Powyzywajmy sie troche :D [+18]
sepo napisał(a):Laser, Czester Artur zbanować i do gazu plisss. Od waszych postów rzygać się chcę szczególnie od czesterowych. Ja pier***, żeby takie trole tutaj się panoszyły to już patologia. W ogóle w tym temacie wypowiada się banda onanistów, niby kolesie dorośli a zachowują się jak dzieci.
pier**ol sie baranie, teksty mam lepsze od ciebie, a jak chce ci sie zygać to co mi to mówisz ? ma mi być cię zal , to juz jest za rozum.... tu cię najwiecej skarali
co do czestra to ja sie nie wypowiadam na jego temat, on za mnÄ… nie przepada, ja za nim tez nie... ale puki sie nie czepia niech sobie zyje w spokoju
-
laser - Bywalec
wsadz ryj do gnoju tu kiepsu baklazanie...
gdybym mial cie obok domu to ruchal bym cie w kake az by sobie cyce obsral perliku ty
gdybym mial cie obok domu to ruchal bym cie w kake az by sobie cyce obsral perliku ty
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
sepo napisał(a):gelo007 napisał(a):Dlaczego najeżdżacie na Czestera? Proszę o konkretne argumenty. W przeciwnym wypadku pozdrowię Was środkowym palcem i każę wypierdalać z forum.
Bujaj siÄ™ lolku
Klęknij do miecza
Tak jak zwykle!
-
gelo007 - Administrator
prosze was panowie opamietajcie sie i pogodzcie . Cieszcie sie z zycia i niech kazdy kupi se krowe , bedzie mial mleko do kawy
-
Her_Otto_Flig - Świeżak
Konio ale Ty jesteś słitaśny :*
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
gelo007 napisał(a):sepo napisał(a):gelo007 napisał(a):Dlaczego najeżdżacie na Czestera? Proszę o konkretne argumenty. W przeciwnym wypadku pozdrowię Was środkowym palcem i każę wypierdalać z forum.
Bujaj siÄ™ lolku
Klęknij do miecza
Tak jak zwykle!
Tyle możesz mi zrobić

-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
Pomarzyć dobra rzecz. Gelo nie oszukuj się... Dobrze wiesz, że jesteś na początku łańcucha pokarmowego i zawsze pierwszy bierzesz do buzi 

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości