Zobacz wątek - Masakra przy Niedzieli - żegnajcie
NAS Analytics TAG

Masakra przy Niedzieli - żegnajcie

O wszystkim
_________

Postprzez simonw » 12/2/2008, 00:44

sepo napisał(a):Ja chciałem tylko zauważyć iż prawie cały temat żenujący poziom forum oprócz pierwszych kilku wypowiedzi to OT, ponieważ osobie która go założyła nie chodziło o OT, tylko o to, że pewien temat został wymoderowany( usunięto z niego posty obrażające innych userów(...)

Zeby nie bylo nieporozumien.
Byla to oczywiscie Kaja i chodzilo o moja zmiane tematu i usuniecie postow ktore byly kontrowersyjne.

Dokladnie to temat sępa mial przypadkowo podobna nazwe (a nie mogles o tym wiedziec bo Cie wtedy na forum nie bylo) co inny temat po ktorym prywatnie pojawily sie pewne niedomowienia miedzy coponiektorymi.
Idac dalej tym tropem - zmienilem jedynie nazwe i dodalem inna fotke - i paramagicznie drwiny zniknely bo, jakos widac mnie nikt za zarty nie pojedzie a kolezanke owszem. Stad moja zmiana tematu i wrecz perfidne pokazanie o co tam chodzilo.

Jednoczesnie sprawa zostala omowiona i wyjasniona lacznie z zatargiem z wrzesnia 2007 i wszyscy sa happy! A ze poszlo dalej... coz.
Jak dla mnie powinien zostac zamkniety jak zmienil sie temat z moderacji na ofopowanie.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
Obrazek (otwórz link)
simonw
Mieszkaniec forum

Postprzez Labiss » 12/2/2008, 00:45

Tak to jest Thrillco jak się chce zostać modem,albo adminem a tu "dupa".
kretyn jakich mało
Labiss
MEGA TROLL

Postprzez Thrillco » 12/2/2008, 09:00

Labiss napisał(a):Tak to jest Thrillco jak się chce zostać modem,albo adminem a tu "****".

Ehh Labiss..twoja spostrzegawczość jest urzekająca. Dla twojej wiadomości z zielonego sam wczoraj zrezygnowałem, bo to wg. mnie zaden wyróznik. I teraz wreszcie moge powiedzieć że jestem zadowolony.

A Evil ma racje...nie do konca oaczywiście ale ma :) Modzi to sobie coponiektórzy znaleźli tu fajne miejsce do pojechanek innych userów...prawie SP.
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez Grubas » 12/2/2008, 15:37

Słuchajcie ci co lubią offtopować i nie wiedzą jak mają to zrobić. Jak już nie możecie wytrzymać i chcecie coś BARDZO WAŻNEGO napisać ale poza tematem, załóżcie nowy wątek, opiszcie, że to kontynuacja innego i którego, a w wątku w którym chcecie offtopować link do tego nowo założonego. Czy to takie trudne?

Evil, a ty tworzysz Bravo jako, że tam chcesz udzielać porad jak sobie z Tobą radzić?
<a href="http://a-glass.pl">BMW F650 ST</a>
Grubas
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Yuurei » 12/2/2008, 22:14

Hmm? Że co? "Napisz do evila"? ;)
Your ability to brake is Your right to speed
Yuurei
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości

na górê