Zobacz wÄ…tek - POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
NAS Analytics TAG

POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj

O wszystkim
_________

Postprzez CalibraHunter » 7/2/2007, 17:24

oł jea :D ale mam dobry humor - idziemy cos wypic dobrego ?? :P:P:P
Never let your FEAR decide your FUTURE.
CalibraHunter
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez CalibraHunter » 7/2/2007, 17:49

dla Ciebie?? na pewno nie, moj Drogi. O mnie to sie samemu trzeba postarac jak juz cos. Mam za mocna glowe do picia, by byc latwiejsza... :D
CalibraHunter
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez CalibraHunter » 7/2/2007, 18:59

ale z ciebie buc. tak poza tym to ja Ciebie tez. ;P
CalibraHunter
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kaja » 8/2/2007, 11:55

patty_brawurka napisał(a):Watpie, czy tak napisze :P ale mimo wszytko widze, ze jako kobieta o motoryzacyjnej fascynacji odbije sobie te lata upokorzen ze strony rodzicow i znajomych... Jestem zachwycona ]:->

:shock: teraz ja zrobie wielkie oczy
Jakich upokorzen?
Czulas sie upokorzona bo nie popierali Twoich zainteresowan? :shock:
Kaja
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez CalibraHunter » 8/2/2007, 12:07

Wiesz, jakby tylko nie popierali moich zainteresowan, to byloby ok. Ale smiali mi sie prosto w twarz, ze co ja sobie wyobrazam, ze jaka ja jestem dziewczyna, babo-chlop ze mnie rosnie :( kumple mieli ze mnie niezly ubaw jak tylko wyszlam na ulice i sie na nich natykalam. Wiesz, takie gowniarskie wytykanie palcami - teraz to mam ich gdzies, ale wtedy to bolalo... Baba na motorze, Ty sie najpierw naucz rowerem jezdzic, Patrzcie, to ta, ktora chce robic za cwaniaka a nie wie pewnie nawet co to jest manetka :/ To podstawowe teksty, jakie slyszalam. Czulam sie naprawde upokorzona tym bardziej, ze powiedzialam o swoich zainteresowaniach z nadzieja na pomoc w osiagnieciu marzen, a nie szyderstwa. W takiej okolicy wlasnie mieszkam, gdzie nikt sie nie liczy, kazdy jest smieciem. Szczegolnie, jak jest dziewczyna :/
CalibraHunter
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kaja » 8/2/2007, 12:39

oj ... dobra rada na przyszlosc:
nigdy nie uzalezniaj oceny wlasnej wartosci od opinii innych,
po prostu ludzie bywaja podli
jak Cie krytykuja i sie smieja to trzeba miec ich gleboko w dupie
i isc swoja droga
wiec gut lak w osiegnieciu celu i pokazaniu im wszystkim

a tak przy okazji co to za okolica? :?
jakas cofnieta o 20-30 lat?
Kaja
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez CalibraHunter » 8/2/2007, 12:44

he he he dokladnie, tutaj ludzie sa jak neandertalczycy jesli chodzi o stopien ucywilizowania i unowoczesnienia pogladow... Jako maly zoltodziob dostalam niezle w tylek o mojej "ulicznej ekipy" po czesci chyba tez za dobre oceny w nauce :/ rozumiesz - nie dosc, ze kujonica, to jeszcze sie na motor pcha. Wiem o tym, ze kiedys spotkamy sie twarza w twarz i wtedy zobaczymy, czy dalej beda takiego hojraka zgrywac :) czesci z nich juz dawno sie "odwidzialo" jak tylko urosly mi cycki :D jak to mowia - ten sie smieje, kto sie smieje ostatni... :) A przede mna piekna milosc do dwoch kolek i spelnienie marzen. Ciesze sie, ze nie zrezygnowalam z tego :)
CalibraHunter
VIP Åšcigacz.pl

Hakuna MAtata:)

Postprzez Buker_90 » 8/2/2007, 12:49

Witam. Pochodze z Jędzrzejowa(woj.swie.). Posiadam Suzuki RG80. Myślę o wymianie na coś większego do 125cm3. Mam ograniczony wybór, ponieważ mam 17lat, więc muszę rejestrować na 50cm3. Ulubiony motockl Yamaha R1 i Honda CBR.
Obrazek
Buker_90
Świeżak

Re: Hakuna MAtata:)

Postprzez Kwazi » 8/2/2007, 15:08

Buker_90 napisał(a):Witam. Pochodze z Jędzrzejowa(woj.swie.). Posiadam Suzuki RG80. Myślę o wymianie na coś większego do 125cm3. Mam ograniczony wybór, ponieważ mam 17lat, więc muszę rejestrować na 50cm3. Ulubiony motockl Yamaha R1 i Honda CBR.

swietnie...
was tez podnieca taki auto opis??

patty_brawurka napisał(a):he he he dokladnie, tutaj ludzie sa jak neandertalczycy jesli chodzi o stopien ucywilizowania i unowoczesnienia pogladow... Jako maly zoltodziob dostalam niezle w tylek o mojej "ulicznej ekipy" po czesci chyba tez za dobre oceny w nauce :/ rozumiesz - nie dosc, ze kujonica, to jeszcze sie na motor pcha. Wiem o tym, ze kiedys spotkamy sie twarza w twarz i wtedy zobaczymy, czy dalej beda takiego hojraka zgrywac czesci z nich juz dawno sie "odwidzialo" jak tylko urosly mi cycki jak to mowia - ten sie smieje, kto sie smieje ostatni... A przede mna piekna milosc do dwoch kolek i spelnienie marzen. Ciesze sie, ze nie zrezygnowalam z tego.

Wiasz co zaówazyłem -takie zachowanie wynika z zazdrosći-dziewczyna,interesuje i kreci ja coś odmiennego-coś co wymaga jaj.Niektórych to poprostu boli,odreogowywuja to poprzez agresie psychiczna wstosunku do takiej osoby.
Teraz pozostaje kupic moto i wyjeba* cwaniaczków :twisted:
pozdrawiam
Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij

"zielona szóstka"
Kwazi
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez CalibraHunter » 8/2/2007, 15:22

masz racje :twisted: i na pewno to zrobie :twisted:
CalibraHunter
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez gelo007 » 8/2/2007, 16:08

Ja bym się tak bardzo opinią innych nie przejmował. Bosze ale ta dzisiejsza młodzież wrażliwa :twisted:
gelo007
Administrator

Postprzez CalibraHunter » 8/2/2007, 22:46

gelo007 masz racje, ale nie przejmowanie sie opinia "podworkowych guru" w wieku 10 - 11 lat to nie taka latwa sprawa ;) przeciez wiesz, jak w tym wieku czlowiek latwo reaguje na krytyke ze strony rowiesnikow :) nie martw sie, od dluzszego czasu mam to gdzies :D wyroslam z glupot i nie mam zamiaru dac sie wiecej komukolwiek sprowokowac :P buzka
CalibraHunter
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez rosa » 9/2/2007, 13:39

Hejo Janusz z Sopotu Yamaha fz 600 pozdrowienia dla wszystkich
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
rosa
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez kierownikF2 » 11/2/2007, 23:59

Witam.Tu świezak.Kierownik z Ketrzyna CBR600F2.Pozdro wszystkim :D
kierownikF2
Świeżak

Postprzez Nikikin » 13/2/2007, 09:31

Witam wszystkich :)
Co prawda nie jestem całkiem nowy na forum, ale dopiero teraz zacząłem przeglądać i pisać na forum,

Więc witam :P
Mam aktualnie 15 lat (11 sierpnia 1991r.), w wakacje będę robił prawko A1 i B1. Marzę o Aprilii RS 125 w nowej wersji ^^, i takową sobie kupię gdy będę miał prawko.

Aktualnie jeździłem skuterkiem Gilerą Runner 50 SP (także w nowej wersji), w danej chwili planuje kupić jakiegoś ścigacza na motorower :). Kasiorka była zbierana przez dłuższy czas, w między czasie było bierzmowanie, więc złotówki są :).

Wspólnie z kumplami założyliśmy Świętokrzyski Klub Jednośladów -TKKJ (otwórz link) (http://www.tkkj.net (otwórz link)). Z tego powodu pragnę wszystkich serdecznie zaprosić na forum klubu jak i do zapisania się do niego :). Ma on na celu zrzeszenie wszystkich jeżdżących jednośladami (z silnikiem :P) w obrębie woj. świętokrzyskiego ;).

Pozdrawiam wszystkich miłych motocyklistów/motorowerzystów/skuterzystów :).
www.TKKJ.net
Świętokrzyski Klub Jednośladów (otwórz link)
Nikikin
Świeżak

Postprzez Cebra » 14/2/2007, 15:13

Witajcie.

Mam na imie Ewa, obecnie mieszkam pod Wa-wa...ale niebawem bede zdobywac drogi na obczyznie i w chwilach nieokreslonego nastroju zwijac asfalt (beton - dziwnie brzmi) na niemieckich autostradach.

W zasadzie to ta moja mala przeprowadzka zainspirowala mnie do odszukania forum. Ale to juz historia na inna okazje.

Jezdze od 1999r z prawem do jazdy kat. A ale jak to bywa...bez licencji polowe zycia.

Ale tak po prawdzie to moja przygoda zaczela sie w wieku 12 lat (1994r.) kiedy to pierwszy raz mialam okazje byc na zlocie motocyklowym i moj ukochany brat postanowil pozbyc sie mnie, wsadzajac na ZZR 600.

W skrocie...gdyby nie to, ze marzenie o wlasnej maszynie bylo silniejsze, nigdy bym z owej kawy nie zsiadla :lol:

Obecnie dosiadam: Honda VF700C SuperMagna(1983)
Obrazek (otwórz link)
i Suzuki Bandit 600N(1999) - jaka szkoda, ze mam garaz a brat nie ma gdzie trzymac motocykla :P

Jezdzilam na wielu motocyklach z roznymi specyfikacjami (tu musze zlozyc poklon moim znajomym)

Jednak motocyklem, o ktorym snie po nocach jest: Yamaha R1 ze wzgledu na osiagi ale az wstyd sie przyznac przede wszystkim...zakochalam sie w jej wygladzie.

Marzenia pozostawmy przez czas jakis jeszcze niedoscignionymi...

W przyszlym...a w zasadzie w tym sezonie zamierzam nabyc: Honda VFR 750 - ze wzgledu na wiele czynnikow, ale to znowu temat na maly offtop.
Powiem tylko tyle V4 - rulez ^^

Hmmm...to chyba narazie byloby na tyle.
Witam Was jeszcze raz...i jesli los o nas zapomni do zobaczenia na Drodze :twisted:
Boski prototyp, mutant, który nigdy nie wszedł do masowej produkcji.
Zbyt pokręcony żeby życ, zbyt rzadki by zginąć.
"Las Vegas Parano"
Cebra
Świeżak

Postprzez PalaszD » 14/2/2007, 19:14

Wita Pałasz z Wrześni, co śmiga na ZR 1100 czyli tzw Zephyr'ze :)
Kawasaki ZR1100 | | www.borntoride.pl
PalaszD
Świeżak

Postprzez Kaja » 14/2/2007, 19:23

a Ty nowy? :roll:
chyba nie bardzo
Kaja
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Zwiadowca » 15/2/2007, 15:36

Witam wszystkich jestem z Bielska-Bialej mam 23 lata moje doswiadczenia z motorami to Jawa 350 NSr 125 no i czasami jak starszy dopuscil VFR 750 :twisted:
Zwiadowca
Świeżak

Postprzez Benek » 17/2/2007, 18:36

Siemka wszystkim!! Mam na imię Mateusz (Benek). Dosiadam CBR600F3. Jeżdze nią od roku, i przerosła troche moje umiejętności :P, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Dopiero po szlifie zrozumiałem jak bardzo profesjonalne wdzianko jest ważne :D. Mieszkam w Ścinawie (Dolny Śląsk). Pozdro wszystkim.
Benek
Świeżak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości

na górê