Kask, a stacja. Zdejmujesz?
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
tu macie tankowanie za 2zł
http://www.youtube.com/watch?v=_77i_n7wCEU
wcześniej koleś 1.90 ileś nabił, a później wcisnął jeszcze raz, czy tam dwa i 2.01 zł
http://www.youtube.com/watch?v=_77i_n7wCEU
wcześniej koleś 1.90 ileś nabił, a później wcisnął jeszcze raz, czy tam dwa i 2.01 zł
- dark_messiah
- Świeżak
słoma dark metal, czy ściągam, zależy od stacji, u mnie w mieście jest stacji gdzie tankuje 99% motórzystów i tam nikt nie ściąga... na innych mnie znają i też nie ściągam, jak podjeżdżam na stacje gdzie rzadko bywam to ściągam od razu żeby nie robić sobie i innym problemów...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
mar111cin napisał(a):oprócz tego że się człowiek latem gotuje w kasku, to myślę, że warto go ściągnąć też z tego powodu, że czasem można się zapomnieć i mieć spotkanie z futryną drzwi, a szybki niestety źle to znoszą.
co to za ulga, myślałem że tylko ja walą kaskiem w drzwi lub szybę, a zdarzyło mi się ze 2 razy
siódmy sezon
na GSX 750 F...i jeszcze nie znudził mi się
-
witoldjusz - Świeżak
Invinciblee napisał(a):O tankowaniu za darmo myślałem, odgiąć tablicę, nie zdejmować kasku, przy okazji jakiejś większej trasy na stacji na którą nie mamy zamiaru więcej zaglądać. Właściwie zero ryzyka
Ja myslalem o wycieczce po polsce za darmo

Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
ja kiedyś zdjąłem kask a zapomniałem zdjąć kominiarki, jak sięgnąłem po portfel do wewnętrznej kieszeni kurtki, mina babki za kasą była bezcenna...
a za darmo nie tankuję bo wtedy nie dostałbym punktów na kartę vitay
a za darmo nie tankuję bo wtedy nie dostałbym punktów na kartę vitay

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
ASR1927 napisał(a):Na każdej firmowej (Orlen, BP, Lotos, Statoil, Bliska...) stacji z prawdziwymi cyfrowymi dystrybutorami a nie kołowymi oszustwami mamy taki napis. Nie wiem jak się to ma do sytuacji że wleję jeden litr i pójdę zapłacić. Nie próbowałem nigdy tego sprawdzać
Normalna sprawa, tylko wstyd trochę

Dużo razy tankowałem za mniej niż 10zł (spalanie skutera! Fuck Yea!

-
Arturo925 - Stały bywalec
-
witoldjusz - Świeżak
Przewaznie sciagam. Jak jest chlodno to nie sciagam kominiarki bo potem duzo rozpinania i zapinania. Raz mi laska nie chciala odblokowac dystrybutora bo postawilem moto przodem do kas na wlaczonym swietle i chcialem tankowac w kasku. Swiatla nie wylaczylem, bo po wylaczeniu zaplonu uzbroi sie alarm i musze wylaczac pilotem, ktory mam w czasie jazdy w kufrze.
Nigdy nie ukradlem paliwa, nigdy nic, nikomu nie ukradlem.
Nigdy nie ukradlem paliwa, nigdy nic, nikomu nie ukradlem.
-
mirekm71 - VIP Ścigacz.pl
a mi nigdy nie zdażyło się by ktoś mi dystrybutor blokował albo w jakikolwiek sposób utrudniał tankowanie. Często tankowałem w kasku i w dodatku siedząc na motocyklu i NIGDY nie miałem żadnych problemów...
....potem idę do kasy i zazwyczaj zdejmuję, ale nawet jak nie zdejmą nikt nigdy nie robił najmniejszych problemów, ja nie rozumiem gdzie niektórzy przedmówcy tankują, co to za dzikie stacje
....potem idę do kasy i zazwyczaj zdejmuję, ale nawet jak nie zdejmą nikt nigdy nie robił najmniejszych problemów, ja nie rozumiem gdzie niektórzy przedmówcy tankują, co to za dzikie stacje
siódmy sezon
-
witoldjusz - Świeżak
Ja nie ściągam bo mam kask z otwieraną szczęką
i tym sposobem pokazujemy mordę nie zdejmując kasku 

Honda VF 500 C
Honda VTR 1000 F
Honda VTR 1000 F
- marcin_wgd
- Świeżak