POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
czesc wszystkim,kilka slow o sobie??!!
jestem z kolobrzegu,jestem zolnierzem zawodowym,w ten sezon co nadchodzi przesiadam sie na motorek,jestem nastawiony na suzuki gsx600,to bedzie pierwszy motorek i jak konsultowalem sie z osobami to powinienem ten motor ogarnac z duzym roządkiem,a jesli ktos radzi inaczej to mile widziane komentarze co do tego typu zakupu.pozdrawiam
jestem z kolobrzegu,jestem zolnierzem zawodowym,w ten sezon co nadchodzi przesiadam sie na motorek,jestem nastawiony na suzuki gsx600,to bedzie pierwszy motorek i jak konsultowalem sie z osobami to powinienem ten motor ogarnac z duzym roządkiem,a jesli ktos radzi inaczej to mile widziane komentarze co do tego typu zakupu.pozdrawiam
- boria1984
- Świeżak
Elo, jestem Patrycja
(ale dno, nigdy nie wiem, co by tu napisac..
) Pochodze z Wołowa- woj. dolnoslaskie, dokladnie ok. 50km od Wroclawia
Jak na razie jestem w klasie maturalnej, a (po dawnemu) "egzamin dojrzalosci" zbliza sie do mnie wielkimi krokami. Ale nie przeraza mnie on
Zyje marzeniami, co bedzie po nim... ]:->
Naleze do tego rodzaju osob, ktore tak naprawde nigdy nie mialy do czynienia z motorami od ich praktycznej strony... Ale czuje, ze jezeli jeszcze w tym roku po zdaniu prawka nie kupie dwoch kolek, to caly moj dotychczasowy optymizm zycia za przeproszeniem szlag trafi...i tyle. Nie mam sie co porownywac do ludzi, ktorzy juz w wieku 6-7 lat pomykali na jakichs malych ogarkach. Ale nie przejmuje sie tym. Kazdy ma prawo do jazdy i kazdy jest w stanie sie tego nauczyc. Nawet w wieku 18 - 19 lat , prawda?
zainteresowania? Hmmm... chronologicznie rzecz biorac, najpierw byly "zwierzaczki"
PP Potem dinozaury
W latach gimnazjalnych caly moj pokoj obklejony byl na zmiane supersamochodami i supermotocyklami... Najpierw zajawka na enduro - jak mnie przyjaciel zabral na motocross na Wilczym Jarze, to plakalam z radosci slyszac charakterystyczny warkot silnikow... Zawsze marzylam zeby miec jakikolwiek motocykl. Coz to byl za cios w serce, kiedy moj sasiad z naprzeciwka dostal od taty Rometa
(( Plakalam chyba ze 3 dni
Fakt, jestem dziewczyna. Wiekszosc facetow nie uznaje nas, przedstawicielek plci pieknej, jako godnego uzytkownika poteznych, warczacych maszyn. A szkoda..]:-> Nie wygladam jak rusztowanie na nogach dluzszych niz tyczki do fasoli. 55kg wagi przy wzroscie 170cm nie doprowadza mnie do napadow bulimii i ciaglego sterczenia w lustrze z centymetrem w jednej i herbatka na odchudzanie w drugiej dloni. Nie naleze do tego oslawionego rodzaju zenskiego, ktory ma wiecej w cyckach niz w glowie. Nie pisze na tym forum zeby szukac darmowych komplementow i rozsylac zdjecia po calym Internecie. Znam swoja wartosc:) I chce, zebyscie tez o tym wiedzieli. Juz w tym momencie czuje sie bardzo zaszczycona mogac brac udzial w dyskusjach ludzi, ktorych cale zycie stanowia dwa kolka. Jestem szczesliwa, ze moge byc tu z Wami i mam nadziej, ze spedzanie czasu na tym forum w wolnych chwilach pozwoli mi nie tylko na przyjemny odpoczynek, ale rowniez na zdobycie wiedzy
)) Buzka Forumowicze!!!

Jak na razie jestem w klasie maturalnej, a (po dawnemu) "egzamin dojrzalosci" zbliza sie do mnie wielkimi krokami. Ale nie przeraza mnie on

Naleze do tego rodzaju osob, ktore tak naprawde nigdy nie mialy do czynienia z motorami od ich praktycznej strony... Ale czuje, ze jezeli jeszcze w tym roku po zdaniu prawka nie kupie dwoch kolek, to caly moj dotychczasowy optymizm zycia za przeproszeniem szlag trafi...i tyle. Nie mam sie co porownywac do ludzi, ktorzy juz w wieku 6-7 lat pomykali na jakichs malych ogarkach. Ale nie przejmuje sie tym. Kazdy ma prawo do jazdy i kazdy jest w stanie sie tego nauczyc. Nawet w wieku 18 - 19 lat , prawda?
zainteresowania? Hmmm... chronologicznie rzecz biorac, najpierw byly "zwierzaczki"

Fakt, jestem dziewczyna. Wiekszosc facetow nie uznaje nas, przedstawicielek plci pieknej, jako godnego uzytkownika poteznych, warczacych maszyn. A szkoda..]:-> Nie wygladam jak rusztowanie na nogach dluzszych niz tyczki do fasoli. 55kg wagi przy wzroscie 170cm nie doprowadza mnie do napadow bulimii i ciaglego sterczenia w lustrze z centymetrem w jednej i herbatka na odchudzanie w drugiej dloni. Nie naleze do tego oslawionego rodzaju zenskiego, ktory ma wiecej w cyckach niz w glowie. Nie pisze na tym forum zeby szukac darmowych komplementow i rozsylac zdjecia po calym Internecie. Znam swoja wartosc:) I chce, zebyscie tez o tym wiedzieli. Juz w tym momencie czuje sie bardzo zaszczycona mogac brac udzial w dyskusjach ludzi, ktorych cale zycie stanowia dwa kolka. Jestem szczesliwa, ze moge byc tu z Wami i mam nadziej, ze spedzanie czasu na tym forum w wolnych chwilach pozwoli mi nie tylko na przyjemny odpoczynek, ale rowniez na zdobycie wiedzy

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
Witam Wszystki.
Witam Wszystki.
Nazywam sie Mirek mam 22lata. Pochodze z Tarnobrzegu (Koło Sandomierza) Jak u większośi przygoda z moto zaczeła sie od małych motorynek , simsonkow, mz , jawek
Ale Przyszedł czas kiedy sie zarabia ;] Więc na tą wiosne chce zakupic jakieś śliczne Kawasaki ;]
Witam wszystkich Forumowiczów, i Adminów.
Nazywam sie Mirek mam 22lata. Pochodze z Tarnobrzegu (Koło Sandomierza) Jak u większośi przygoda z moto zaczeła sie od małych motorynek , simsonkow, mz , jawek

Ale Przyszedł czas kiedy sie zarabia ;] Więc na tą wiosne chce zakupic jakieś śliczne Kawasaki ;]
Witam wszystkich Forumowiczów, i Adminów.
- JamŁasica
- Świeżak
Re: Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Witam jestem Tomek mam 19 lat i mieszkam w Ciechoninku
od okolo 3 lat mam moj ukochany sprzecik jakim jest Suzuki RF 600R duzo wczesniej zaczynalem od mniejszych motocykli i motorowerów konto zalozylem juz jakis czas temu ale z braku czasu bardzo zadko niestety tu wpadam (szkoła) pozdrawiam

- Tomirf
- Świeżak
Wow ile ludu na raz !! Ktoś napisał ,ze za rejestracje darmowy browar czy jak?:D W kazdym razie witam:)
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
Meciek, Ty z Wrocka, moze sie kiedys tam miniemy pod Galeria
:P:P

-
patty_brawurka
Doczytałem do końca choć długi text a zazwyczaj znichecam sie po połowie
ale
Fajny opis.
Co do kobiet na motocyklach to ja akurat uważam że powinnyście jeździć bo mi to się podoba.
Takie laski są tzw. Sexy
Oczywiście wg. mnie bo za chwilke kilku może mnie zjechać hehe no ale na tym forum już tak bywa.
Poza tym.
WITAM!!!!
Doczytałem do końca choć długi text a zazwyczaj znichecam sie po połowie

ale
Fajny opis.
Co do kobiet na motocyklach to ja akurat uważam że powinnyście jeździć bo mi to się podoba.
Takie laski są tzw. Sexy

Oczywiście wg. mnie bo za chwilke kilku może mnie zjechać hehe no ale na tym forum już tak bywa.

Poza tym.
WITAM!!!!
Suzuki GSX 1400-2001
Kawa GPZ 1100-1983
Jawa 250/353-1958
Kawa GPZ 1100-1983
Jawa 250/353-1958
-
skora - Świeżak
Witaj skora, ciesze sie, ze Cie zainteresowal moj opis
A jesli uwazasz, ze kobiety na motocyklach sa sexy, to tym bardziej jest mi milo. Juz jeden po mojej stronie
Niestety dotychczas na sam glosno wypowiedziany pomysl o kupnie wlasnego jednosladu bylam wysmiewana prosto w twarz. Dlatego zaczynam tak pozno - bo kiedy juz udalo mi sie ublagac nieugietych rodzicow na cokolwiek, co ma 2 kolka i silnik, na obietnicy kupna tylko sie skonczylo... Teraz to ja decyduje co chce miec miedzy nogami
:P:P

-
Jest tu jeszczed kilku którym sie kobitki na moto podobają bo był juz podobny temat na forum ale też grono było przeciw.
Moje zdanie jest takie laski na moto są OK
No i tu masz racje ty zadecydujesz o tym
Evil się pewnie za chwile tu pojawi i napisze ze
On chce tam być.
Moje zdanie jest takie laski na moto są OK

patty_brawurka napisał(a): Teraz to ja decyduje co chce miec miedzy nogami:P:P
No i tu masz racje ty zadecydujesz o tym

Evil się pewnie za chwile tu pojawi i napisze ze
On chce tam być.
Suzuki GSX 1400-2001
Kawa GPZ 1100-1983
Jawa 250/353-1958
Kawa GPZ 1100-1983
Jawa 250/353-1958
-
skora - Świeżak
Watpie, czy tak napisze
ale mimo wszytko widze, ze jako kobieta o motoryzacyjnej fascynacji odbije sobie te lata upokorzen ze strony rodzicow i znajomych... Jestem zachwycona ]:->

-
ha ha ha mastodont, dobre - niezle sie usmialam, dawno nie slyszalam takiego okreslenia wobec brzydkiej kobiety
Na temat zdjec sie juz wypowiedzialam, Panie Zlo
i to jeszcze topless... no no no, co za smialosc
Jak na razie musisz uwierzyc mi na slowo, ze nie wygladam jak samica dzika - przynajmniej wedlug mojej krytycznej samooceny
A propos atomowek, to spostrzegawczy jestes - dawno nikt "obcy" nie zapytal mnie o to. Sczerze mowiac nigdy nie ogladalam tej bajki, ale swego czasu mialam krotkie wlosy i do dzisiaj bojowy charakter... W tym samym okresie "szlajalam" sie po miescie z kuzynka - niebieskooka blondi i nasza wspolna ruda przyjaciolka - nie ma bata, wygladalysmy jak perfekcyjne Atomowki, na co pierwsi zwrocili nam uwage calkiem niznajomi ludzie widzac nas na spacerze we 3. I tak juz nam zostalo
Smieszny byl widok, szkoda, ze sie skonczyl 

-
-
ha ha ha wiedzialam, ze tak zareagujesz... typowe dla takich pewnych siebie facetow jak Ty ]:-> 1:0 dla mnie
joke

-
No chyba raczej juz NIE rosne
a ja Ci gwarantuje, ze po kilkudniowym analizowaniu tego forum i Twoich wypowiedzi mam juz jako takie pojecie o tym, kogo reprezentujesz. Przynajmniej namiastke - a to juz nie jest totalny bark zielonego pojecia ]:->. No, chyba, ze udajesz ;> ale nie bede Ci udowadniac teorii. Licze, ze poznam Cie w przeciagu dluzszego czasu. Przynajmniej w malym stopniu. Potem pogadamy o szczegolach.
jak na razie przesylam Ci najpiekniejszy usmiech do ekranu, na jaki mnie stac. buzka ]:->

-
niech skonam, evil zrobil wielkie oczy - widzicie to, co ja?? ]:->
-
-