Zobacz wątek - POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
NAS Analytics TAG

POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj

O wszystkim
_________

Postprzez Banks » 5/2/2007, 18:02

Elo elo Wita Was Banks!
Banks
Świeżak

Postprzez salvadore » 5/2/2007, 22:35

siemka wszystkim !!mam na imie bartek..jestem ze środy wlkp ( pod poznaniem ;]...narazie mam simsona s-51( 60 ccm ) :lol: :lol: :lol: ..w przyszlosci chcialbym kupic sobie jakiegos scigacza ;]
pozdrawiam wszystkich
salvadore
Świeżak

Postprzez boria1984 » 6/2/2007, 03:59

czesc wszystkim,kilka slow o sobie??!!
jestem z kolobrzegu,jestem zolnierzem zawodowym,w ten sezon co nadchodzi przesiadam sie na motorek,jestem nastawiony na suzuki gsx600,to bedzie pierwszy motorek i jak konsultowalem sie z osobami to powinienem ten motor ogarnac z duzym roządkiem,a jesli ktos radzi inaczej to mile widziane komentarze co do tego typu zakupu.pozdrawiam
boria1984
Świeżak

Postprzez CalibraHunter » 6/2/2007, 11:52

Elo, jestem Patrycja :D (ale dno, nigdy nie wiem, co by tu napisac..:P) Pochodze z Wołowa- woj. dolnoslaskie, dokladnie ok. 50km od Wroclawia :)
Jak na razie jestem w klasie maturalnej, a (po dawnemu) "egzamin dojrzalosci" zbliza sie do mnie wielkimi krokami. Ale nie przeraza mnie on :) Zyje marzeniami, co bedzie po nim... ]:->
Naleze do tego rodzaju osob, ktore tak naprawde nigdy nie mialy do czynienia z motorami od ich praktycznej strony... Ale czuje, ze jezeli jeszcze w tym roku po zdaniu prawka nie kupie dwoch kolek, to caly moj dotychczasowy optymizm zycia za przeproszeniem szlag trafi...i tyle. Nie mam sie co porownywac do ludzi, ktorzy juz w wieku 6-7 lat pomykali na jakichs malych ogarkach. Ale nie przejmuje sie tym. Kazdy ma prawo do jazdy i kazdy jest w stanie sie tego nauczyc. Nawet w wieku 18 - 19 lat , prawda?
zainteresowania? Hmmm... chronologicznie rzecz biorac, najpierw byly "zwierzaczki" :PPP Potem dinozaury :D W latach gimnazjalnych caly moj pokoj obklejony byl na zmiane supersamochodami i supermotocyklami... Najpierw zajawka na enduro - jak mnie przyjaciel zabral na motocross na Wilczym Jarze, to plakalam z radosci slyszac charakterystyczny warkot silnikow... Zawsze marzylam zeby miec jakikolwiek motocykl. Coz to byl za cios w serce, kiedy moj sasiad z naprzeciwka dostal od taty Rometa :((( Plakalam chyba ze 3 dni :P
Fakt, jestem dziewczyna. Wiekszosc facetow nie uznaje nas, przedstawicielek plci pieknej, jako godnego uzytkownika poteznych, warczacych maszyn. A szkoda..]:-> Nie wygladam jak rusztowanie na nogach dluzszych niz tyczki do fasoli. 55kg wagi przy wzroscie 170cm nie doprowadza mnie do napadow bulimii i ciaglego sterczenia w lustrze z centymetrem w jednej i herbatka na odchudzanie w drugiej dloni. Nie naleze do tego oslawionego rodzaju zenskiego, ktory ma wiecej w cyckach niz w glowie. Nie pisze na tym forum zeby szukac darmowych komplementow i rozsylac zdjecia po calym Internecie. Znam swoja wartosc:) I chce, zebyscie tez o tym wiedzieli. Juz w tym momencie czuje sie bardzo zaszczycona mogac brac udzial w dyskusjach ludzi, ktorych cale zycie stanowia dwa kolka. Jestem szczesliwa, ze moge byc tu z Wami i mam nadziej, ze spedzanie czasu na tym forum w wolnych chwilach pozwoli mi nie tylko na przyjemny odpoczynek, ale rowniez na zdobycie wiedzy :))) Buzka Forumowicze!!!
Never let your FEAR decide your FUTURE.
CalibraHunter
VIP Ścigacz.pl

Postprzez kmc » 6/2/2007, 12:30

Witam, Krzysiek Płock 33 lata, obecnie gsx 600f puzzle edition, wczesnie kawa 454Ltd, jakies junaki, motorynki, ogary

Witam, ciagle poszukując najlepszego moto forum
ltd454 -> gsx600f
kmc
Świeżak

Witam Wszystki.

Postprzez JamŁasica » 6/2/2007, 14:40

Witam Wszystki.
Nazywam sie Mirek mam 22lata. Pochodze z Tarnobrzegu (Koło Sandomierza) Jak u większośi przygoda z moto zaczeła sie od małych motorynek , simsonkow, mz , jawek :)
Ale Przyszedł czas kiedy sie zarabia ;] Więc na tą wiosne chce zakupic jakieś śliczne Kawasaki ;]
Witam wszystkich Forumowiczów, i Adminów.
JamŁasica
Świeżak

Re: Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj

Postprzez Tomirf » 6/2/2007, 19:39

Witam jestem Tomek mam 19 lat i mieszkam w Ciechoninku :) od okolo 3 lat mam moj ukochany sprzecik jakim jest Suzuki RF 600R duzo wczesniej zaczynalem od mniejszych motocykli i motorowerów konto zalozylem juz jakis czas temu ale z braku czasu bardzo zadko niestety tu wpadam (szkoła) pozdrawiam
Tomirf
Świeżak

Postprzez Meciek » 6/2/2007, 22:12

Wow ile ludu na raz !! Ktoś napisał ,ze za rejestracje darmowy browar czy jak?:D W kazdym razie witam:)
Meciek
VIP Ścigacz.pl

Postprzez CalibraHunter » 6/2/2007, 22:15

Meciek, Ty z Wrocka, moze sie kiedys tam miniemy pod Galeria :P:P:P
CalibraHunter
VIP Ścigacz.pl

Postprzez skora » 6/2/2007, 22:52

patty_brawurka

Doczytałem do końca choć długi text a zazwyczaj znichecam sie po połowie :)
ale
Fajny opis.
Co do kobiet na motocyklach to ja akurat uważam że powinnyście jeździć bo mi to się podoba.
Takie laski są tzw. Sexy :)
Oczywiście wg. mnie bo za chwilke kilku może mnie zjechać hehe no ale na tym forum już tak bywa.:)

Poza tym.

WITAM!!!!
Suzuki GSX 1400-2001
Kawa GPZ 1100-1983
Jawa 250/353-1958
skora
Świeżak

Postprzez CalibraHunter » 6/2/2007, 23:03

Witaj skora, ciesze sie, ze Cie zainteresowal moj opis :) A jesli uwazasz, ze kobiety na motocyklach sa sexy, to tym bardziej jest mi milo. Juz jeden po mojej stronie :P Niestety dotychczas na sam glosno wypowiedziany pomysl o kupnie wlasnego jednosladu bylam wysmiewana prosto w twarz. Dlatego zaczynam tak pozno - bo kiedy juz udalo mi sie ublagac nieugietych rodzicow na cokolwiek, co ma 2 kolka i silnik, na obietnicy kupna tylko sie skonczylo... Teraz to ja decyduje co chce miec miedzy nogami :P:P:P
CalibraHunter
VIP Ścigacz.pl

Postprzez skora » 6/2/2007, 23:26

Jest tu jeszczed kilku którym sie kobitki na moto podobają bo był juz podobny temat na forum ale też grono było przeciw.
Moje zdanie jest takie laski na moto są OK :)

patty_brawurka napisał(a): Teraz to ja decyduje co chce miec miedzy nogami :P:P:P

No i tu masz racje ty zadecydujesz o tym :twisted:
Evil się pewnie za chwile tu pojawi i napisze ze
On chce tam być.
Suzuki GSX 1400-2001
Kawa GPZ 1100-1983
Jawa 250/353-1958
skora
Świeżak

Postprzez CalibraHunter » 6/2/2007, 23:30

Watpie, czy tak napisze :P ale mimo wszytko widze, ze jako kobieta o motoryzacyjnej fascynacji odbije sobie te lata upokorzen ze strony rodzicow i znajomych... Jestem zachwycona ]:->
CalibraHunter
VIP Ścigacz.pl

Postprzez CalibraHunter » 7/2/2007, 14:57

ha ha ha mastodont, dobre - niezle sie usmialam, dawno nie slyszalam takiego okreslenia wobec brzydkiej kobiety :D Na temat zdjec sie juz wypowiedzialam, Panie Zlo ;) i to jeszcze topless... no no no, co za smialosc :) Jak na razie musisz uwierzyc mi na slowo, ze nie wygladam jak samica dzika - przynajmniej wedlug mojej krytycznej samooceny :P A propos atomowek, to spostrzegawczy jestes - dawno nikt "obcy" nie zapytal mnie o to. Sczerze mowiac nigdy nie ogladalam tej bajki, ale swego czasu mialam krotkie wlosy i do dzisiaj bojowy charakter... W tym samym okresie "szlajalam" sie po miescie z kuzynka - niebieskooka blondi i nasza wspolna ruda przyjaciolka - nie ma bata, wygladalysmy jak perfekcyjne Atomowki, na co pierwsi zwrocili nam uwage calkiem niznajomi ludzie widzac nas na spacerze we 3. I tak juz nam zostalo :D Smieszny byl widok, szkoda, ze sie skonczyl :P
CalibraHunter
VIP Ścigacz.pl

Postprzez CalibraHunter » 7/2/2007, 15:33

?? nie badz taki pewny siebie, Kochasiu :D
CalibraHunter
VIP Ścigacz.pl

Postprzez CalibraHunter » 7/2/2007, 15:42

ha ha ha wiedzialam, ze tak zareagujesz... typowe dla takich pewnych siebie facetow jak Ty ]:-> 1:0 dla mnie :P joke
CalibraHunter
VIP Ścigacz.pl

Postprzez CalibraHunter » 7/2/2007, 16:06

No chyba raczej juz NIE rosne :D a ja Ci gwarantuje, ze po kilkudniowym analizowaniu tego forum i Twoich wypowiedzi mam juz jako takie pojecie o tym, kogo reprezentujesz. Przynajmniej namiastke - a to juz nie jest totalny bark zielonego pojecia ]:->. No, chyba, ze udajesz ;> ale nie bede Ci udowadniac teorii. Licze, ze poznam Cie w przeciagu dluzszego czasu. Przynajmniej w malym stopniu. Potem pogadamy o szczegolach. :D jak na razie przesylam Ci najpiekniejszy usmiech do ekranu, na jaki mnie stac. buzka ]:->
CalibraHunter
VIP Ścigacz.pl

Postprzez CalibraHunter » 7/2/2007, 16:27

niech skonam, evil zrobil wielkie oczy - widzicie to, co ja?? ]:->
CalibraHunter
VIP Ścigacz.pl

Postprzez CalibraHunter » 7/2/2007, 16:53

ten sie smieje, kto sie smieje ostatni, Panie Zlo ]:->
CalibraHunter
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Kris2k » 7/2/2007, 17:23

patty_brawurka napisał(a):niech skonam, evil zrobil wielkie oczy - widzicie to, co ja?? ]:->

poprostu nie moge... patty... reszty nie trzeba :shock: :D
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
Kris2k
VIP Ścigacz.pl

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hydepark