Problem przy 300km/h
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
k9aro3l napisał(a):strzelam w ciemno że jesteś patomorfologiem

Domocoon napisał(a):Zauważyłem, iż gdy jadę sto tudzież dwieście moge odróżnić czy na szybce kasku zatrzymuje się samiec komara lub samica, potrafię również rozpoznać muszkę owocówkę czy zwykłą muchę tzw. g....żerkę.
Zamiast rozpoznować to powinieneś to zjadać, dużo białka i mały głód zaspokojony

-
grunder - Mieszkaniec forum
a widziałeś kiedyś bearsa jeżdżącego na motocyklu i jedzącego lecące owady ?
on conajwyżej mógłby się od niego uczyć
on conajwyżej mógłby się od niego uczyć
how low can you go? | www.pajacyk.pl
-
k9aro3l - Stały bywalec
No to może ja się teraz wypowiem
. Marcin stracił admina na własne życzenie. Przekonywałem go by jednak został w admińskim gronie, ale nie chciał. No cóż nie dałem się długo prosić i odebrałem mu uprawnienia. Nie ma tu żadnych spisków 

-
gelo007 - Administrator
Skoro mamy 100 pytań do admina, to zapytam czy jest możliwość zmiany maila w profilu na forum?
Walenty, ochłoń, bo nie znam Cię, ale jak czytam, to przychodzi mi do głowy tylko strona www.wyjdznadwor.pl
Walenty, ochłoń, bo nie znam Cię, ale jak czytam, to przychodzi mi do głowy tylko strona www.wyjdznadwor.pl
-
Hyde - Bywalec
1. Wybory na moda nie są ustalane odgórnie, ktoś chce zostać modem to zgłasza się do nas, my na naszym wewnętrznym forum wstawiamy temat odnośnie propozycji usera na moda, następnie inne osoby się wypowiadają i albo tego moda się dostaje, albo nie.
2. Ciężko mi powiedzieć cokolwiek o weryfikacji pracy moderatorów. Ja tego nie robię. Ale jak dostaję na PW info dot. złego wypełniania swych obowiązków to się zaczynam przyglądać odpowiedniemu moderatorowi, potem gadam i albo jest poprawa albo out. Out zdarza się bardzo rzadko, ale jednak się zdarza.
3. Jeśli chodzi o adres mailowy to oczywiście zawsze istnieje możliwość zmiany.
2. Ciężko mi powiedzieć cokolwiek o weryfikacji pracy moderatorów. Ja tego nie robię. Ale jak dostaję na PW info dot. złego wypełniania swych obowiązków to się zaczynam przyglądać odpowiedniemu moderatorowi, potem gadam i albo jest poprawa albo out. Out zdarza się bardzo rzadko, ale jednak się zdarza.
3. Jeśli chodzi o adres mailowy to oczywiście zawsze istnieje możliwość zmiany.

-
gelo007 - Administrator
no i Gelo rozwalił wszystkie teorie spiskowe
Boshi i Czester, łyso wam?
A co do naborów na moderatorów, to się sam wypowiem że nieraz sam pisałem do niektórych osób na forum, czy by nie chciały pomoderować. Tak samo jak nieaktywnym moderatorom zabierałem uprawnienia. Chodziło o to, żeby forum żyło, a nie że ma wirtualnych, nieaktywnych moderatorów. Niestety w większości przypadków ludzie jednak nie chcieli tej "zaszczytnej" funkcji moderatora. Tak, że bycie moderatorem nie jest takie łatwe i przyjemne jak każdy myśli. (to akurat piję do Ciebie Czester, ponieważ masz zawsze najwięcej wątków)

A co do naborów na moderatorów, to się sam wypowiem że nieraz sam pisałem do niektórych osób na forum, czy by nie chciały pomoderować. Tak samo jak nieaktywnym moderatorom zabierałem uprawnienia. Chodziło o to, żeby forum żyło, a nie że ma wirtualnych, nieaktywnych moderatorów. Niestety w większości przypadków ludzie jednak nie chcieli tej "zaszczytnej" funkcji moderatora. Tak, że bycie moderatorem nie jest takie łatwe i przyjemne jak każdy myśli. (to akurat piję do Ciebie Czester, ponieważ masz zawsze najwięcej wątków)
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
-
k9aro3l - Stały bywalec
-
k9aro3l - Stały bywalec
Hyde napisał(a):Walenty, ochłoń, bo nie znam Cię, ale jak czytam, to przychodzi mi do głowy tylko strona www.wyjdznadwor.pl
Jakim cudem zwracasz się do mnie w temacie, w którym nie brałem udziału? Gdybym tutaj nie zajrzał, to nie wiedziałbym, że masz jakiś problem. Kolejny szczur?
Odkąd wróciłeś (2 dni) naliczyłem 5 sytuacji w których siejesz zamęt i czepiasz się kogo popadnie.
ParÄ™ dni wolnego dobrze Ci zrobi.
komarcc
-
Walenty - Moderator
@Walenty - Cóż, zwykłe niedopatrzenie wynikające z kilku otwartych zakładek i odpowiedzi w niewłaściwym temacie. Nie jestem szczurem, ale chodzi mi o fakt, że z pierwszym postem w temacie zacząłeś pluć żarem.
@k9aro3l - hahahaha! ale się uśmiałem...
@k9aro3l - hahahaha! ale się uśmiałem...
-
Hyde - Bywalec
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości