Zobacz wÄ…tek - KÄ…cik pakera.
NAS Analytics TAG

KÄ…cik pakera.

O wszystkim
_________

Postprzez Bostorn » 31/1/2009, 09:28

haha noo noo nawet nawet ale ja i tak wole koksic worki koksu;d łykac i pakierowac ;p

ta twoja metoda fajer to na lato siÄ™ przyda ;d a teraz coo?? zrobic?? ;d

aa co do ulubionego "pulpecika" to jest chyba ZYNDRUNAS SAWICKAS
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
Bostorn
Moderator

Postprzez zadzior » 31/1/2009, 11:28

Na sile chcesz pokazac swoj intelekt, ktorego nie masz...? :shock: Po ch*** pcharz sie w ten temat skoro gowno wiesz i mieszasz sie do mojej rozmowy z bostornem... :lol: :lol: :lol: Wez chlopie wsiadz na tego twojego grizliego palacego 30 litrow i ruszaj w teren.pozdro szejset miszczu
zadzior
Stały bywalec

Postprzez turboponczek » 31/1/2009, 11:42

herbatkowy napisał(a):LOL -> Laugs Out Loud -> Śmiejąc sie głośno

HAHAHAHA. Co to ku*wa znaczy "Laugs" ? ! :lol:
Jak już próbujesz zacynić to wierz mi lub nie ale poprawne rozpisanie skrótu LOL to Lots Of Laugh.

No i pozwól ze teraz kogoś zacytuje:
Znowu cos Ci nie wyszlo

I popieram zdanie Martwej-myszy. Próbujesz być fajny, dorosły i super mądry na siłe. Niestety kiepsko Ci to wychodzi.
turboponczek
MEGA TROLL

Postprzez herbatkowy » 31/1/2009, 11:52

To literowka palacy gangsterskie cygara banditmistrzu, taki blad. Laughs out Loud to znaczy prawie to samo co Lots of Laugh, wiec nie czepiaj sie tak mocno szczegolow, bo to jednak za malo zeby mnie osmieszyc. Ja tam do Ciebie nic nie mialem ale probujesz wprowadzic dawna atmosfere, tylko po co?

Deadmau5 napisał(a):Na sile chcesz pokazac swoj intelekt, ktorego nie masz...? Po ch*** pcharz sie w ten temat skoro gowno wiesz i mieszasz sie do mojej rozmowy z bostornem... Wez chlopie wsiadz na tego twojego grizliego palacego 30 litrow i ruszaj w teren.pozdro szejset miszczu

Wiedzialem ze predzej czy pozniej zaczniesz sypac wulgaryzmami bo juz TWOJ INTELEKT w tym momencie wysiada, co udowadniaja twoje zdesperowane teksty. A rozmowy z bostornem to urzadzajcie sobie na gg, no chyba ze tu jest forum i nikt nie zablokowal opcji "odpowiedz", co upowazna mnie do wtracenia. EloELlEo ? Tak to sie pisze? A tak poza tym to co ma do tego moj grizzly palacy 30 litrow ?? Czy to czyni mnie gorszym i mialo mnie jeszcze bardziej zgnoic? Tak poza tym jesli juz popadamy w tony oceniania innych to dla mnie jestes jakims nieudanym znawca quadow, badz poprostu malolatem (tak, tak samo jak ja!) ktoremu rodzice nie kupili wymarzonego quada, no i ktory zawsze chcial byc troche wiekszy i grozniejszy, celem czego wstawil jakiegos wiekszego typa w avatar. Nie znam Cie, mozliwe ze masz rodzine i dzieci, ale tak mi sie przedstawiasz, zauwazyles ze jeszcze tego nigdy nie napisalem? Wiesz czemu? Bo szanuje innych ludzi i po dawniejszych przygodach gryze sie w jezyk 3 razy zanim komus cos napisze. Mysle ze jestesmy kwita.

turboponczek napisał(a):I popieram zdanie Martwej-myszy. Próbujesz być fajny, dorosły i super mądry na siłe. Niestety kiepsko Ci to wychodzi.

Cholera, wcale nie probuje ale w sumie nawet fajnie ze ktos tak mnie postrzega. Ja nie probuje byc dorosly i super madry poprostu mam swoje zdanie, i nie lubie kogos kto sprzecza sie z faktami. Czytajac co niektore posty na forum to czasami naprawde czuje sie cholernie dorosly, jeszcze tylko kilka miesiecy i naprawde taki bede !! Wtedy przynajmniej przestaniecie uzywac argumentu ze jestem gowniarzem :] Bo jak mniemam sami przezyliscie 2-3 wiosny wiecej ode mnie.
Ostatnio edytowano 31/1/2009, 11:59 przez herbatkowy, łącznie edytowano 1 raz
Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
herbatkowy
Bywalec

Postprzez turboponczek » 31/1/2009, 11:58

No i wpuść bambra do biura to Ci atrament wypije. :lol:

Czepiałem się Ciebie tak samo jak Ty Martwejmyszy.

Za kilka miesięcy to Ty będziesz pełnoletni w świetle prawa a nie dorosły. Dostrzegam tu pewną różnicę.
Czytać też nie potrafisz.. napisałem wyraźnie że "próbujesz". Nie koniecznie musi to oznaczać że Ci to wychodzi.
turboponczek
MEGA TROLL

Postprzez zadzior » 31/1/2009, 12:01

Deadmau5 napisał(a):Wiesz tylko, ze w kaciku pakerow gadamy o pakerach...Nawet "mocno" zmasowanych xD :lol: Ja tam daze do sylwetki a'la strongmen, spokojnie budowa ciala Toczka by mi wystarczyla :) Po co kazdy miesien ma byc na wierzchu? To mnie nie kreci, lepiej zmasowac to i osiagnac dobre wyniki i wymiary z minimalnymi kontuzjami miesni i stawow 8) Jednak kazdy woli co innego, jeden ladnie wyrzezbi klatke i brzuch ala jakis plywak, drugi bedzie wygladal jak Savickas.Aha i nie z Ukrainy tylko z Litwy jest, zreszta jeden **** :lol:

Herbaciany wystarczy, ze przeczytalbys ten post i wiedzialbys, ze mowie o ZMASOWANYM PAKERZE, ale ty pewnie nie rozumiesz tego pojecia i chciales zablysnac.Widze ze nie tylko mi naciskasz na odcisk...
zadzior
Stały bywalec

Postprzez herbatkowy » 31/1/2009, 12:01

Pieprznij w stol a nozyce sie odezwa :D

Owszem mozna sie bawic w takie gry slowne, mowiac dorosly mialem n amysli pelnoletni, przyznaje Ci racje. Mysle ze obaj jestesmy na tyle powazni ze mozemy skonczyc ta dyskusje bo z doswiadczenia wiemy, ze prowadzi to jedynie do warna, czego juz ani Tobie ani mi raczej nie trzeba :D
Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
herbatkowy
Bywalec

Postprzez zadzior » 31/1/2009, 16:29

herbaciusiu, jesli masz mnie za internetowego cwaniaczka, to prosze bardzo, nie mam nic przeciwko ustawki miszczu.nie bede wklejal swojego zdjecia bo po co, ale chyba twoje pomysly na moj temat ci nie wypalily.
zadzior
Stały bywalec

Postprzez Bostorn » 31/1/2009, 19:34

aaaaaaa zamknijcie wy sie do qrwy nendzy... mama któregos nie kocha czy coo?? ... ic na skarge do tatusia wpizdu.. on kablem od żelazka da.. i sie skończy...

ja chłopaki nic do was nie mam.. no ale tu miało byc o pakierowaniu a nie pierdoleniu smutów..

chcecie wojny? paszli wy do offtopu albo ustawcie sie od 13 do 15 lutego macie czas;d na moto expo ;d i ja będe i paru ludzi ;d publiki wam nie zabraknie na pewno ;d

hehe wpuść chołotę na salony nooo... ;p

ps:Herbatka ty tu nie zgrywaj takiego poważnego bo bycie aż nad to szkodzi zdrowiu i płucom. Bycie sobą najlepiej tu odpowiada ;] nie żebym cos narzucał ale troche luzu dla kazdego pomoże :) jedni go mają aż nad to a jedni wcale i nic na to nie poradzisz ale trzeba się z tym pogodzic i miec szacunek dla każdego :)

pozdro chłopaki :p
Bostorn
Moderator

Postprzez zadzior » 31/1/2009, 19:58

Najlepiej jak jakis mod wyczysci ten temat z naszego syfu 8) Herbatka wybaczam ci, ze nie zaczailes tematu z Zyndrunasem jako zartu, jesli dalej cos ci nie pasuje to napisz to w offtopie.

Jak tam panowie? Jakies nowe wyniki? :D Ja czekam i czekam, a ze nie moge za bardzo byc teraz w ruchu, ze znanych wam przyczyn, to masuje...a coo mi tam :lol: Do wakacji chce dojsc do 110 i zejsc do 90 z lekka rzezba...hah ciekawe czy sie wyrobie :lol:
zadzior
Stały bywalec

Postprzez SzpiceR » 31/1/2009, 20:04

JAPA nooby ! :D

ja dziisaj znowu sie zdołowałem... nosilem kafelki na chalupe i typowi popuchly łapy od tachania a mi tylko żyły :lol: ide sie wieszac na lampie :(
ten co sobie nie żałuje
SzpiceR
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez zadzior » 31/1/2009, 20:07

Lyknij sobie aspirine (malutka dawka) przed jakims takim wysilkiem :D
zadzior
Stały bywalec

Postprzez Bostorn » 31/1/2009, 20:09

heh ja bylem dzisiaj na pakierni;/ nie dokonczyłem nóg;/ i brzusia;/ bo juz zamykali :/ fak..
zapomniałem ze dzisiaj do 18;p a na basenie tez nie byłem;p bo nie było komu wiesc;p a autobusem nie pojechalem bo nie miałem majtek recznika etc ;d

ale widze znaczną różnicę ;d

aa chłopaki powiedzcie mi dla czego na lustrach na siłce moje miescnie są takie zajebiste??;d 2xfajnniejsze niz w rl?? niby zwyczanje siłkowe lustro a o wiele wiecej widac ;d

myszka ;p ale do 11 na klate i zejsc do 90?? czy chodzi co wejsc do 110 na klatkę i do 90kg na dupsku?? ;p żeby jako taka rzeźba była??
ja teraz waże 74;p ale jestem chudszy niz pare miechów temu ;d
nie jedzenie kolacji duuzo daje;d a cwiczenia wieczorne też;d człowiek chudnie w oczach;d
Ostatnio edytowano 31/1/2009, 20:11 przez Bostorn, łącznie edytowano 1 raz
Bostorn
Moderator

Postprzez SzpiceR » 31/1/2009, 20:10

deadamu5 nie koksuj tam w tym mielnie tlyko SENSO odpal! :D
ten co sobie nie żałuje
SzpiceR
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Bostorn » 31/1/2009, 20:18

szpicer zajebiaszczy ten twój królik ;d zrobiłem wersje dla koksów;d
http://www.acapela.tv/Winter-1-bc34d53fba614

co wy na to?? brakuje tu czegos?? ;d

nie no ten króliczek jest booski ;d
http://www.acapela.tv/WinterBunny.html
hmm kto ma na zbyciu 150zł na mega massa?? ;d
Ostatnio edytowano 31/1/2009, 20:31 przez Bostorn, łącznie edytowano 1 raz
Bostorn
Moderator

Postprzez zadzior » 31/1/2009, 20:20

Odpali sie w swoim czasie xD W lato pewnie bedziesz w mielnie :D Moze powiemy sobie kiedys czesc ? :lol:

Bosti, chodzi mi o wage.Mam z nia cialge klopot...teraz jest 79,9 kg i nie wiem czy mam czekac na jakies zawody startujac w trojboju czy jepac to i juz zaczac zbierac kilogramy :lol: W kat wagowej do 80 kg mialbym szanse na jakis medal z MP, ale cholera wie...
zadzior
Stały bywalec

Postprzez SzpiceR » 31/1/2009, 20:24

I BeNcie sWeEtuChno? :D do tej waszej Bajki dizisaj mialem okazje jechac ale niechce mi sie xD

PS. Powaznie mowiac to jakie piffko bez alkoholwe mozna przydziabac przy okazji :)
ten co sobie nie żałuje
SzpiceR
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez zadzior » 31/1/2009, 20:29

Ale ja nie letni to mi nie sphedajom...taki maly, mily s tfashy chlopak to fieshh... Powiem ci, ze do bajki koszalinskiej nie jezdze i nie mam zamiaru, syf jak dal mnie.Gimnazjalistki to 80 procent ludu, wiec ja tam dziekuje :lol: W lato kilka razy bylem w bajce mielenskiej i bylo spoko, jednak praca od 9 do 11 robi swoje i nie ma sie nawet ochoty na jakis wypad :roll: Najlepsze przygody byly z Olafem, wszedzie szukal zadym jepany...Ty Szpicer byles z nim na baletach? :D
zadzior
Stały bywalec

Postprzez Bostorn » 31/1/2009, 20:34

Deadmau5 napisał(a):Odpali sie w swoim czasie xD W lato pewnie bedziesz w mielnie :D Moze powiemy sobie kiedys czesc ? :lol:

Bosti, chodzi mi o wage.Mam z nia cialge klopot...teraz jest 79,9 kg i nie wiem czy mam czekac na jakies zawody startujac w trojboju czy jepac to i juz zaczac zbierac kilogramy :lol: W kat wagowej do 80 kg mialbym szanse na jakis medal z MP, ale cholera wie...

aaaaa ty to tu jak z offroadem ;d do puki;d walczysz, i masz problemy z zawodami, medale różnie wpadają jest gites

a jeśli non stop złoto i już się nie rozwijasz, nic więcej nie da się osiągnąc wtedy bierzesz białko albo jakiegos koksa na mase i jazda;d ewentualnie wpierniczaj więcej jedzonka ;d

ale mam faze haha myszka cos dla Ciebie ;d
http://www.acapela.tv/Winter-1-bc34e58c51e2
Bostorn
Moderator

Postprzez Traperoso » 31/1/2009, 20:54

Tak czytam i czytam same kłótnie widzę. Apropo temat to kącik pakera ^^ jako, że udaje mi się realizować jeden z typowych dla każdego planów jakim jest: "" kiedyś będę ... robił to i tamto ... "" U mnie było kiedyś będę chodził systematycznie na siłownie i trochę wyćwiczę mięśnie ^^ Chodzę więc od jakiś dwóch miechów i wiem, że już się uzależniłem bo poprawia to moje samopoczucie itepe.
Rodzi się więc pytanie ^^ do Was co dłużej ćwiczycie... Jak wygląda wasz trening: generalnie pytam o to ile razy w tygodniu, jak się odżywiacie, czy stosujecie jakieś dodatki typu odżywka(HMB). Namawiało mnie do tego sporo osób, tłumacząc: że mi będzie trudno przybrać masę, z drugiej jednak strony po co mam szybko przybierać na masie lubię siebie i chyba bardziej pasuje mi długotrwały trening i pozyskiwanie mięśni ciężką pracą. Co o tym sądzicie? Wyjdzie mi to na dobre czy złe? Pozdro
Kawasaki ER5 2005
Traperoso
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości

na górê