wiosna=nagonka
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
ASR1927 napisał(a):maciejka69 napisał(a):JędrekZDW napisał(a):mi w sobote na stacji paliw jakas dewota powiedziała ze jestem wysłannikiem szatana i motocykle to jest smierc moja i kogośZ racji tego ze jestem hamem otrzymała riposte .
Cóż, bycie chamem zawsze było prostsze od bycia nie-chamem. Gdybyś się ciut postarał, być może babcia przestałaby nosić moher, a tak...
A tak co? Miał jej zrobić wykład na CPN'ie? Rozłożyć przed nią ręce jak Jezus i rzec "Jam jest zbawiciel"? Maciejka, mam Cię za mądrego gościa, nie zmieniaj tego przekonania
Trochę rzeczywiście jestem idealistą, ale gdybym usłyszał tekst o szatanie na moto, naprawdę przejąłbym się. Uwierz albo nie, ale nie puściłbym babci tak łatwo. Zmusiłbym ją do rozmowy, a przecież argumenty są za nami

W październiku zapierdzielałem taką swoją traską. Kawałek z dobrą widocznością, asfaltem, zasadniczo można cisnąć. Zbliżam się do łagodnego, długiego łuku w lewo i widzę starszego gościa, który coś okropnie wymachuje w moją stronę. Nie lubię rzeczy niezrozumiałych, więc po chwili namysłu zawracam i zatrzymuję się przed dziadkiem. Po czym pytam go spokojnie dlaczego tak wymachiwał. Dziadek mocno speszony mówi, że machał, żebym bardziej odkręcił. Cóż, nawet jeśli w rzeczywistości machał wqrwiony, że mu kury straszę, musiał się zmierzyć z tym "szatanem". Myślę, że zawsze można próbować zmienić świat

GSX1400
-
maciejka69 - Stały bywalec
Zeby kogos zrozumiec, trzeba postawic sie w jego sytuacji i pomyslec co mozna zrobic zeby zalagodzic sprawe a co doleje oliwy do ognia. Na poczatkach muzyki metalowej jak jeszcze chodzilem do kosciola pamietam jak ksiadz z ambony opowiadal, jaka to muzyka szatana, ze sprowadza mlodziez na zla droge itd. Ogolnie ciezko bylo byc "metalowcem" ale nikomu nie opowiadalo sie, tak kocham szatana, i nie mazialo sie 666 gdzie popadnie i jakos ludziom przeszlo. Wiec zamiast pogarszac sytuacje lepiej starac sie ja zalagodzic bo inaczej nastepnym razem jak ktos nie bedzie chcial nas przepuscic to byc moze dzieki koledzie z piekna wiazanka z cpn-u
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
jezus maria chryste panie
mam pentagram na ramieniu i jechałem 300 w niedziele ale ze mnie zły człowiek
oczekuje krucjat pod dom
a chamstwo trzeba chamstwem zwalczać i to jeszcze większym
oczekuje krucjat pod dom
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Ścigacz.pl
RUTRA.RD napisał(a):a chamstwo trzeba chamstwem zwalczać i to jeszcze większym
Zmienisz zdanie za 10 lat. Jeszcze trochę młody jesteś i dlatego taki narwany
GSX1400
-
RUTRA.RD napisał(a):jezus maria chryste panie
oczekuje krucjat pod dom
Mam nadzieję że spaliłeś też gumę przy kościele ?

-
Throttle - Świeżak
RUTRA.RD napisał(a):mlody jestes30 lat mam juz nie taki mlody
to wciąż do mnie młody kolego
GSX1400
-
bardzo fajne teksty o co Wam chodzi...
Gimnazjalistki szaleją na tego punkcie tekstów.
Ostatnio zauważyłem opis na gg u 30letniego znajomego "Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat ..." to się delikatnie mówiąc załamałem...
W sumie mam dziś zje*bany humor, to może gdybym nałożył swój kask i posiedział z pół godzinki w kącie to może by przeszło ?
Gimnazjalistki szaleją na tego punkcie tekstów.
Ostatnio zauważyłem opis na gg u 30letniego znajomego "Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat ..." to się delikatnie mówiąc załamałem...
W sumie mam dziś zje*bany humor, to może gdybym nałożył swój kask i posiedział z pół godzinki w kącie to może by przeszło ?
how low can you go? | www.pajacyk.pl
-
k9aro3l - Stały bywalec
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3