Zobacz wątek - jak przekonać rodziców???:)
NAS Analytics TAG

jak przekonać rodziców???:)

O wszystkim
_________

Postprzez dormarcia » 20/3/2007, 14:01

Oj Wombat!

Mamusie chłopaków nie muszą wiedzieć, że ich skarby spotykają się z niegrzecznymi dziewczynkami.

Jest tyle sposobów żeby zrobić tak, zeby i wilk był syty i łowca cała
:D
Motocyklowy Bank Krwi 777
"CBRedHondaLive"
dormarcia
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Kaja » 20/3/2007, 14:03

Wombat napisał(a):
dormarcia napisał(a):Kurczę...siekierą?
Kaja ale my chyba byśmy się zmieściły w normach Mamy Polsky-ego
...my grzeczne dzewczynki jesteśmy :D

Chłopcy nie lubia grzecznych dziewczynek hahahaha :lol:

hmm a poza tym Dorota jak mama wybiera dla Polskyego normy
unijne 60-90-60 i długie blond włosy to ja się niestety, ale nie mieszczę

:roll:
Kaja
VIP Ścigacz.pl

Postprzez polsky » 20/3/2007, 14:07

Moja mama jest Cool :)
Naprawde ja kocham i podziwiam,ze miala do mnie tyle cierpliwosci, jako rodzynek wsrod trzech siostr bylem typowa czarna owieczka i zakala rodziny :evil:

A wszystko przez motocykle... bo wazniejsze bylo pojezdzic niz chodzic do szkoly :)
Pozniej jak troszke uroslem (wcale nie oznacza,ze zmadrzalem) i kupilem za pierwsze zarobione pieniadze sciga,nic juz nie mowila...
Tylko jak pozniej zaczalem latac non stop na kole po ulicy to mi sie obrywalo :)

Jaki czlowiek byl glupi jak byl mlody...
:) :) :)

Teraz juz jestem stary,nudny i zrzeda ;-)
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
polsky
VIP Ścigacz.pl

Postprzez dormarcia » 20/3/2007, 14:15

Kaja napisał(a):hmm a poza tym Dorota jak mama wybiera dla Polskyego normy
unijne 60-90-60 i długie blond włosy to ja się niestety, ale nie mieszczę

ja też się nie łapię :(

no trudno, co zrobić
Motocyklowy Bank Krwi 777
"CBRedHondaLive"
dormarcia
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Wombat » 20/3/2007, 14:20

dormarcia napisał(a):Oj Wombat!

Mamusie chłopaków nie muszą wiedzieć, że ich skarby spotykają się z niegrzecznymi dziewczynkami.

Jest tyle sposobów żeby zrobić tak, zeby i wilk był syty i łowca cała
:D

...moze niektorym mamusiom to nie przeszkadza... :) :lol:

... rodzicow tez sobie trzeba wychowac.... ja swoich nigdy nie musialem o nic pytac..... a w razie klopotow zawsze sluzyli rada i pomoca jak ich o to wyraznie zapytałem....

a na niegrzeczne dziewczynki jest dobry sposob :D:D:D niegrzeczny chłopiec :lol:
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
Wombat
VIP Ścigacz.pl

Postprzez polsky » 20/3/2007, 14:20

Co do standardow...
Moze zejdziemy z tego tematu...
Nie oceniam kobiet tymi kategoriami,ktore wy wymieniliscie.
Ale latwy nie jestem i sa to wysokie szczebelki do przejscia ;-)

A jak mam watpliwosci to dzwonie po mame :evil:

Buahahahaha :)
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
polsky
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Kaja » 20/3/2007, 14:28

Kaja napisał(a):unijne 60-90-60 i długie blond włosy to ja się niestety, ale nie mieszczę

:lol: :lol:
trochę pomyliłam ... no ale takich warunków to tym bardziej nie mam
Kaja
VIP Ścigacz.pl

Postprzez fandzoilisz » 20/3/2007, 14:32

raczej 90 60 90:P
fandzoilisz
Bywalec

Postprzez Kaja » 20/3/2007, 14:34

fandzoilisz napisał(a):raczej 90 60 90:P

e tam Aryan czepiasz się ;)
i tak mnie kochasz przecież ... :D

i jak piosenka pomogła?
Kaja
VIP Ścigacz.pl

Postprzez polsky » 20/3/2007, 14:39

Kaja to wystarczylo napisac,ze standard jak butelka Coca-coli :)
Szklana... ma sie rozumiec :)
polsky
VIP Ścigacz.pl

Postprzez orlik1981 » 20/3/2007, 14:47

Rozkręciliście się z tymi kryteriami, ja tam bardziej zwracam uwagę czy dziewczyna ma równo pod sufitem, bo po co mi piękna jak jest głupia.
eagle
GSX-R 600 K6
orlik1981
VIP Ścigacz.pl

Postprzez GROSIK » 20/3/2007, 18:49

Mojej rodzince też nie było do śmiechu jak kupiłem od kumpla pierwszy większy motocykl , do momentu pierwszego szlifu.Po nim powiedzieli że złego to licho nie weźmie i tak zostało do dziś , a jeżdżę już parę latek.
GROSIK
Świeżak

Postprzez mr_neox » 20/3/2007, 18:55

a tak w zasadzie to po co przekonywac starszych? ja moich postawilem przed faktami dokonanymi ;-)

"prawko na motor zrobiles? ty.... (troche laciny)", uslyszalem a teraz to juz ich nic nie rusza :-)
Szczęśliwy posiadacz kat.ABC prawa jazdy. Obecnie w trakcie C+E...
mr_neox
Świeżak

Postprzez maciejos » 20/3/2007, 19:44

Ja tam z rodzicami problemu nie miałem jeszcze pół roku temu jezdziłem se na simsonku bez karty bez papierów i bez kasku i się nawet o nic nie czepiali chociaż wiedzieli czym to grozi ale mieszkam w sumie na takim zadupiu że tam mnie policja(też z tego powodu że tam wogule nie jezdzi) nie złapie bo 20 metrów od mojego domu las mam ale te piękne czasy mineły i teraz pełny legal :P
maciejos
Świeżak

Postprzez Gandalf » 29/4/2007, 17:43

Heh. Siedze od wrzesnia w irlandii i kaske jako tako mam., wiec nie musze o pomoc finansowa prosic. Jak mialem lat bodajze 16 to zaczałęm kupowac czasopisma typu "Motocykl" i "Świat Motocykli", obwiesiłem plakatami cały pokój i garaż i zrobilem prawko kat. B, rodzice mi pomogli finansowo. Mama kupila mi malucha(ale ja byłem wtedy szczęśliwy). Prawka na A nie zrobilem, bo nie mieli juz tyle kasy moi kochani rodzice;((( Pomogli mi jak mogli. A potrzebowalem czegos czym bym mogł do szkoly dojezdzac. Mieszkam w malej wiosce i do szkoly smigalem autobusem codziennie o 6 rano i mialem tego dosyc, Oni zreszta tez. Jak przyszło lato, to przyjechali do nas znajomi mamy na Yamaszce XJR 1300 i moja mama sama spytala znajomego Jarka czy mnie nie przewiezie, bo ten jej synek taki na te motocykle napalony :D. Jarek nauczyl jezdzic tzn. ruszac i hamowac i szeeeroooką ósemkę zrobic. Powiedzial mamie ze chłopak ma talent i mama odtąd nie jest jakos szczególnie przeciwko. Sama za młodu miała z tata szlifa na mz i o mało co sie nie pozabijali. Mamusia ma lekko noge zmasakrowana tzn. wpadli pod tira i kolo lekko przyszczypnelo mamie noge i musieli skore wycinac i przeszczepy robic itp. takze szkoda mi jej i to bardzo. A z tata nie ma problemu bo sam lubi 2 kola i jestesmy teraz razem w irlandii i on sam sie pyta czy jak juz kupie to czy dam sie przejechac :D

Powiem tylko tyle, ze mam naprawde kochanych rodziców i dziękuje im za wszystko. Naprawde kocham ich i szanuje za wszystko co dla mnie zrobili.

ALe sie tu kurna rozpisalem i jakos taki mnie nastroj złapał.

Pozdrawiam wszystkich, dla których droga do posiadania 2 kółeknie jest taka łatwa. Jestem z wami bo wiem jak to jest nie miec czegos, co bardzo sie chce.

Trzymajta sie ludziska :twisted:
Gandalf
Świeżak

Postprzez mr_neox » 29/4/2007, 19:48

Gandalf napisał(a):Powiem tylko tyle, ze mam naprawde kochanych rodziców i dziękuje im za wszystko. Naprawde kocham ich i szanuje za wszystko co dla mnie zrobili

...pozazdrościć tylko... żeby każdy miał takich staruszków...

ja niestety na takowych nie "trafiłem" :cry:
Szczęśliwy posiadacz kat.ABC prawa jazdy. Obecnie w trakcie C+E...
mr_neox
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Hydepark