POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
Jakiś czas już na forum siedze, ale jako, że chyba zostane dłużej to warto się zapoznać
A więc...
witam wszystkich, a przede wszystkim siostrzyczki motocyklowe
O sobie słow kilka: lat 18, obecnie jestem podczas kursu na A. Będe smigał po krakowie i okolicach na gs/bandit, jak coś, to zapraszam
Edit: Żeby znowu krzku, rotfli i loli nie było- zgadza się, nie ma takiego motocykla jak gs/bandit. Ukośna kreska oznacza, że jeszcze się nie zdecydowalem...

witam wszystkich, a przede wszystkim siostrzyczki motocyklowe

O sobie słow kilka: lat 18, obecnie jestem podczas kursu na A. Będe smigał po krakowie i okolicach na gs/bandit, jak coś, to zapraszam

Edit: Żeby znowu krzku, rotfli i loli nie było- zgadza się, nie ma takiego motocykla jak gs/bandit. Ukośna kreska oznacza, że jeszcze się nie zdecydowalem...

-
Czupryna - Świeżak
Do czego to doszlo
Zwykłe dziecko neo szantażuje moderatorów i adminów. Palant ma szczęście , że ma zmienne IP....czyli jest nietykalny ? Da sie coś z nim zrobić , czy jesteśmy na jego łasce : czy nam odpuści czy nadal będzie spamował ?

Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Ścigacz.pl
siemano...aska jestem
Na forum jestem poraz pierwszy od iedawna mieszkam w Katowicach...
Tamgdzie mieszkałam poprzednio zostawiłam znajomych, przyjaciół i wszystkich z którymi śmigałam na moto...narazie jako pasażer...idę na prawko ale kurde śnieg zaczoł padać i ortopedia będzie przepełniona więc dam se narazie na wyluzowanie...PODRAWIAM SERDECZNIE
Na forum jestem poraz pierwszy od iedawna mieszkam w Katowicach...
Tamgdzie mieszkałam poprzednio zostawiłam znajomych, przyjaciół i wszystkich z którymi śmigałam na moto...narazie jako pasażer...idę na prawko ale kurde śnieg zaczoł padać i ortopedia będzie przepełniona więc dam se narazie na wyluzowanie...PODRAWIAM SERDECZNIE
- maniaczka
- Świeżak
Siema,
jestem Kuba, mieszkam w Żarach (lubuskie-ok. 45km na południe od Zielonej Góry). Mam 17 lat, prawko A1 i śmigam Yamahą Virago 125. W sferze marzeń pozostaje dla mnie Triumph Rocket III Classic.
Moją pierwszą maszynką była motorynka Romet (nie znam nazwy modelu)-w wieku 9 lat śmigałem po lesie do którego było bardzo blisko.
Następnym pojazdem był Simson SR50 po tunningu optycznym, ten jednak wiele razy się psuł dlatego zrobiłem na nim niewiele kilometrów.
Po tym był Simson S51 mojego dziadka, ta maszyna prawie nigdy mnie nie zawiodła a korzystać z niej mogłem do woli.
Teraz śmigam jak już wspomniałem Virago 125. Jest to maszyna z 1999r. miała parę nieseryjnych dodatków (sakwy etc.). Zrobiłem na niej dopiero 300 kilometrów ale planuję nawet wybrać się tym motorkiem na dalsze wycieczki (w wakacje 2007-na zlot motocyklistów krajów bałtyckich w Windawie na Łotwie). Oczywiście jak większość posiadaczy chopperów zamierzam podokręcać do mojej Yamaszki jeszcze trochę "złomu".
Kiedy zrobię prawko A mam zamiar (i jest to całkiem wykonalne) kupić Maraudera VZ800 albo Shadow 750.
Poza moim najbardziej lubianym hobby-motocyklami, gram na perkusji i raz do roku wypadam na 1-2 tygodnie na rejs po Bałtyku.
No i to byłoby chyba wszystko co mi przyszło do głowy i nadawało się aby tu napisać.
Pozdro.
jestem Kuba, mieszkam w Żarach (lubuskie-ok. 45km na południe od Zielonej Góry). Mam 17 lat, prawko A1 i śmigam Yamahą Virago 125. W sferze marzeń pozostaje dla mnie Triumph Rocket III Classic.
Moją pierwszą maszynką była motorynka Romet (nie znam nazwy modelu)-w wieku 9 lat śmigałem po lesie do którego było bardzo blisko.
Następnym pojazdem był Simson SR50 po tunningu optycznym, ten jednak wiele razy się psuł dlatego zrobiłem na nim niewiele kilometrów.
Po tym był Simson S51 mojego dziadka, ta maszyna prawie nigdy mnie nie zawiodła a korzystać z niej mogłem do woli.
Teraz śmigam jak już wspomniałem Virago 125. Jest to maszyna z 1999r. miała parę nieseryjnych dodatków (sakwy etc.). Zrobiłem na niej dopiero 300 kilometrów ale planuję nawet wybrać się tym motorkiem na dalsze wycieczki (w wakacje 2007-na zlot motocyklistów krajów bałtyckich w Windawie na Łotwie). Oczywiście jak większość posiadaczy chopperów zamierzam podokręcać do mojej Yamaszki jeszcze trochę "złomu".
Kiedy zrobię prawko A mam zamiar (i jest to całkiem wykonalne) kupić Maraudera VZ800 albo Shadow 750.
Poza moim najbardziej lubianym hobby-motocyklami, gram na perkusji i raz do roku wypadam na 1-2 tygodnie na rejs po Bałtyku.
No i to byłoby chyba wszystko co mi przyszło do głowy i nadawało się aby tu napisać.
Pozdro.
- kozak
- Świeżak
Witam. A więc może coś o sobie. Mam 17 lat, kartę rowerową i śmigam rowerkiem ;P Jeździłem w życiu na skuterze i jakiejś badziewnej 125 (nie pamiętam jakiej). Kocham wszystko co związane z rowerem. Mieszkam w takiej okolicy, że mam pod nosem asfaltowe drogi, a obok polne. Troche dalej dawny poligon do szaleństwa ;P Własnie przez stosunek do rowerów zainteresowałem się (już dość dawno) motocyklami. Na żaden mnie niestety nie stać na razie. Pewnie w przeciągu roku zrobię prawko i kupię używaną Suzi GS500 ;] Oczywiście wolałbym wygrać w totka i kupić coś lepszego, ale co zrobisz.. Samochody mnie nie pociągają. Umiem prowadzić, ale czuje się w nich dziwnie. Nawet pewnie nie będę robił prawka B. No i co jeszcze, chodzę do L.O., jestem raczej chómanistom, słucham punkrocka, imprezuję i zbieram na pierwsze moto ;p Pozdrawiam.
- Zed'sDeadBaby
- Świeżak
Witam was wszystkich razem i oddzielnie
leonstar
sq9mda
PIKMEN46
Czupryna
maniaczka
Kozak
Zed'sDeadBaby
Mam nadzieje ze sie wam na tym forum spodoba choc ostatnio jest wecej off topów niz pisania na temat
POZDRO!!!!!!

leonstar
sq9mda
PIKMEN46
Czupryna
maniaczka
Kozak
Zed'sDeadBaby
Mam nadzieje ze sie wam na tym forum spodoba choc ostatnio jest wecej off topów niz pisania na temat
POZDRO!!!!!!
Suzuki GSX 1400-2001
Kawa GPZ 1100-1983
Jawa 250/353-1958
Kawa GPZ 1100-1983
Jawa 250/353-1958
-
skora - Świeżak
Evil zamknij się wreszcie, zanim tu przyszedłem to slyszałem ,ze nie było Cie jakiś czas moze, teraz znów przyda ci sie przerwa. Żegnam
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl