To nie są motocykliści !
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Nie uważasz że twoja wizyta na forum nieco się przedłużyła? (o jakieś 63 posty)kruk-1991 napisał(a):Bozia rozumu nie dała niektórym.. po pierwsze inteligencie - nie spuszczam się nad tym, czy powinien nim być, tylko że psuje i tak już zły stereotyp o motocyklistach, co mi osobiście się nie podoba i mam do tego prawo, ale co ja będę tłumaczył - tacy jak ty nie dość, że nie znają zasad kulturalnej dyskusji, to jeszcze nie grzeszą inteligencją.. Piłsudski miał rację..

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
icid napisał(a):Najbardziej burzą się ci którzy statystycznie powodują 80% wypadkówInvinciblee napisał(a):Wiedziałem że ten temat ci się spodoba
Gdybyśmy czekali z wprowadzeniem prawka aż wszyscy dorosną to egzamin w wieku 100lat był by za wcześnie
I po co komu potrzebne wyczucie w prowadzeniu auta? Bo urazi twoje uczucia swoim stylem prowadzenia?Śmiech na sali. Ja jestem za tymi zmianami. Do 24 lat 50 koni to i tak duży ukłon ze strony ustawodawców dla gówniarstwa
Tylko jak znam życie to będzie kombinowanie tzn np motocykl co na 150 km będzie miał tyle co ma tylko inaczej wbite będzie w książce pojazdu.
Podobnie jak ludzie rejestrujÄ… 80 - tki lub 125- tki na motorower.
- maciek1985
- Świeżak
Pisiu napisał(a):W du**e to mam,że takie coś wstawił.Jego konto niech sobie wstawia co chce.Widziałem o wiele gorsze zdjęcia na NK. I olewam to co o mnie myślą ludzie,jak jeżdżę itp... Gdybym miał się tym zamartwiać to bym w ogóle nie jeździłKup sobie motocykl motocyklisto i pojeździj trochę to też będziesz miał takie podejście. Niech sobie psuje opinie wszystkim.Mam to gdzieś
Ważne,że ja mam z tego fun...
I tak jeżdżę,bo daje mi to adrenalinę o.O Czy z tego iż powodu już mnie nie lubisz i nie pokażesz mi lewej w górę jak mnie spotkasz? hahahaha
Lepiej bym tego nie ujÄ…Å‚.
Kruk, zmień avatar bo koleś w nim robiąc stopala zachował się bardzo nieodpowiedzialnie. Przecież mógł zrobić sobie krzywdę a tym bardziej mógł skrzywdzić niewiastę stojącą przed nim. Takie zachowanie nie przystoi prawdziwemu motocykliście i należy to piętnować. Nie powinieneś propagować takiego zachowania bo psujesz opinię wszystkim prawdziwym motocyklistom. Jak już zakupisz swego wymarzonego, lśniącego rumaka pamiętaj o bezpiecznej jeździe i zawsze zakładaj kamizelkę odblaskową. Pamiętaj - bezpieczeństwo przede wszystkim!
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Może odczepcie się od jednego kolesia i potraktujcie sprawę bardziej ogólnikowo, tak chyba wyjdzie na lepsze. Chyba nie chcecie zamienić tej rozmowy na podobnej do tej z komentarzy na wp lub onecie.
Jak wszyscy najeżdżają na jedną osobę to nic dziwnego, że się gubi w słowach. Chill out guys.
Jak wszyscy najeżdżają na jedną osobę to nic dziwnego, że się gubi w słowach. Chill out guys.
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
Konio napisał(a):Dokladnie! Motocyklista bez kamizelki to NIE MOTOCYKLISTA tylko jakis DAFCA!!!
No i bez fajera to też nie motocyklista ooo

Tylko fajer gwarantuje bycie 105% bycia motocyklistÄ…

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
Gorsze są te wasze szyderstwa niż to co koleś pisze. Rzygać się od tego chce, pasuje to bardziej na poziom rozmowy gimnazjum niż dojrzałych ludzi. Oczywiście to też lizanie dupy, bo z prądem zawsze łatwiej.
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
miki1406 napisał(a):Konio napisał(a):Dokladnie! Motocyklista bez kamizelki to NIE MOTOCYKLISTA tylko jakis DAFCA!!!
No i bez fajera to też nie motocyklista ooo![]()
....

Moze nie wypada sie smiac ale mam zwale z typa... na moto jezdzil na kursie a zachowuje sie jak wyjadacz ktory lata na moto juz 20lat i ma nawiniete z mln km... kurde nie ma innego problemu? Czy jak widze ze typ u mnie na ulicy leci na 1 kole mam byc zly? Nie! jak jade sobie nawet wolno i jakis stary dziadek ktory nienawidzi moto puka mi sie w glowe to tak robie zeby mial powod do machania

Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
Znowu to samo, wszystkie kossaki "mają wyebane na innych", ale jak ktoś ma inny pogląd niż oni to jest obolałym hujem i należy go zgnoić. Masakra, żal mi niektórych koozaków, motocyklistów, którzy jeżdżą tutaj po 5-10 lat a nie są konsekwentni w swoich poglądach. Co do kruka, wypowiedział swoją opinie i jest git, reszta się nie zgodziła też jest git, ale żeby jeździć, że odrazu jest cipą bo moto nie ma, to już jest przegięcie. Co wszyscy żeście się urodzili siedząc na motocyklu? A może jesteście kozaki bo przejechaliście na gumie 10m, a on nie?
Masakra... poziom.
Masakra... poziom.
-
wikples - Bywalec
Piszcie co chcecie, temat można zamkną, i nie twierdzę, że ktoś kto jeździ na gumie w jakikolwiek sposób mi szkodzi, po prostu nie mogłem uwierzyć, że tacy ludzie istnieją i to wśród motocyklistów. Nie mam nic do tych, którzy lubią adrenalinę albo jeżdżą i robią stopale. Też mi się to podoba i z chęcią to oglądam, ale ja pisze o nim jako o człowieku, który nie ma totalnie uczuć i czy się komuś to podoba, czy nie będą o nim uważał to co napisałem wcześniej, a jeśli was temat uraził to postaram się takich nie zakładać (swoją drogą, dlatego załozyłem go w Hyde Parku - bo nie ma większego znaczenia)
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Bandit 600s
-
kruk-1991 - Świeżak
Forum to miejsce gdzie można podyskutować!!! Ale na poziomie, a nie tak jak tu się dzieje, każdy ma prawo do własnego zdania i do tego żeby je wyrazić. Jak tak patrze na te wasze pożal się Boże komentarze to się płakać chce że bez mózgu też da się jeździć na tak pięknych maszynach jakimi są motory!! Ja uważam że głupota rodzi głupotę więc nie ma co dyskutować!!
-
Karolina0718 - Świeżak
Konio napisał(a):miki1406 napisał(a):Konio napisał(a):Dokladnie! Motocyklista bez kamizelki to NIE MOTOCYKLISTA tylko jakis DAFCA!!!
No i bez fajera to też nie motocyklista ooo![]()
....![]()
Moze nie wypada sie smiac ale mam zwale z typa... na moto jezdzil na kursie a zachowuje sie jak wyjadacz ktory lata na moto juz 20lat i ma nawiniete z mln km... kurde nie ma innego problemu? Czy jak widze ze typ u mnie na ulicy leci na 1 kole mam byc zly? Nie! jak jade sobie nawet wolno i jakis stary dziadek ktory nienawidzi moto puka mi sie w glowe to tak robie zeby mial powod do machania
Konio nie biłem do ciebie, bo latasz fajerem... Sam nim latam

Generalnie nasza-klasa już nie ma nic wspólnego z założeniami twórców... W tej chwili powinna się nazywać nasze-gimnazjum.pl... I podzielone na sekcje : Moto dawcy, Skuteroza, Emosie, Homusie, Mój pierwszy pockemon, Moja neostrada itd...
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
Gimnazjum to pikuś, spójrz na starsze "dziewice" ukazujące swe wdzięki haha
Chłopak ładnie zjechany- dumni? 

Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości