POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
oł jea
ale mam dobry humor - idziemy cos wypic dobrego ??
:P:P

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
dla Ciebie?? na pewno nie, moj Drogi. O mnie to sie samemu trzeba postarac jak juz cos. Mam za mocna glowe do picia, by byc latwiejsza... 

-
-
patty_brawurka napisał(a):Watpie, czy tak napiszeale mimo wszytko widze, ze jako kobieta o motoryzacyjnej fascynacji odbije sobie te lata upokorzen ze strony rodzicow i znajomych... Jestem zachwycona ]:->

Jakich upokorzen?
Czulas sie upokorzona bo nie popierali Twoich zainteresowan?

-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
Wiesz, jakby tylko nie popierali moich zainteresowan, to byloby ok. Ale smiali mi sie prosto w twarz, ze co ja sobie wyobrazam, ze jaka ja jestem dziewczyna, babo-chlop ze mnie rosnie
kumple mieli ze mnie niezly ubaw jak tylko wyszlam na ulice i sie na nich natykalam. Wiesz, takie gowniarskie wytykanie palcami - teraz to mam ich gdzies, ale wtedy to bolalo... Baba na motorze, Ty sie najpierw naucz rowerem jezdzic, Patrzcie, to ta, ktora chce robic za cwaniaka a nie wie pewnie nawet co to jest manetka :/ To podstawowe teksty, jakie slyszalam. Czulam sie naprawde upokorzona tym bardziej, ze powiedzialam o swoich zainteresowaniach z nadzieja na pomoc w osiagnieciu marzen, a nie szyderstwa. W takiej okolicy wlasnie mieszkam, gdzie nikt sie nie liczy, kazdy jest smieciem. Szczegolnie, jak jest dziewczyna :/

-
oj ... dobra rada na przyszlosc:
nigdy nie uzalezniaj oceny wlasnej wartosci od opinii innych,
po prostu ludzie bywaja podli
jak Cie krytykuja i sie smieja to trzeba miec ich gleboko w dupie
i isc swoja droga
wiec gut lak w osiegnieciu celu i pokazaniu im wszystkim
a tak przy okazji co to za okolica?
jakas cofnieta o 20-30 lat?
nigdy nie uzalezniaj oceny wlasnej wartosci od opinii innych,
po prostu ludzie bywaja podli
jak Cie krytykuja i sie smieja to trzeba miec ich gleboko w dupie
i isc swoja droga
wiec gut lak w osiegnieciu celu i pokazaniu im wszystkim
a tak przy okazji co to za okolica?

jakas cofnieta o 20-30 lat?
-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
he he he dokladnie, tutaj ludzie sa jak neandertalczycy jesli chodzi o stopien ucywilizowania i unowoczesnienia pogladow... Jako maly zoltodziob dostalam niezle w tylek o mojej "ulicznej ekipy" po czesci chyba tez za dobre oceny w nauce :/ rozumiesz - nie dosc, ze kujonica, to jeszcze sie na motor pcha. Wiem o tym, ze kiedys spotkamy sie twarza w twarz i wtedy zobaczymy, czy dalej beda takiego hojraka zgrywac
czesci z nich juz dawno sie "odwidzialo" jak tylko urosly mi cycki
jak to mowia - ten sie smieje, kto sie smieje ostatni...
A przede mna piekna milosc do dwoch kolek i spelnienie marzen. Ciesze sie, ze nie zrezygnowalam z tego 

-
Hakuna MAtata:)
Witam. Pochodze z Jędzrzejowa(woj.swie.). Posiadam Suzuki RG80. Myślę o wymianie na coś większego do 125cm3. Mam ograniczony wybór, ponieważ mam 17lat, więc muszę rejestrować na 50cm3. Ulubiony motockl Yamaha R1 i Honda CBR.

-
Buker_90 - Świeżak
Re: Hakuna MAtata:)
Buker_90 napisał(a):Witam. Pochodze z Jędzrzejowa(woj.swie.). Posiadam Suzuki RG80. Myślę o wymianie na coś większego do 125cm3. Mam ograniczony wybór, ponieważ mam 17lat, więc muszę rejestrować na 50cm3. Ulubiony motockl Yamaha R1 i Honda CBR.
swietnie...
was tez podnieca taki auto opis??
patty_brawurka napisał(a):he he he dokladnie, tutaj ludzie sa jak neandertalczycy jesli chodzi o stopien ucywilizowania i unowoczesnienia pogladow... Jako maly zoltodziob dostalam niezle w tylek o mojej "ulicznej ekipy" po czesci chyba tez za dobre oceny w nauce :/ rozumiesz - nie dosc, ze kujonica, to jeszcze sie na motor pcha. Wiem o tym, ze kiedys spotkamy sie twarza w twarz i wtedy zobaczymy, czy dalej beda takiego hojraka zgrywac czesci z nich juz dawno sie "odwidzialo" jak tylko urosly mi cycki jak to mowia - ten sie smieje, kto sie smieje ostatni... A przede mna piekna milosc do dwoch kolek i spelnienie marzen. Ciesze sie, ze nie zrezygnowalam z tego.
Wiasz co zaówazyłem -takie zachowanie wynika z zazdrosći-dziewczyna,interesuje i kreci ja coś odmiennego-coś co wymaga jaj.Niektórych to poprostu boli,odreogowywuja to poprzez agresie psychiczna wstosunku do takiej osoby.
Teraz pozostaje kupic moto i wyjeba* cwaniaczków

pozdrawiam
Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
-
Kwazi - VIP Åšcigacz.pl
-
gelo007 masz racje, ale nie przejmowanie sie opinia "podworkowych guru" w wieku 10 - 11 lat to nie taka latwa sprawa
przeciez wiesz, jak w tym wieku czlowiek latwo reaguje na krytyke ze strony rowiesnikow
nie martw sie, od dluzszego czasu mam to gdzies
wyroslam z glupot i nie mam zamiaru dac sie wiecej komukolwiek sprowokowac
buzka

-
Hejo Janusz z Sopotu Yamaha fz 600 pozdrowienia dla wszystkich
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
- kierownikF2
- Świeżak
Witam wszystkich
Co prawda nie jestem całkiem nowy na forum, ale dopiero teraz zacząłem przeglądać i pisać na forum,
Więc witam
Mam aktualnie 15 lat (11 sierpnia 1991r.), w wakacje będę robił prawko A1 i B1. Marzę o Aprilii RS 125 w nowej wersji ^^, i takową sobie kupię gdy będę miał prawko.
Aktualnie jeździłem skuterkiem Gilerą Runner 50 SP (także w nowej wersji), w danej chwili planuje kupić jakiegoś ścigacza na motorower
. Kasiorka była zbierana przez dłuższy czas, w między czasie było bierzmowanie, więc złotówki są
.
Wspólnie z kumplami założyliśmy Świętokrzyski Klub Jednośladów -TKKJ (otwórz link) (http://www.tkkj.net (otwórz link)). Z tego powodu pragnę wszystkich serdecznie zaprosić na forum klubu jak i do zapisania się do niego
. Ma on na celu zrzeszenie wszystkich jeżdżących jednośladami (z silnikiem
) w obrębie woj. świętokrzyskiego
.
Pozdrawiam wszystkich miłych motocyklistów/motorowerzystów/skuterzystów
.

Co prawda nie jestem całkiem nowy na forum, ale dopiero teraz zacząłem przeglądać i pisać na forum,
Więc witam

Mam aktualnie 15 lat (11 sierpnia 1991r.), w wakacje będę robił prawko A1 i B1. Marzę o Aprilii RS 125 w nowej wersji ^^, i takową sobie kupię gdy będę miał prawko.
Aktualnie jeździłem skuterkiem Gilerą Runner 50 SP (także w nowej wersji), w danej chwili planuje kupić jakiegoś ścigacza na motorower

Wspólnie z kumplami założyliśmy Świętokrzyski Klub Jednośladów -TKKJ (otwórz link) (http://www.tkkj.net (otwórz link)). Z tego powodu pragnę wszystkich serdecznie zaprosić na forum klubu jak i do zapisania się do niego

Pozdrawiam wszystkich miłych motocyklistów/motorowerzystów/skuterzystów

-
Nikikin - Świeżak
Witajcie.
Mam na imie Ewa, obecnie mieszkam pod Wa-wa...ale niebawem bede zdobywac drogi na obczyznie i w chwilach nieokreslonego nastroju zwijac asfalt (beton - dziwnie brzmi) na niemieckich autostradach.
W zasadzie to ta moja mala przeprowadzka zainspirowala mnie do odszukania forum. Ale to juz historia na inna okazje.
Jezdze od 1999r z prawem do jazdy kat. A ale jak to bywa...bez licencji polowe zycia.
Ale tak po prawdzie to moja przygoda zaczela sie w wieku 12 lat (1994r.) kiedy to pierwszy raz mialam okazje byc na zlocie motocyklowym i moj ukochany brat postanowil pozbyc sie mnie, wsadzajac na ZZR 600.
W skrocie...gdyby nie to, ze marzenie o wlasnej maszynie bylo silniejsze, nigdy bym z owej kawy nie zsiadla
Obecnie dosiadam: Honda VF700C SuperMagna(1983)
(otwórz link)
i Suzuki Bandit 600N(1999) - jaka szkoda, ze mam garaz a brat nie ma gdzie trzymac motocykla
Jezdzilam na wielu motocyklach z roznymi specyfikacjami (tu musze zlozyc poklon moim znajomym)
Jednak motocyklem, o ktorym snie po nocach jest: Yamaha R1 ze wzgledu na osiagi ale az wstyd sie przyznac przede wszystkim...zakochalam sie w jej wygladzie.
Marzenia pozostawmy przez czas jakis jeszcze niedoscignionymi...
W przyszlym...a w zasadzie w tym sezonie zamierzam nabyc: Honda VFR 750 - ze wzgledu na wiele czynnikow, ale to znowu temat na maly offtop.
Powiem tylko tyle V4 - rulez ^^
Hmmm...to chyba narazie byloby na tyle.
Witam Was jeszcze raz...i jesli los o nas zapomni do zobaczenia na Drodze
Mam na imie Ewa, obecnie mieszkam pod Wa-wa...ale niebawem bede zdobywac drogi na obczyznie i w chwilach nieokreslonego nastroju zwijac asfalt (beton - dziwnie brzmi) na niemieckich autostradach.
W zasadzie to ta moja mala przeprowadzka zainspirowala mnie do odszukania forum. Ale to juz historia na inna okazje.
Jezdze od 1999r z prawem do jazdy kat. A ale jak to bywa...bez licencji polowe zycia.
Ale tak po prawdzie to moja przygoda zaczela sie w wieku 12 lat (1994r.) kiedy to pierwszy raz mialam okazje byc na zlocie motocyklowym i moj ukochany brat postanowil pozbyc sie mnie, wsadzajac na ZZR 600.
W skrocie...gdyby nie to, ze marzenie o wlasnej maszynie bylo silniejsze, nigdy bym z owej kawy nie zsiadla

Obecnie dosiadam: Honda VF700C SuperMagna(1983)

i Suzuki Bandit 600N(1999) - jaka szkoda, ze mam garaz a brat nie ma gdzie trzymac motocykla

Jezdzilam na wielu motocyklach z roznymi specyfikacjami (tu musze zlozyc poklon moim znajomym)
Jednak motocyklem, o ktorym snie po nocach jest: Yamaha R1 ze wzgledu na osiagi ale az wstyd sie przyznac przede wszystkim...zakochalam sie w jej wygladzie.
Marzenia pozostawmy przez czas jakis jeszcze niedoscignionymi...
W przyszlym...a w zasadzie w tym sezonie zamierzam nabyc: Honda VFR 750 - ze wzgledu na wiele czynnikow, ale to znowu temat na maly offtop.
Powiem tylko tyle V4 - rulez ^^
Hmmm...to chyba narazie byloby na tyle.
Witam Was jeszcze raz...i jesli los o nas zapomni do zobaczenia na Drodze

Boski prototyp, mutant, który nigdy nie wszedł do masowej produkcji.
Zbyt pokręcony żeby życ, zbyt rzadki by zginąć.
"Las Vegas Parano"
Zbyt pokręcony żeby życ, zbyt rzadki by zginąć.
"Las Vegas Parano"
-
Cebra - Świeżak
Wita Pałasz z Wrześni, co śmiga na ZR 1100 czyli tzw Zephyr'ze 

Kawasaki ZR1100 | | www.borntoride.pl
-
PalaszD - Świeżak
Siemka wszystkim!! Mam na imię Mateusz (Benek). Dosiadam CBR600F3. Jeżdze nią od roku, i przerosła troche moje umiejętności
, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Dopiero po szlifie zrozumiałem jak bardzo profesjonalne wdzianko jest ważne
. Mieszkam w Åšcinawie (Dolny ÅšlÄ…sk). Pozdro wszystkim.

- Benek
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości