Wasza rodzina, a jazda motocyklem?
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
-
Krejzi.Mery - Bywalec
broń Boże, mam nadzieje ze to mi nie grozi8)
Ostatnio edytowano 5/8/2008, 19:07 przez turboponczek, łącznie edytowano 1 raz
-
turboponczek - MEGA TROLL
-
Krejzi.Mery - Bywalec
Krejzi.Mery napisał(a):Jak to dobrze, że mieszkam sama
Krejzi.Mery napisał(a):Dzięki temu świetnie gotuję
Czy jest jakaś opcja żeby się do ciebie wprowadzić?

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
-
Krejzi.Mery - Bywalec
To czy ma motor czy nie, nie też nie ma znaczenia.
Ostatnio edytowano 11/8/2008, 05:55 przez Krejzi.Mery, łącznie edytowano 1 raz
Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec
-
Dominik_YZF - Bywalec
Przyznam Wam, ze ja juz nie ogarniam calosci tematu... Co chwile slysze, ze zly, najgorszy i po.z*** (sorry za slowo, ale to cytat), ze glupi i ze sie zabije... etc.
No przeciez ile mozna... Szlag mnie trafia... Swoje lata juz mam, niezalezny, samomieszkajacy bezdzietny i niezonaty (info dla Mery
), ale jednak wciaz wysluchuje... Mozna oszalec 
No przeciez ile mozna... Szlag mnie trafia... Swoje lata juz mam, niezalezny, samomieszkajacy bezdzietny i niezonaty (info dla Mery

Olo
-
Olo_82 - Świeżak
mimo że nie jestesmy z mery w najlepszych relacjach, to powiem ci że to złota kobieta, w pełnym tego słowa znaczeniu, rodzina dla niej na 1 wszym miejscu, nie dba o stan portfela faceta, samowystarczająca,
po prostu ideał dla faceta. Tylko niesmiała

Życie jest za krótkie żeby być małym.
yamaha R6
yamaha R6
-
olo113 - VIP Åšcigacz.pl
Olo_82 napisał(a):Swoje lata juz mam, niezalezny, samomieszkajacy bezdzietny i niezonaty (info dla Mery), ale jednak wciaz wysluchuje... Mozna oszalec
To jakaÅ› propozycja?

olo113 napisał(a):mimo że nie jestesmy z mery w najlepszych relacjach, to powiem ci że to złota kobieta, w pełnym tego słowa znaczeniu, rodzina dla niej na 1 wszym miejscu, nie dba o stan portfela faceta, samowystarczająca,

Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec
Krejzi.Mery napisał(a):Olo_82 napisał(a):Swoje lata juz mam, niezalezny, samomieszkajacy bezdzietny i niezonaty (info dla Mery), ale jednak wciaz wysluchuje... Mozna oszalec
To jakaÅ› propozycja?huehue
A jestes chetna?

Olo
-
Olo_82 - Świeżak
-
Krejzi.Mery - Bywalec
-
turboponczek - MEGA TROLL
W sumie, to można kandydatów na członków rodziny tutaj szukać, odejdzie problem tłumaczenia się rodzinie z upodobania do motocykli, gdzie się pojechało, jak szybko i dlaczego tylko tyle
Może ktoś mnie adoptuje?

Może ktoś mnie adoptuje?

Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec
Krejzi.Mery napisał(a):W sumie, to można kandydatów na członków rodziny tutaj szukać, odejdzie problem tłumaczenia się rodzinie z upodobania do motocykli, gdzie się pojechało, jak szybko i dlaczego tylko tyle
Może ktoś mnie adoptuje?
hehe ja Cie mogę adoptować, a ile zarabiasz? bo wiesz że wypata dla tatusia;P;)
In progres...
- czeslej
- Świeżak
Ja powiem to tak, ludzie mysla, ze sportowy motocykl moze jechac albo 0km/h albo 250km/h, tak se utarlo i koniec. Na swoim przykladzie powiem, ze rodzina u mnie stopniowo sie przyzwyczajali to mojej pasji
Gdy chcialem z ojcem kupic odrazu 600ccm to wszyscy juz mieli w glowie wiadome obrazy, ale gdy zaczynalem od skuterka.. to kazdy wiekszy sprzet nie zdawal sie juz taki straszny (dla rodziny, lub przyjaciol), po jakims okresie jazdy na skuterze, jezdze na quadzie dosc duzym bo 600ccm i nikt sie nie martwi, przynajmniej nie w takim stopniu jakby moim pierwszym sprzetem byl wlasnie grizlik.
Ale "rodzina sie sprzeciwia" to nie jest dylemat, w stylu "mama nie kaze mi nosic kolczykow", jesli chcesz jezdzic na motocyklach to bedziesz jezdzic, a jesli rodzice zdominuja, i nie kupisz motocykla, to dobrze, ze go nie kupiles, jak mowilem motocykl to cos wiecej...
Gdyby do mnie przemowil Jezus i zabronil kupic moto to i tak bym go nie posluchal, i chyba to jest sedno...

Ale "rodzina sie sprzeciwia" to nie jest dylemat, w stylu "mama nie kaze mi nosic kolczykow", jesli chcesz jezdzic na motocyklach to bedziesz jezdzic, a jesli rodzice zdominuja, i nie kupisz motocykla, to dobrze, ze go nie kupiles, jak mowilem motocykl to cos wiecej...
Gdyby do mnie przemowil Jezus i zabronil kupic moto to i tak bym go nie posluchal, i chyba to jest sedno...
Ostatnio edytowano 12/8/2008, 15:05 przez herbatkowy, łącznie edytowano 2 razy
Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec

"Myślisz że nie widzę jak się masturbujesz!?"
Ciekawa stronka

Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości