fantastyczne opisy sprzedawanych bryk :D
A jakie zaawansowane chłodzenie
Ciekawe ile buraków na niego wejdzie 

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
No wiesz... Zależy w jakim sensie buraki 

-
wiem wiem, o co kaman. Pewnie z 4 wejdzie, piaty za kiere i jazda na potupaje do remizy 

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
http://moto.allegro.pl/item492649903_au ... prawe.html
''Witam na mojej aukcji, mam do zaoferowania lusterko elektryczne prawe w bardzo dobrym stanie.
Pochodzi ono z samochodu sprowadzonego z Niemiec, który był regularnie serwisowany ''
lusterko tez ma dokumenty z serwisu...
''Witam na mojej aukcji, mam do zaoferowania lusterko elektryczne prawe w bardzo dobrym stanie.
Pochodzi ono z samochodu sprowadzonego z Niemiec, który był regularnie serwisowany ''
lusterko tez ma dokumenty z serwisu...

http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
http://www.allegro.pl/item492387864_peu ... ax_90.html
tylu bledow w jednym miejscu dawno nie widzialem xD
tylu bledow w jednym miejscu dawno nie widzialem xD

Peugeot Vivacity -> '06 Kawasaki Ninja 250

-
SHVAYA - Bywalec
Mam do sprzedania skuter marki Peugeot Elyseo 50 rok produkci 04.10.2000.Sprowadzilem go dla siebie w tym roku 24.07.2008 z niemiec osobiscie.Zdorzylem zrobic rzeczoznawce bo to teras jest poczebne do rejestraci skutera kosztowalo mnie to 170zl brutto,blachy ma nadal niemieckie warzne do kaca tego roku wiec zrobilem mu oc w PZU i jerzdze bo moge nim bzykac do kaca tego roku na tej niemieckiej rejestraci powiedzial mi to pan w PZU.do skutera mam niemiecki brif,Od kiedy go posiadam, wyposażyłem go w większość gadżetów jakie zostały przewidziane dla tego modelu: ZALOZYLEM MU SPORTOWY TUMIK FIRMY Leo Vince TT WYSOKA PULKA KOSZTOWAL MNIE 340ZL,ZALORZYLEM TAGRZE DODATKOWY KUFER FIRMY Awina KTURY MNIE KOSZTOWAL MNIE 185ZL,ZALOZRZYLEM TAGRZE SPORTOWA MALA SZYBE ZA 235ZL,POTEM ZACZOLEM SIE TROCHE BAC O NIEGO ZE KTOS MORZE GO UKRASC WIEC ZALORZYLEM DO NIEGO ALARM ZA 95ZL TE GADZETY JAK SZYBA I TUMIK SPOWODOWALY ZE SKUTER ZACZOL LEPIEJ JERZDZIC Z PREDKOSCI 60KM PREDKOSCI DO TERAZ 90KM PREDKOSCI (OCZYWISCIE TUMIK ROZBLOKOWALEM DLA LEPSZYCH OSIAGUW).ZA SKUTER ZAPLACILEM 1000 EURO CZYLI 3500ZL PLUS TE GADZETY TO MNIE WYSZLO WSZYSTKO RAZEM 4500 ZLOTY A CHCE ZA NIEGO 2800 ZLOTY DO LEKIEJ NEGOCJACI SKUTER JEST DO POPRAWEK LAKIERNICZYCH KOSZT TAKIEGO CZEGOS TO OKOLO 100 ZLOTY KONTAKT TELEFONICZNY DO MNIE TO 666841275 OD 09 DO 20 DZIEKI I POLECAM
Wkleiłem gdyż sam kiedyś miałem problemy.. Starsze usery pewnie pamiętają jak i dwa błędy w jednym wyrazie potrafiły paść.. Ale takiej żenady to nigdy nie widziałem..
-
Pająk - VIP Ścigacz.pl
Bardzo ciekawy opis tego skuterka o.O skad tacy ludzie sie biora? nie dosc ze robi po 4 bledy w wyrazie to do tego ma jakies specjalne prawa, ze moze jedzic na niemieckich blachach i polskim oc xD a najlepsze w tym wszystkim jest to, ze zazwyczaj jak zwroci sie komus takiemu uwage ze pisze niepoprawnie to gosc zacznie nas wyzywac i zgrywac jaki to on nie jest kozak i ma w d**** podst. zasady ortografii....
eh... w tych czasach buraki powychodzily z pola na ulice
eh... w tych czasach buraki powychodzily z pola na ulice
Motoryzacja moja pasją, na motocykle jestem nieuleczalnie chory....! | fzr 600 90r. | jawa 250 1951r. | wfm 1958r | Moje oczko w glowie | \/ | http://bikepics.com/members/Szylo/91fzr600/Default.asp
-
Szylo - Świeżak
http://www.allegro.pl/item494062068_ren ... skora.html
przebieg 140 tysięcy a kierownica jak po 500 tysiącach...
chyba że gryzł ją stojąc w korkach...
przebieg 140 tysięcy a kierownica jak po 500 tysiącach...
chyba że gryzł ją stojąc w korkach...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
movie dobiłeś do 1000 postów!!! SPAMER!!!
a co do kierownic to mam auto w którym znam przebieg realny (167k km) i kierownica wygląda o wiele lepiej niż tu.
dla porównania mam tez do czynienia z modelem renault z 96roku i z przebiegiem wg licznika około 250k km i tam kierownica jest przytarta, ale nie tak bardzo jak tu...

a co do kierownic to mam auto w którym znam przebieg realny (167k km) i kierownica wygląda o wiele lepiej niż tu.
dla porównania mam tez do czynienia z modelem renault z 96roku i z przebiegiem wg licznika około 250k km i tam kierownica jest przytarta, ale nie tak bardzo jak tu...

-
melvin - PierwszyOkrutny
Oj a może ktoś ma szorstką skórę na dłoniach jak papier ścierny?:D U mnie przy przebiegu 340tyś km skórzana kierownica wygląda o niebo lepiej niż tu a ta też ze skórki.
-
Movi napisał(a):Ja jak kupowałem autko teraz to miało 192k, miało przetartą kiere w 2 miejscach, ale i tak ja wymieniłem bo mnie wkurwiała
chu.. z kierownicą, bardziej by mnie irytowały wytarte manetki...

-
melvin - PierwszyOkrutny