Prawdziwy killer 18+++
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
heh.. przeznaczenie.. dzis pierwszy raz od 4 lat spotkalem w klatce kolesia.. chyba mieszka w tej samej co ja.. patrze na niego a on twarz cala w kolczykach.. sporo ich mial.. moze nie tyle co roni.. ale duzo mu nie brakowalo.. i to nie wygladalo zle.. nic do tego nie mam..
ale to o czym wspomnial czester.. zgadzam sie z nim.. ale jak wczesniej byla mowa.. taka nasza swoboda ze mamy prawo do wlasnego zdania..
btw.
w sprawie moda.. to mysle ze gumis sie uniosl bo wiechane zostalo na czesc jego swiata.. w ktorym bardziej sie orientuje niz my.. zna roniego.. i pewnie ma po czesci racje.. sadze ze bedzie dobrze..
heh tak czy siak dzieki czester za pamiec..
ale to o czym wspomnial czester.. zgadzam sie z nim.. ale jak wczesniej byla mowa.. taka nasza swoboda ze mamy prawo do wlasnego zdania..
btw.
w sprawie moda.. to mysle ze gumis sie uniosl bo wiechane zostalo na czesc jego swiata.. w ktorym bardziej sie orientuje niz my.. zna roniego.. i pewnie ma po czesci racje.. sadze ze bedzie dobrze..
heh tak czy siak dzieki czester za pamiec..
-
Leg1oN - VIP Åšcigacz.pl
Spoko Legion, na mnie możesz liczyć
Do piercingu czy tatoo również nic nie mam pod warunkiem, że facet nadal pozostaje facetem a w przypadku Roniego mam co do tego poważne wątpliwości (tu oprócz modyfikacji ciała przejawia się jawny transwestytyzm). Dla mnie koleś może wykolczykować się gdzie zechce, wydziargać co zechce ale niech pozostanie facetem*
* Co nie zmienia faktu, że dredowców czy zarośniętych kolesi, chodzących latem w glanach i czarnych strojach uważam za brudasów (pewnie jestem dresem)

Do piercingu czy tatoo również nic nie mam pod warunkiem, że facet nadal pozostaje facetem a w przypadku Roniego mam co do tego poważne wątpliwości (tu oprócz modyfikacji ciała przejawia się jawny transwestytyzm). Dla mnie koleś może wykolczykować się gdzie zechce, wydziargać co zechce ale niech pozostanie facetem*
* Co nie zmienia faktu, że dredowców czy zarośniętych kolesi, chodzących latem w glanach i czarnych strojach uważam za brudasów (pewnie jestem dresem)
Ostatnio edytowano 4/12/2009, 23:58 przez Czester, łącznie edytowano 1 raz
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Swoje dwa grosze dorzucÄ™.
Koleś z filmiku jak patrzył prosto w kamerę to zeza prawie dostałem.
Sposób "okaleczenia się", bo tak to nazwę, jest dla mnie przesadzony. Robić z siebie dziwoląga nie jest w moim guście. Akcenty takie jak pojedyncze tatuaże są ok, sam nawet chciałem mieć pazury na plecach.
Ale widząc bardzo dużą nietolerancję w naszym kraju, w końcu sami jesteśmy wg niektórych na końcu łańcucha pokarmowego, jestem za poszerzaniem granic tolerancji.
Takich ludzi chciałbym widzieć wielu i śmiać się do łez widząc twarze tych "ułożonych".
Koleś z filmiku jak patrzył prosto w kamerę to zeza prawie dostałem.
Sposób "okaleczenia się", bo tak to nazwę, jest dla mnie przesadzony. Robić z siebie dziwoląga nie jest w moim guście. Akcenty takie jak pojedyncze tatuaże są ok, sam nawet chciałem mieć pazury na plecach.
Ale widząc bardzo dużą nietolerancję w naszym kraju, w końcu sami jesteśmy wg niektórych na końcu łańcucha pokarmowego, jestem za poszerzaniem granic tolerancji.
Takich ludzi chciałbym widzieć wielu i śmiać się do łez widząc twarze tych "ułożonych".

Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
CzesterTX napisał(a):
prawda!
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
SzpiceR napisał(a):CzesterTX napisał(a):
prawda!
Eeeee ... ja chodze latem w glanach ? Np jak jade w gory czy na strzelanke to sa swietne buty zeby nie uszkodzic kostki przy ewentualnym upadku i jednoczesnie nie ugryzie Cie zmija - popularna w Sudetach paskuda.
A czarne koszule w ktorych chodze uwazam ze sa bardzo eleganckie nawet w lecie swietnie sie w nich czuje.
Hm a kiedys mialem dlugie piora i jakos nie bylem takze brudasem bo mylem je/sie codziennie np ...
widzisz jak latwo obalic wszystko co mowisz - NIE WOLNO GENERALIZOWAC
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości