Stan naszych dróg
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
madcap_72 napisał(a):w temacie dziur
ostatnio widziałem jak nasi "drogowcy" łatali, włos mi się na łysym łbie zjeżył
było to po deszczu, dziury zapchane błotem, na żywca zasypywali mazutem i podgrzewali gazowo, nawet nie raczyli wybrać błota
równie fascynujące jest to, że droga z koleinami o głębokości 6 cm powinna być wyłączona z ruchu....
To hardcore, u mnie w Szczecinie nieźle wzięli się za drogi... zrywają zniszczone nawierzchnie i kładą cacy nówki, normalnie nie wiem co jest, ale w Szczecinie z drogami robi się dobrze!
Choć nie gloryfikując zdarza się na mniej ważnych drogach pan mietek, który robi jak mówisz, wpier** trochę ch* wie czego do dziury udeptuje butem i łopatą, zostawia, po tygodniu znów dziura - kase za to dostają nie małą. Po prostu żal.
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
madcap_72 napisał(a):w temacie dziur
ostatnio widziałem jak nasi "drogowcy" łatali, włos mi się na łysym łbie zjeżył
było to po deszczu, dziury zapchane błotem, na żywca zasypywali mazutem i podgrzewali gazowo, nawet nie raczyli wybrać błota
równie fascynujące jest to, że droga z koleinami o głębokości 6 cm powinna być wyłączona z ruchu....
Jest na to jakiś konkretny przepis ? Wiem o przepisie UNIJNYM, gdzie tory kolejowe mogą odstawać od poziomu drogi w gorę i w dół o ileś cm, ale o koleinach nie słyszałem.
- Materialmord
- Świeżak
jest
ustawa o drogach publicznych i rozporzÄ…dznia wykonawcze do niej
ustawa o drogach publicznych i rozporzÄ…dznia wykonawcze do niej
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 10 gości