Fakty TVN 29 maj 19.00 - Debilizm motocyklistów?!
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Tylko czemu nie podali w TVN ze chyba dokladnie 76% wypadkow z udzialem motocykla i samochodu jest spowodowana winą kierowcy samochodu. a i jeszcze ten pan policjant tez dał dobry przyklad jezdzac w samej koszuli i spodniach od munduru. Śmieszy mnie takie uogólnianie
"jeśli wolność to narkotyk to jestem ćpunem"
-
kami07 - Świeżak
SpeedyG napisał(a):Najlepszy pogląd na całą sprawę daje i wyjaśnia kwestia ubezpieczenia.
Nasze OC (60%) - ok40zł, auto - ok 300zł. Jak widać to najlepiej świadczy o skali i kosztach neutralizacji uszkodzeń przez firmy.
Mi pan w PZU powiedzial ze OC motocykli jest tansze,poniewaz moto używane jest zazwyczaj +- 6-8 miesięcy,reszte czasu stoi bo warunki drogowe nie pozwalaja z niego korzytac.
Natomiast stawki AC -tu jest juz mniej kolorowo,nie pamietam dokladnie ile krzyczą,ale duuuuzo wiecej niz za 4 kółka-powód?- zazwyczaj szkoda całkowita.

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
Faktycznie, byl pewien swoich umiejetnosci i mozliwosci
Niczym Rambo dosiadl sprzeta i gotow byl w tej koszuli ruszyc 200+ za dawcÄ…, by nagrac go na videoradarze
he hehhe ;P
EDIT : no i przeciez, niesmiertelny sedzia Dredd
I`m the Law

he hehhe ;P
EDIT : no i przeciez, niesmiertelny sedzia Dredd

-
simonw - Mieszkaniec forum
W TVNiejuż tak biednie że korzystali z części materiału sprzed paru miesięcy
Sezon ogórkowy, bicie piany i typowe polskie p...nie głupot. Dejta spokój..kto ma ten dosiada i po garnuszkach daje bo to daje frajde. Z racji, że nauczyłem się olewać pewne rzeczy nie skomentuje tu kilku wypowiedzi ale...pare osób powinno się leczyć...albo dać sobie spokój z motocyklami.

brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
spazz napisał(a):Terror napisał(a):Pogoda jest, idźcie pojeździć.
nie mam motocykla
to sprzedaj wszystko co masz i kup sobie bo sezon ci ucieka i bedziesz mial luke w zyciorysie hahahahahaah
GSX R600 K4
jak masz dziewczyne (zone)to nie masz motoru
a jak masz motor to masz wiele dziewczyn!!!!!!!
- Kudi32
- Świeżak
harry89 napisał(a):w tym materiale jest sporo racji. to forum jest normalne, ale wystarczy wejsc na stuntpoland.com i zobaczyc jaki oni mają stosunek do policji czy przepisow. ich jedyny cel to zapier*** ile fabryka dala. i wlasnie <b>o nich</b> byl ten material.
1-Chłopie weś ty nie oceniaj innych najpierw patrz sam na siebie
2-Jak tylko sądzisz że o tym jest mowa na stuntpoland to weś pilnuj swojego forum tutaj
3-A jak cię coś boli to weś idż do doktora bo chyba masz omamy

- Wzmocniony
- Świeżak
to co oni tam nakrecili to zadna rewelacja tak wszedzie sie smiga to tyklo nastepna nagonka zeby pokazac opini publicznej ze my to nie ludzie tylko diably i jestesmy 100% zagrozeniem na drogach a najgorsze jest to ze 80% spolecznosci to lyknie i beda na nas patrzec jak na smierc z kosa a ci co to nakrecili to mysle ze to zwykle zazdrosne cioty bo oni sa zesrani na sama mysl o scigaczu a juz nie wspomne zeby ujechali pare metrow
ps.ja mysle ze to sie nigdy nie skonczy zawsze bedziemy tymi gorszymi
ps.ja mysle ze to sie nigdy nie skonczy zawsze bedziemy tymi gorszymi
GSX R600 K4
- Kudi32
- Świeżak
evil napisał(a):jesteś z rodziny kaczyńskich, czy może krewnym giertycha? debil...
zastanawiajÄ…ce... mojego bluzga terror wywala bez zmruzenia okiem, natomiast jawne lamanie regulaminu przez evila puszcza mimo uszu. pozwole sobie zacytowac stosowny punkt regulaminu:
13. Odnoś się z szacunkiem do innych użytkowników, a na pewno oni odwzajemnią się tym samym. Używaj w dyskusjach argumentów, a nie wyzwisk. Zahaczanie o czyjeś koneksje rodzinne i zawód matki nie przysporzy ci przyjaciół, natomiast na 99% zakwalifikuje cię do kandydatów na bana.
jak rozumiem evil jest juz zakwalifikowany do kandydatow na bana, czyz nie?
evil napisał(a):i wara ci od stuntpoland, bo kiedyś się obudzisz, jak ci ktoś będzie sikał w oczy, pacanie.
unikanie tematu i agresja zostaly juz dawno temu zakwalifikowana jako oznaka braku racji w dyskusji, a wiec powyzszymi slowami jedynie mi pochlebiles. dzieki

evil napisał(a):BTW, masz uraz po tym, jak chciałeś dostać dostęp na SP i wszyscy ci pojechali w "Powitalni"???
dlaczego od razu uraz? skads sie dowiedzialem, ze istnieje takie forum, zarejestrowalem sie, przywitalem i stwierdzilem ze nie rajcuje mnie dyskusja na poziomie szamba. tobie, jak widze, takie miejsca odpowiadajÄ… i nie widze zadnego problemu. sa gusta i gusciki.
pozdro i czekam na komentarz jakiegos moda.
Wzmocniony napisał(a):1-Chłopie weś ty nie oceniaj innych najpierw patrz sam na siebie
ok, patrze na siebie. widze goscia ktory ma umiarkowanie pozytywny stosunek do policji i przepisow. i co z tego?
Wzmocniony napisał(a):2-Jak tylko sądzisz że o tym jest mowa na stuntpoland to weś pilnuj swojego forum tutaj
nie mowie ze o tym jest mowa. mowie, jaki panuje tam stosunek do policji i raczej sie nie myle. a co do tego forum - rzeczywiscie, panuje tu mila atmosfera, ludzie sÄ… na poziomie, wiec chyba rzeczywiscie nie bede stÄ…d znikal

Wzmocniony napisał(a):3-A jak cię coś boli to weś idż do doktora bo chyba masz omamy
rozwiń mysl. mnie nic nie boli.
Ostatnio edytowano 1/6/2007, 18:07 przez harry89, łącznie edytowano 1 raz
-
harry89 - Bywalec
czy mi sie wydaja ze Evil jest Kims na tym forum?bo mam wrazenie ze cos redagowal na Scigacz.pl ,moze to dlatego?
myle sie?
obrzucanie sie blotem na pewno nie jest w pozadku ale czasem nerwy puszczaja.harry piszesz ze rozmowy na poziomie szamba cie nie interesuja.wypowiadajac sie w ten sposob sam znizyles sie do tego wlasnie poziomu.bo to rowniez obrazanie innych.proste.
pozdrawiam
myle sie?
obrzucanie sie blotem na pewno nie jest w pozadku ale czasem nerwy puszczaja.harry piszesz ze rozmowy na poziomie szamba cie nie interesuja.wypowiadajac sie w ten sposob sam znizyles sie do tego wlasnie poziomu.bo to rowniez obrazanie innych.proste.
pozdrawiam
GSF 600N | | http://uk.youtube.com/watch?v=-lPBgtRLmIE
-
johnmichael - VIP Åšcigacz.pl
johnmichael napisał(a):cobrzucanie sie blotem na pewno nie jest w pozadku ale czasem nerwy puszczaja.harry piszesz ze rozmowy na poziomie szamba cie nie interesuja.wypowiadajac sie w ten sposob sam znizyles sie do tego wlasnie poziomu.bo to rowniez obrazanie innych.proste.
ok, ale wejdz na to forum i poczytaj je chociaz z pol godzinki. sam mi przyznasz racje. "szambo" to byc moze brutalne slowo, ale moim zdaniem nazywanie prawdy po imieniu nie jest niczym zlym. a ze brzmi prowokacyjnie - no coz

-
harry89 - Bywalec
harry89
ok, ale wejdz na to forum i poczytaj je chociaz z pol godzinki. sam mi przyznasz racje. "szambo" to byc moze brutalne slowo, ale moim zdaniem nazywanie prawdy po imieniu nie jest niczym zlym. a ze brzmi prowokacyjnie - no coz
Jak cie to nie interesuje co tam jest napisane to poprostu tam nie wchodz proste nic na siłe,a pozatym tu piszemy o innym temacie.
- Wzmocniony
- Świeżak
Wzmocniony napisał(a):harry89
Jak cie to nie interesuje co tam jest napisane to poprostu tam nie wchodz proste nic na siłe,a pozatym tu piszemy o innym temacie.
hola hola, nie wycofuj sie. ustosunkuj sie do tego, co napisales. namieszales, namieszales i wychodzisz po angielsku

-
harry89 - Bywalec
- Wzmocniony
- Świeżak
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 94 gości