiam i czekam na Wasze opinie,
Oyster
Chciałbym się z Wami podzielić przykrym zajściem które spotkało mnie dzisiaj po południu w moim mieście. Otóż jadę sobie rowerkiem po chodniku, w kierunku przejścia dla pieszych. Z dwóch stron jechały 2 pojazdy: czerwony Mercedes 190 i gość na czerwonym Kawasaki ZX-7R. Ludzie zaczęli przechodzić przez pasy a ja wjeżdżałem ostatni i przejeżdżając przez nie spojrzałem na tego ZXR'a 7R a bardzo uprzejmy jego właściciel darł się do mnie na całe gardło z takimi słowami: "Jedź kurwa, jedź!!!" Gdy przejechałem przez pasy on się tylko na mnie popatrzył, zaczął ostro gazować i na full odkręconej manetce sobie poleciał. Moje pytanie: co o tym myśleć? Czy to jest normalne zachowanie motocyklisty? Tego gościa znam z widzenia i przyznam szczerze że jak siedzi na moto to w mieście cuda wyprawia. Moim zdaniem jest to chyba najbardziej szurnięty w moim mieście motocyklista. Jeździ po ulicach jak debil, łamiąc przepisy i nic sobie z tego nie robiąc. Może by tak przejść się na policję i poinformować o tym zdarzeniu czy dać sobie spokój?
Pozdrawiam i czekam na Wasze opinie,
Oyster
Jest lytr - jest impreza! 

- Oyster
- Świeżak
IMO bardziej wypada nam zakablowac nawet na swojego jezeli psuje dobra markę innym. Dobro ogolu sie liczy, a nie jednostki, ktora z tego co piszesz jezdzi jak idiota.
Na zdrowie to wyjdzie i jemu i innym, i nie będzie pozniej we wiadomosciach znowu newsa o "dawcy" co to po miescie sadził 2 paki...
Moze nie zglaszaj tego zajscia, bo za gazowanie na ulicy mu nawet dadzą pouczenia, ale jak zobaczysz ze swiruje na ulicy to zadzwon z domu i niech mu policjanci.. jakby to ując... uswiadomią co robi wreczajac mandat.
Wiem ze to nieetyczne z punktu widzenia motocyklisty ale takie jest moje zdanie.
Howgh
Na zdrowie to wyjdzie i jemu i innym, i nie będzie pozniej we wiadomosciach znowu newsa o "dawcy" co to po miescie sadził 2 paki...
Moze nie zglaszaj tego zajscia, bo za gazowanie na ulicy mu nawet dadzą pouczenia, ale jak zobaczysz ze swiruje na ulicy to zadzwon z domu i niech mu policjanci.. jakby to ując... uswiadomią co robi wreczajac mandat.
Wiem ze to nieetyczne z punktu widzenia motocyklisty ale takie jest moje zdanie.
Howgh
- Dupcioch
- Świeżak
niestety ale takich dużo na drodze się widuje. Są to jednak zwykłe chamidła które i na codzień nie mają za grosz kultury a myślą orzeszkiem pistacjowym. Mnie wkurza tylko ich nikła świadomość, nie myślą nadtym co mówią i jakiego wieśniaka z siebie robią. Raz przez uchylone okno słyszałem co mówił gość z samochodu dostawczego przed którym przejechałem zgodnie z pierwszeństwem, widziałem potem jak wysiadł na parkingu ufajdany jakby dopiero co wrócił z PGRu niedbale ubrany. Dziwią sie potem że na prawojazdy ciężko zdać, coniektórym wcale bym nie dał.
Ale co się przejmować to są zwykli skur*** więc trzeba mieć ich w głębokim poważaniu.
Ale co się przejmować to są zwykli skur*** więc trzeba mieć ich w głębokim poważaniu.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
no to jest przyklad licealisty ktory najwyrazniej niedawno dostal motocykl. Ja bez wahania majac mozliwosc przykablowania na takiego chama zrobilbym to. Ja akurat spotykalem sie z milymi gosciami czesto po 30 roku zycia ktorzy na swiatlach machali do dzieci biegajacych po chodnikach. A taki ktory ma 18 lat to ma jeszcze przy cienko za dekielkiem i świruje. Nie trzeba tlumaczyc co sie stanie jak dostanie motocykl. Nie trzeba sie tym rowniez przejmowac bo gosc sam siebie zeszmacił
Ostatnio edytowano 26/9/2007, 19:37 przez Mi5i3K, łącznie edytowano 1 raz
Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
przykladem Pitera proponuje zgwalcic mu psa 

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
- maczo1232
- Świeżak
kiedys napewno dostanie warna.. w najgorszym lub najlepszym wypadku sam siebie zbanuje
Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
Taaa i co mogl go jeszcze rzucic tym rowerem ? Motocyklista ,puszkowiec i tirowiec w kazdym z nas kryje sie jakis tam cham ;]
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
no cóż. idioci byli, są, i niestety będą. na policje zawsze mozna zadzwonic i dac jakies info, bo kiedyś komuś może stac sie krzywda. na twoim miejsu nie denerwowałbym sie tym.
Yamaha R1 RN19 

-
GregorMoto - Bywalec
Nie denerwuj sie, a gosciu zapewne jeszcze dostanie jakiegos lekkiego warna...
zgwalc mu psa za kare jak mowi Gumiss
zgwalc mu psa za kare jak mowi Gumiss
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2