Kącik pakera.
Zbys, 10,8,6 razy to ilosc w seri na sile.Na rzezbe mniejszy ciezar, wiecej powtorzen.
Sprzedam haykę!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
kamil07 warto też zmieniać co jakiś czas kolejność ćwiczeń aby organizm nie przyzwyczajał się do treningu 

Dream ride... www.youtube.com/watch?v=6EyJz46EMWk
-
Fikol - Świeżak
Widze ze sie tutaj udzielaja naprawde znawcy, nie chce nikogo urazic ale piszac takie bzdury lepiej nie pisac nic... A co do domowych cwiczen, najlepiej daja pompki, i drazek...
Bo maszyna to nie wszystko, najwazniejsza jest pasja!!
- sebekmelior
- Świeżak
Ja na początek to polecam przeczytać ksiąrzke Joe Weidera "Kulturystyka" sam zniej korzystałem i efekty były teraz nie chodze na siłke a coś jeszcze zostało. Najlepiej nie słuchać porad bo każdy jest inny i potrzebuje różnych sposobów suplementacji itp. chodzić na siłke i obserwować jak organizm reaguje na różne sposoby treningu i diety, niestety trwa to troche, w miesiąc nie zbudujesz odpowiedniej sylwetki.
motur to nie fszystko, fszystko bez moturu to h..
-
Maćko 25 - Świeżak
sebekmelior napisał(a):Widze ze sie tutaj udzielaja naprawde znawcy, nie chce nikogo urazic ale piszac takie bzdury lepiej nie pisac nic... A co do domowych cwiczen, najlepiej daja pompki, i drazek...
Czyżby to było o mnie i że to są jakieś herezje to co pisze ?
Dream ride... www.youtube.com/watch?v=6EyJz46EMWk
-
Fikol - Świeżak
Nie... ta osoba o ktorej to napisalem, wie ze to o niej 

Bo maszyna to nie wszystko, najwazniejsza jest pasja!!
- sebekmelior
- Świeżak
Myslisz że bostron sie domyśliłsebekmelior napisał(a):Nie... ta osoba o ktorej to napisalem, wie ze to o niej

-
icid - VIP Ścigacz.pl
witam,
wszyscy poruszacie temat ćeiczeń, diet i znawstwa w temacie, a zapominacie o tym by pokażdej serii nie ważne czy na rzeźbe czy na siłę rozciągać mięśnie, które przed chwilą ćwiczyłeś, wtedy dopiero widać efekty, kwestia rozciągania była jedną z ważniejszych jakie poruszył Arnold w swej książce i filmie o kulturystyce
pzdr
wszyscy poruszacie temat ćeiczeń, diet i znawstwa w temacie, a zapominacie o tym by pokażdej serii nie ważne czy na rzeźbe czy na siłę rozciągać mięśnie, które przed chwilą ćwiczyłeś, wtedy dopiero widać efekty, kwestia rozciągania była jedną z ważniejszych jakie poruszył Arnold w swej książce i filmie o kulturystyce
pzdr
- cb1000r
- Świeżak
icid napisał(a):Myslisz że bostron sie domyśliłsebekmelior napisał(a):Nie... ta osoba o ktorej to napisalem, wie ze to o niej![]()
![]()
Moze o mnie chodzi

-
zadzior - Stały bywalec
Dawalem rade
potrzebowalem kaski na miedzyinnymi prawko, dlatego musialem sie go pozbyc... ale mysle, ze po wakacjach znowu wrocimy do siebie... 

-
zadzior - Stały bywalec
nie pisać tutaj tylko koksować !!
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
Pol roczna przerwa przede mna...Przesadzalem na treningach nie lykajac magnezu i serducho zaczelo bic jak mu sie podoba.Jedzta ludzie magnez, a serce bedzie wam bic jak trza.
-
zadzior - Stały bywalec
Lekarz chcial mi zarzucic, ze musi to byc spowodowane narkotykami albo dopingiem, bo "za duzy jestem".Zdecydowalem sie na szereg badan, by udowodnic swoja wersje, ale nie uslyszalem od fiuta slowa przepraszam.Po raz kolejny spotykam sie z sytuacja, gdzie jestem z gory osadzany jako koksiarz.
-
zadzior - Stały bywalec
Deadmau5 zapodaj foty jaki jesteś wielki?:D
a tak do tematu- od dzisiaj zaczołem ćwiczyć:) zobaczymy co z tego będzie mam nadzieje, że efekty się pojawią. Narazie dzięki chorobie, leżeniu w łożku i nic nie robieniu przez tydzień schudłem ponad kilogram i jest jakieś 90,5 kg
jeszcze z 8-10
a tak do tematu- od dzisiaj zaczołem ćwiczyć:) zobaczymy co z tego będzie mam nadzieje, że efekty się pojawią. Narazie dzięki chorobie, leżeniu w łożku i nic nie robieniu przez tydzień schudłem ponad kilogram i jest jakieś 90,5 kg

-
adam_89 - Stały bywalec