Zobacz wątek - Fakty TVN 29 maj 19.00 - Debilizm motocyklistów?!
NAS Analytics TAG

Fakty TVN 29 maj 19.00 - Debilizm motocyklistów?!

O wszystkim
_________

Postprzez kami07 » 30/5/2007, 19:54

Tylko czemu nie podali w TVN ze chyba dokladnie 76% wypadkow z udzialem motocykla i samochodu jest spowodowana winą kierowcy samochodu. a i jeszcze ten pan policjant tez dał dobry przyklad jezdzac w samej koszuli i spodniach od munduru. Śmieszy mnie takie uogólnianie
"jeśli wolność to narkotyk to jestem ćpunem"
kami07
Świeżak

Postprzez SpeedyG » 30/5/2007, 21:07

Najlepszy pogląd na całą sprawę daje i wyjaśnia kwestia ubezpieczenia.
Nasze OC (60%) - ok40zł, auto - ok 300zł. Jak widać to najlepiej świadczy o skali i kosztach neutralizacji uszkodzeń przez firmy.
SpeedyG
Świeżak

Postprzez mlody » 30/5/2007, 22:06

SpeedyG napisał(a):Najlepszy pogląd na całą sprawę daje i wyjaśnia kwestia ubezpieczenia.
Nasze OC (60%) - ok40zł, auto - ok 300zł. Jak widać to najlepiej świadczy o skali i kosztach neutralizacji uszkodzeń przez firmy.

Mi pan w PZU powiedzial ze OC motocykli jest tansze,poniewaz moto używane jest zazwyczaj +- 6-8 miesięcy,reszte czasu stoi bo warunki drogowe nie pozwalaja z niego korzytac.
Natomiast stawki AC -tu jest juz mniej kolorowo,nie pamietam dokladnie ile krzyczą,ale duuuuzo wiecej niz za 4 kółka-powód?- zazwyczaj szkoda całkowita.
Obrazek (otwórz link)
Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy :PPP

zx6r '2006
mlody
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez simonw » 31/5/2007, 00:38

Faktycznie, byl pewien swoich umiejetnosci i mozliwosci :) Niczym Rambo dosiadl sprzeta i gotow byl w tej koszuli ruszyc 200+ za dawcÄ…, by nagrac go na videoradarze :)

he hehhe ;P

EDIT : no i przeciez, niesmiertelny sedzia Dredd ;) I`m the Law
simonw
Mieszkaniec forum

Postprzez Thrillco » 31/5/2007, 07:48

W TVNiejuż tak biednie że korzystali z części materiału sprzed paru miesięcy :D Sezon ogórkowy, bicie piany i typowe polskie p...nie głupot. Dejta spokój..kto ma ten dosiada i po garnuszkach daje bo to daje frajde. Z racji, że nauczyłem się olewać pewne rzeczy nie skomentuje tu kilku wypowiedzi ale...pare osób powinno się leczyć...albo dać sobie spokój z motocyklami.
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez Kwazi » 31/5/2007, 09:29

tak było i tak bedzie...

sikam na to wszystko...
Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij

"zielona szóstka"
Kwazi
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez spazz » 31/5/2007, 10:11

Terror napisał(a):Pogoda jest, idźcie pojeździć.

nie mam motocykla :(
spazz
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kudi32 » 31/5/2007, 10:24

spazz napisał(a):

to sprzedaj wszystko co masz i kup sobie bo sezon ci ucieka i bedziesz mial luke w zyciorysie hahahahahaah
GSX R600 K4
jak masz dziewczyne (zone)to nie masz motoru
a jak masz motor to masz wiele dziewczyn!!!!!!!
Kudi32
Świeżak

Postprzez Terror » 31/5/2007, 10:27

spazz napisał(a):

Ale masz wała :twisted:
No hope. no cure. No problem.
Terror
Administrator

Postprzez spazz » 31/5/2007, 10:27

ale na wale nie pojezdze :D
spazz
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Wzmocniony » 31/5/2007, 11:31

harry89 napisał(a):w tym materiale jest sporo racji. to forum jest normalne, ale wystarczy wejsc na stuntpoland.com i zobaczyc jaki oni mają stosunek do policji czy przepisow. ich jedyny cel to zapier*** ile fabryka dala. i wlasnie <b>o nich</b> byl ten material.

1-Chłopie weś ty nie oceniaj innych najpierw patrz sam na siebie
2-Jak tylko sądzisz że o tym jest mowa na stuntpoland to weś pilnuj swojego forum tutaj
3-A jak cię coś boli to weś idż do doktora bo chyba masz omamy
:twisted: :twisted: :twisted:
Wzmocniony
Świeżak

Postprzez Kudi32 » 1/6/2007, 09:54

to co oni tam nakrecili to zadna rewelacja tak wszedzie sie smiga to tyklo nastepna nagonka zeby pokazac opini publicznej ze my to nie ludzie tylko diably i jestesmy 100% zagrozeniem na drogach a najgorsze jest to ze 80% spolecznosci to lyknie i beda na nas patrzec jak na smierc z kosa a ci co to nakrecili to mysle ze to zwykle zazdrosne cioty bo oni sa zesrani na sama mysl o scigaczu a juz nie wspomne zeby ujechali pare metrow

ps.ja mysle ze to sie nigdy nie skonczy zawsze bedziemy tymi gorszymi
GSX R600 K4
jak masz dziewczyne (zone)to nie masz motoru
a jak masz motor to masz wiele dziewczyn!!!!!!!
Kudi32
Świeżak

Postprzez harry89 » 1/6/2007, 17:00

evil napisał(a):jesteś z rodziny kaczyńskich, czy może krewnym giertycha? debil...

zastanawiajÄ…ce... mojego bluzga terror wywala bez zmruzenia okiem, natomiast jawne lamanie regulaminu przez evila puszcza mimo uszu. pozwole sobie zacytowac stosowny punkt regulaminu:
13. Odnoś się z szacunkiem do innych użytkowników, a na pewno oni odwzajemnią się tym samym. Używaj w dyskusjach argumentów, a nie wyzwisk. Zahaczanie o czyjeś koneksje rodzinne i zawód matki nie przysporzy ci przyjaciół, natomiast na 99% zakwalifikuje cię do kandydatów na bana.
jak rozumiem evil jest juz zakwalifikowany do kandydatow na bana, czyz nie?

evil napisał(a):i wara ci od stuntpoland, bo kiedyś się obudzisz, jak ci ktoś będzie sikał w oczy, pacanie. :evil:

unikanie tematu i agresja zostaly juz dawno temu zakwalifikowana jako oznaka braku racji w dyskusji, a wiec powyzszymi slowami jedynie mi pochlebiles. dzieki ;)

evil napisał(a):BTW, masz uraz po tym, jak chciałeś dostać dostęp na SP i wszyscy ci pojechali w "Powitalni"??? :lol:

dlaczego od razu uraz? skads sie dowiedzialem, ze istnieje takie forum, zarejestrowalem sie, przywitalem i stwierdzilem ze nie rajcuje mnie dyskusja na poziomie szamba. tobie, jak widze, takie miejsca odpowiadajÄ… i nie widze zadnego problemu. sa gusta i gusciki.

pozdro i czekam na komentarz jakiegos moda.

Wzmocniony napisał(a):1-Chłopie weś ty nie oceniaj innych najpierw patrz sam na siebie

ok, patrze na siebie. widze goscia ktory ma umiarkowanie pozytywny stosunek do policji i przepisow. i co z tego?

Wzmocniony napisał(a):2-Jak tylko sądzisz że o tym jest mowa na stuntpoland to weś pilnuj swojego forum tutaj

nie mowie ze o tym jest mowa. mowie, jaki panuje tam stosunek do policji i raczej sie nie myle. a co do tego forum - rzeczywiscie, panuje tu mila atmosfera, ludzie sÄ… na poziomie, wiec chyba rzeczywiscie nie bede stÄ…d znikal :)

Wzmocniony napisał(a):3-A jak cię coś boli to weś idż do doktora bo chyba masz omamy

rozwiń mysl. mnie nic nie boli.
Ostatnio edytowano 1/6/2007, 18:07 przez harry89, łącznie edytowano 1 raz
harry89
Bywalec

Postprzez johnmichael » 1/6/2007, 17:57

czy mi sie wydaja ze Evil jest Kims na tym forum?bo mam wrazenie ze cos redagowal na Scigacz.pl ,moze to dlatego?
myle sie?
obrzucanie sie blotem na pewno nie jest w pozadku ale czasem nerwy puszczaja.harry piszesz ze rozmowy na poziomie szamba cie nie interesuja.wypowiadajac sie w ten sposob sam znizyles sie do tego wlasnie poziomu.bo to rowniez obrazanie innych.proste.

pozdrawiam
johnmichael
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez harry89 » 1/6/2007, 18:06

johnmichael napisał(a):cobrzucanie sie blotem na pewno nie jest w pozadku ale czasem nerwy puszczaja.harry piszesz ze rozmowy na poziomie szamba cie nie interesuja.wypowiadajac sie w ten sposob sam znizyles sie do tego wlasnie poziomu.bo to rowniez obrazanie innych.proste.

ok, ale wejdz na to forum i poczytaj je chociaz z pol godzinki. sam mi przyznasz racje. "szambo" to byc moze brutalne slowo, ale moim zdaniem nazywanie prawdy po imieniu nie jest niczym zlym. a ze brzmi prowokacyjnie - no coz ;)
harry89
Bywalec

Postprzez spazz » 1/6/2007, 18:25

a tam brutalne slowo. przeciez nawet belweder szambem ochrzczon! a przez kogo???
spazz
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Wzmocniony » 1/6/2007, 18:27

harry89
ok, ale wejdz na to forum i poczytaj je chociaz z pol godzinki. sam mi przyznasz racje. "szambo" to byc moze brutalne slowo, ale moim zdaniem nazywanie prawdy po imieniu nie jest niczym zlym. a ze brzmi prowokacyjnie - no coz

Jak cie to nie interesuje co tam jest napisane to poprostu tam nie wchodz proste nic na siłe,a pozatym tu piszemy o innym temacie.
Wzmocniony
Świeżak

Postprzez harry89 » 1/6/2007, 18:30

Wzmocniony napisał(a):
harry89
ok, ale wejdz na to forum i poczytaj je chociaz z pol godzinki. sam mi przyznasz racje. "szambo" to byc moze brutalne slowo, ale moim zdaniem nazywanie prawdy po imieniu nie jest niczym zlym. a ze brzmi prowokacyjnie - no coz

Jak cie to nie interesuje co tam jest napisane to poprostu tam nie wchodz proste nic na siłe,a pozatym tu piszemy o innym temacie.

hola hola, nie wycofuj sie. ustosunkuj sie do tego, co napisales. namieszales, namieszales i wychodzisz po angielsku :lol:
harry89
Bywalec

Postprzez Wzmocniony » 1/6/2007, 18:37

Ja już wyraziłem swoje zdanie.
Wzmocniony
Świeżak

Postprzez harry89 » 1/6/2007, 18:57

Wzmocniony napisał(a):Ja już wyraziłem swoje zdanie.

nie interesuje mnie twoje zdanie tylko to, ze miales do mnie jakieÅ› wÄ…ty o ktorych nagle zapomniales.
harry89
Bywalec

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 94 gości

na górê