jak przekonać rodziców???:)
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Oj Wombat!
Mamusie chłopaków nie muszą wiedzieć, że ich skarby spotykają się z niegrzecznymi dziewczynkami.
Jest tyle sposobów żeby zrobić tak, zeby i wilk był syty i łowca cała

Mamusie chłopaków nie muszą wiedzieć, że ich skarby spotykają się z niegrzecznymi dziewczynkami.

Motocyklowy Bank Krwi 777
"CBRedHondaLive"
"CBRedHondaLive"
-
dormarcia - VIP Ścigacz.pl
Wombat napisał(a):dormarcia napisał(a):Kurczę...siekierą?
Kaja ale my chyba byśmy się zmieściły w normach Mamy Polsky-ego
...my grzeczne dzewczynki jesteśmy
Chłopcy nie lubia grzecznych dziewczynek hahahaha
hmm a poza tym Dorota jak mama wybiera dla Polskyego normy
unijne 60-90-60 i długie blond włosy to ja się niestety, ale nie mieszczę

-
Kaja - VIP Ścigacz.pl
Moja mama jest Cool
Naprawde ja kocham i podziwiam,ze miala do mnie tyle cierpliwosci, jako rodzynek wsrod trzech siostr bylem typowa czarna owieczka i zakala rodziny
A wszystko przez motocykle... bo wazniejsze bylo pojezdzic niz chodzic do szkoly
Pozniej jak troszke uroslem (wcale nie oznacza,ze zmadrzalem) i kupilem za pierwsze zarobione pieniadze sciga,nic juz nie mowila...
Tylko jak pozniej zaczalem latac non stop na kole po ulicy to mi sie obrywalo
Jaki czlowiek byl glupi jak byl mlody...
Teraz juz jestem stary,nudny i zrzeda

Naprawde ja kocham i podziwiam,ze miala do mnie tyle cierpliwosci, jako rodzynek wsrod trzech siostr bylem typowa czarna owieczka i zakala rodziny

A wszystko przez motocykle... bo wazniejsze bylo pojezdzic niz chodzic do szkoly

Pozniej jak troszke uroslem (wcale nie oznacza,ze zmadrzalem) i kupilem za pierwsze zarobione pieniadze sciga,nic juz nie mowila...
Tylko jak pozniej zaczalem latac non stop na kole po ulicy to mi sie obrywalo

Jaki czlowiek byl glupi jak byl mlody...

Teraz juz jestem stary,nudny i zrzeda

Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Ścigacz.pl
Kaja napisał(a):hmm a poza tym Dorota jak mama wybiera dla Polskyego normy
unijne 60-90-60 i długie blond włosy to ja się niestety, ale nie mieszczę
ja też się nie łapię

no trudno, co zrobić
Motocyklowy Bank Krwi 777
"CBRedHondaLive"
"CBRedHondaLive"
-
dormarcia - VIP Ścigacz.pl
dormarcia napisał(a):Oj Wombat!
...moze niektorym mamusiom to nie przeszkadza...

... rodzicow tez sobie trzeba wychowac.... ja swoich nigdy nie musialem o nic pytac..... a w razie klopotow zawsze sluzyli rada i pomoca jak ich o to wyraznie zapytałem....
a na niegrzeczne dziewczynki jest dobry sposob

Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Ścigacz.pl
Co do standardow...
Moze zejdziemy z tego tematu...
Nie oceniam kobiet tymi kategoriami,ktore wy wymieniliscie.
Ale latwy nie jestem i sa to wysokie szczebelki do przejscia
A jak mam watpliwosci to dzwonie po mame
Buahahahaha
Moze zejdziemy z tego tematu...
Nie oceniam kobiet tymi kategoriami,ktore wy wymieniliscie.
Ale latwy nie jestem i sa to wysokie szczebelki do przejscia

A jak mam watpliwosci to dzwonie po mame

Buahahahaha

Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Ścigacz.pl
Kaja to wystarczylo napisac,ze standard jak butelka Coca-coli
Szklana... ma sie rozumiec

Szklana... ma sie rozumiec

- polsky
- VIP Ścigacz.pl
a tak w zasadzie to po co przekonywac starszych? ja moich postawilem przed faktami dokonanymi
"prawko na motor zrobiles? ty.... (troche laciny)", uslyszalem a teraz to juz ich nic nie rusza

"prawko na motor zrobiles? ty.... (troche laciny)", uslyszalem a teraz to juz ich nic nie rusza

Szczęśliwy posiadacz kat.ABC prawa jazdy. Obecnie w trakcie C+E...
-
mr_neox - Świeżak
Ja tam z rodzicami problemu nie miałem jeszcze pół roku temu jezdziłem se na simsonku bez karty bez papierów i bez kasku i się nawet o nic nie czepiali chociaż wiedzieli czym to grozi ale mieszkam w sumie na takim zadupiu że tam mnie policja(też z tego powodu że tam wogule nie jezdzi) nie złapie bo 20 metrów od mojego domu las mam ale te piękne czasy mineły i teraz pełny legal 

-
maciejos - Świeżak
Heh. Siedze od wrzesnia w irlandii i kaske jako tako mam., wiec nie musze o pomoc finansowa prosic. Jak mialem lat bodajze 16 to zaczałęm kupowac czasopisma typu "Motocykl" i "Świat Motocykli", obwiesiłem plakatami cały pokój i garaż i zrobilem prawko kat. B, rodzice mi pomogli finansowo. Mama kupila mi malucha(ale ja byłem wtedy szczęśliwy). Prawka na A nie zrobilem, bo nie mieli juz tyle kasy moi kochani rodzice;((( Pomogli mi jak mogli. A potrzebowalem czegos czym bym mogł do szkoly dojezdzac. Mieszkam w malej wiosce i do szkoly smigalem autobusem codziennie o 6 rano i mialem tego dosyc, Oni zreszta tez. Jak przyszło lato, to przyjechali do nas znajomi mamy na Yamaszce XJR 1300 i moja mama sama spytala znajomego Jarka czy mnie nie przewiezie, bo ten jej synek taki na te motocykle napalony
. Jarek nauczyl jezdzic tzn. ruszac i hamowac i szeeeroooką ósemkę zrobic. Powiedzial mamie ze chłopak ma talent i mama odtąd nie jest jakos szczególnie przeciwko. Sama za młodu miała z tata szlifa na mz i o mało co sie nie pozabijali. Mamusia ma lekko noge zmasakrowana tzn. wpadli pod tira i kolo lekko przyszczypnelo mamie noge i musieli skore wycinac i przeszczepy robic itp. takze szkoda mi jej i to bardzo. A z tata nie ma problemu bo sam lubi 2 kola i jestesmy teraz razem w irlandii i on sam sie pyta czy jak juz kupie to czy dam sie przejechac
Powiem tylko tyle, ze mam naprawde kochanych rodziców i dziękuje im za wszystko. Naprawde kocham ich i szanuje za wszystko co dla mnie zrobili.
ALe sie tu kurna rozpisalem i jakos taki mnie nastroj złapał.
Pozdrawiam wszystkich, dla których droga do posiadania 2 kółeknie jest taka łatwa. Jestem z wami bo wiem jak to jest nie miec czegos, co bardzo sie chce.
Trzymajta sie ludziska

Powiem tylko tyle, ze mam naprawde kochanych rodziców i dziękuje im za wszystko. Naprawde kocham ich i szanuje za wszystko co dla mnie zrobili.
ALe sie tu kurna rozpisalem i jakos taki mnie nastroj złapał.
Pozdrawiam wszystkich, dla których droga do posiadania 2 kółeknie jest taka łatwa. Jestem z wami bo wiem jak to jest nie miec czegos, co bardzo sie chce.
Trzymajta sie ludziska

http://www.gandalf.riderblog.pl | zapraszam
-
Gandalf - Świeżak
Gandalf napisał(a):Powiem tylko tyle, ze mam naprawde kochanych rodziców i dziękuje im za wszystko. Naprawde kocham ich i szanuje za wszystko co dla mnie zrobili
...pozazdrościć tylko... żeby każdy miał takich staruszków...
ja niestety na takowych nie "trafiłem"

Szczęśliwy posiadacz kat.ABC prawa jazdy. Obecnie w trakcie C+E...
-
mr_neox - Świeżak
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4