problem z forum ścigacz
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Mnie też to zaczyna irytować. Na chroma nie ma mocnych, to nie będę się przesiadał na Explorera czy innego lisa tylko po to aby przeglądać forum. A tak w ogóle to jeśli webmaster nie może tego poprawić, to co to za webmaster 

http://www.bikepics.com/members/smal88/ | GSF 600N>GSF 650S
-
smal88 - Świeżak
Safari na maczku zgłasza:
TypeError: 'undefined' is not a function (evaluating 'this.target.create(className)')
I nikt z tym nic nie robi. Szkoda też, że forum nie ma obsługi wtyczki Tapatalk np. Z telefonu byłoby o wiele fajniej obsługiwać.
TypeError: 'undefined' is not a function (evaluating 'this.target.create(className)')
I nikt z tym nic nie robi. Szkoda też, że forum nie ma obsługi wtyczki Tapatalk np. Z telefonu byłoby o wiele fajniej obsługiwać.
ER-6n 2012
-
specificman - Świeżak
Nom, też mi się marzy mobilna obsługa forum. Oczywiście na Operze działa, ale jednak przystosowane do mobilnych urządzeń forum działałoby wygodniej. A przecież motocykliści mobilnymi są i w miejscu nie siedzą. Warto by administratorzy o tym pomyśleli.
-
smal88 - Świeżak
Napisałem wyraźnie, że i mi działa. Jednak przystosowanie strony do urządzeń mobilnych polepszyłoby obsługę i prędkość.
-
smal88 - Świeżak
Akurat założenie Tapatalk nic nie kosztuje i działa z większością systemów z marszu. Poniżej cytat z FAQ z ich serwisu.
Q: How much does it cost?
A: As a forum owner you are free to activate Tapatalk in your forum, and you are free to remove/deactivate it anytime you want to.
Q: Which forum system does it currently support?
A: Currently phpBB3 3.0.x, vBulletin 3.6 to 4.x, xenForo, IPBoard 3.x, SMF 1.1.11+/2.x, MyBB 1.4/1.6, bbPress 1.1/2.0 and Kunena 1.6 are supported. You can also look for other forum system plugin developed by third party developers using Tapatalk API at our Developer Support forum.
Q: How much does it cost?
A: As a forum owner you are free to activate Tapatalk in your forum, and you are free to remove/deactivate it anytime you want to.
Q: Which forum system does it currently support?
A: Currently phpBB3 3.0.x, vBulletin 3.6 to 4.x, xenForo, IPBoard 3.x, SMF 1.1.11+/2.x, MyBB 1.4/1.6, bbPress 1.1/2.0 and Kunena 1.6 are supported. You can also look for other forum system plugin developed by third party developers using Tapatalk API at our Developer Support forum.
ER-6n 2012
-
specificman - Świeżak
Mnie tak samo coraz bardziej wkurza działanie tego forum, fajna tematyka, spoko ludzie, ale poprawność działania do bani. Nikt mi, że na dzień dzisiejszy standardem jest dostosowanie strony do IE i tylko do IE. Bzdura kompletna...
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości