Marsz (NIE) Milczenia - stop przemocy wobec zwierząt
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
cel jest szczytny, ale nie można uderzać w ludzi jedzących mięso, taka jest natura, taki jest świat i tyle, było tak od zawsze i zawsze tak będzie a że niektórym zwyrodnialcom się nudzi....dobrze że kodeks karny przewiduje kary za znęcanie się
siódmy sezon
na GSX 750 F...i jeszcze nie znudził mi się
na GSX 750 F...i jeszcze nie znudził mi się
-
witoldjusz - Świeżak
dokladnie, a nie jakies tam kanapeczki
jest mieso, jest sila!
jest mieso, jest sila!
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
-
peterwhite - Świeżak
Stejki trzeba wpie****ać
Nie ma opie****ania się 

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Ścigacz.pl
pan_wiewiorka napisał(a):... Paaanie! Miażdżę nimi orzechy niczym Jagienka półdupkami ...
siadasz na cyckach ?

(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
pan_wiewiorka napisał(a):madcap napisał(a):pan_wiewiorka napisał(a):... Paaanie! Miażdżę nimi orzechy niczym Jagienka półdupkami ...
siadasz na cyckach ?(otwórz link)
Nie, Asia wkłada mi w przedziałek między nimi a jak tylko spinam
Leżę i kwiczę (jak niehumanitarnie zarzynane prosię)

Dobre, bo czarne ~ ZR-7
-
peterwhite - Świeżak
Daga napisał(a):A myślisz,że zabijaniu świń nie towarzyszy"znęcanie się"?Ktoś głaszcze świnkę, zanim spuści jej krew na żywca do wyrobu kaszanki?Dla mnie walenie kotkiem o ścianę i podcinanie na żywca tętnic jest równie okrutne.
http://www.youtube.com/watch?v=-2mB35Lb ... ure=relted
Daga zwierzę jest jak człowiek, nie raz musi dostać wpi*dol żeby się czegoś mądrego nauczyło.
tak się składa, że mój ojciec ma fermę trzody chlewnej i jakoś wogóle nie rusza mnie to, że te zwierzęta idą na śmierć. coś kosztem czegoś. słyszy się narzekania, że ludzie wraz ze wzrostem rozwoju cywilizacji coraz gorzej traktują zwierzęta itp. ale czy ludzie 100 lat temu martwili się jak humanitarnie zabić świnie?
co do kotów to zdarzyło mi się różnie je traktować. są takie sytuacje w których na rozwiązanie problemów jest tylko jeden sposób i tu przykład:
przychodził do mnie kot który za raz po narodzeniu się prosiąt (małych świnek-dla nie wiedzących) zjadał je. robił to wielokrotnie, mimo licznych prób przepędzenia go. w końcu się doigrał i bez skrupułów skróciłem jego żywot.
ogólnie jakieś marszy i tego typu akcje mnie śmieszą co to da?
zawsze znajdą się czuby które będą postępowały wbrew ogólnie określonym regułą.
to tak jak z mordercami. każdy wie, że nie można zabijać a jednak znajdą się ludzie którzy to robią.
Daga nie bierz niczego do siebie, tak akurat jakoś zainspirowała mnie Twoja wypowiedz

pozdro
XR 400R | | Kula daje fula
| | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0

-
Kula07 - Stały bywalec
Siekierą w łeb to dopiero humanitarnie
z tatą przywiązywaliśmy sznurek do nogi świnki, wyprowadzaliśmy z boksu, przekładało się nogę przez bok, młotem w potylicę, świniaka wtedy na bok i nóż długi w serce aż zejdzie. Dalej to już wiadomo - świeżynka na cebulce + sok (mały byłem:)), tato piwko, do tego świeży chlebek i czujesz, że żyjesz
mama potem peklowała schabiki, polędwiczki, żeberka.. niebo w gębie
a pieczone kartofelki z żeberkami na piwie.. panienko przenajświętsza!
mówcie co chcecie, ale dobre prosię nie jest złe 

Dobre, bo czarne ~ ZR-7
-
peterwhite - Świeżak
Kula07,napisałam niezłą rozprawkę,bo dużo mam w głowie ogólnie na ten temat.Ale byłoby buchachacha i tyle.Powiem tylko tak od siebie,że jesteśmy gatunkiem chyba najbardziej zdupiałym jaki ta Ziemia nosiła.A przecież nasz genotyp od genotypu szympansa różni się jedynymi 3 procentami.
Natomiast to,że kiedyś się robiło tak a tak...Proszę.To tak jakby mówić,że kiedyś ogień się brało"od pioruna",więc teraz też tak ma być.Ludzie mentalnie też się chyba powinni rozwijać,nie cofać.I zacząć dostrzegać coś więcej niż czubek własnego nosa.
Wiewiórka,Tobie cycki rosną,bo żeś się już w ciążę wczuł i syndrom kuwady masz
No,albo za dużo kurczaków na hormonach i ginekomastię
I już niebieskie nie pomogą...
Natomiast to,że kiedyś się robiło tak a tak...Proszę.To tak jakby mówić,że kiedyś ogień się brało"od pioruna",więc teraz też tak ma być.Ludzie mentalnie też się chyba powinni rozwijać,nie cofać.I zacząć dostrzegać coś więcej niż czubek własnego nosa.
Wiewiórka,Tobie cycki rosną,bo żeś się już w ciążę wczuł i syndrom kuwady masz

No,albo za dużo kurczaków na hormonach i ginekomastię

I już niebieskie nie pomogą...

DO YOU KNOW,THAT BAD GIRLS GO TO HELL?!
-
Daga - Świeżak
jak matula albo lepiej babcia upiekła kawał schabu albo kiełbase wędzoną na drzewie brzozowym z dodatkiem jałowca to o ja pier8dole można było jeść i jeść a teraz jak się kupi w sklepie to zygać się chce
-
KAPELA911 - Bywalec
miesko jest dobre i powinno sie jesc.... ale dlaczego te zwierzeta maja byc zabijane w okrutny sposob? czy nie mozna zjesc mieska od krowki ktora zostala zabita w jakis humanitarny sposob (jesli zabijanie moze byc humanitane) .... mysle ze akcja jest ok .... pie*** genrlanie jakbyscie byli bez serca i uczyc..... generlanie to dawac kurwa wiosne 

habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
człowiek to wszystkożerca, więc i drapieznik a drapieżnik ma to do siebie że musi żreć mięcho
zabijanie nie było, nie jest i nie będzie humanitarne, a mięsko zawsze będzie zestresowane
co za różnica czy świnia zginie od odstrzału czy od napięcia
zabijanie nie było, nie jest i nie będzie humanitarne, a mięsko zawsze będzie zestresowane
co za różnica czy świnia zginie od odstrzału czy od napięcia
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4