Pudzian vs Najman
ALE POMPA O K******** PUDZI GO ZABIJE LOL
PUDZI DAWAJ K**** POŁAM TEGO CYCASTEGO DZIADKA!!!!ALE GO POJECHAŁ ,LEŻE XDDDD
no nie moge to koniec ?? ej?? co jest ?? ja chce jeszcze !!! jeszcze !! o kuR*** ale spieprzal ten najman po ringu ale go Pudzi szybko wykonczyl wskakujcie na youtube'a jak tylko bedzie, warto warto!:D:D 44 sekundy dobrze ze nie chcialo mi sie popcornu smazyc ..
PUDZI DAWAJ K**** POŁAM TEGO CYCASTEGO DZIADKA!!!!ALE GO POJECHAŁ ,LEŻE XDDDD
no nie moge to koniec ?? ej?? co jest ?? ja chce jeszcze !!! jeszcze !! o kuR*** ale spieprzal ten najman po ringu ale go Pudzi szybko wykonczyl wskakujcie na youtube'a jak tylko bedzie, warto warto!:D:D 44 sekundy dobrze ze nie chcialo mi sie popcornu smazyc ..

- DangerZone
- Świeżak
Lol mialem nadzieje ze bedzie ciekawe widowisko jak Pudzian rozgniata Najmana. A tu dostal dwa kopy i koniec walki. Co to kurna ma byc ja pytam 

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
cetralnie jak patrzylem na niego to przed oczami mialem takiego chama na dysce co wali ile wlezie ale zeby walic xD jak go gonil i walil buty tak samo 

Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
kurwa ale się musieli wku*wić ci co wydali w pyndzel śrutu na bilety i przejechali 1/2 Polski żeby obadać tą walkę...
a tu koleś jak na pobliskiej błyskotece przekopał 2giego i koniec
a tu koleś jak na pobliskiej błyskotece przekopał 2giego i koniec

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
ale niektorzy dali za bilet ze 2k a na dysce nie trzeba tyle dac a czasem jest ciekawiej bo jest mass sparing xD
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
co nie zmienia faktu ze zajebiste to bylo xD
a ci co zjechali sie z krancow ojczyzny to rzeczywiscie mozna bylo to w tv obejrzec ..wystali sie tam 3 godziny zeby zobaczyc jak ginoman ucieka po ringu przez kilka sekund Ale ten poczatek byl chyba koncem kariery Pudziego w mma bo chyba juz nikt sie nie odwazy z nim stanac w ringu.. xD
a ci co zjechali sie z krancow ojczyzny to rzeczywiscie mozna bylo to w tv obejrzec ..wystali sie tam 3 godziny zeby zobaczyc jak ginoman ucieka po ringu przez kilka sekund Ale ten poczatek byl chyba koncem kariery Pudziego w mma bo chyba juz nikt sie nie odwazy z nim stanac w ringu.. xD
Ostatnio edytowano 12/12/2009, 00:33 przez DangerZone, łącznie edytowano 1 raz
- DangerZone
- Świeżak
ja niedawno o 4 rano widziałem mass sparing na pietrynie w łodzi
idealny dodatek do kebaba
i do tego cała straż miejska i policja były zajęte 40osobową zadymą więc mogłem spokojnie przejechać przez pietrynę autem
a jakby mu jeszcze dać sztachetę

idealny dodatek do kebaba

DangerZone napisał(a):co nie zmienia faktu ze zajebiste to bylo xD Ale ten poczatek byl chyba koncem kariery Pudziego w mma bo chyba juz nikt sie nie odwazy z nim stanac w ringu.. xD
a jakby mu jeszcze dać sztachetę

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
no na pietrynie w lodzi sie dzieje... moj brachol tam na studiach jest i na sylwku bylem tam nawet xD rynku nie maja ale pietryna jest 

Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-