Profesjonalny buzer zamiast skóry
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
patty_brawurka napisał(a):Ekhm...zreszta sam sobie kiedys sprawdzisz, jak sie gdzies spotkamyjoke
...uuu... zabrzmiało jak wyzwanie...

No ale tak poważnie to na moje oczko - taki buzer to raczej na crosa i po lesie co? Mylę się?...
Aprilia RSV 1000R Tuono 2007
Play it safe or play it cool!
Play it safe or play it cool!
-
Genji - VIP Åšcigacz.pl
taka zbroja to spkojnie na ulice sie nadaje .. te na corssa do lasu to troche inaczej sa zbudowane a jesli chodzi o komfort to na pewno jest wygodniej niz w obcislej skorze ktora tez ma w sobie sztywne protektory wbudowane
Proces ewolucji by lukas... najpierw rowerek z kolkami bocznymi pozniej normalny rowerek a dalej fz6 fazerek
-
lukas00 - Świeżak
Akon ale Ty egoista jestes...
Uwazaj zeby kobiety nie sprawdzaly Twojej reakcji... na dotyk...
Uwazaj zeby kobiety nie sprawdzaly Twojej reakcji... na dotyk...

Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
ekhm... podejrzewam, ze niedaloby sie jej NIE ZAUWAZYC...
:D:D

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
Akon napisał(a):patty_brawurka napisał(a)::twisted: cwany jestesnigdy nie pytaj kobiety, jakie ma piersi. Zawsze Ci powie, ze za male jak na jej gust
Ja moze tylko wspomne, ze daleko mi do Ewy Sonnet - nie mam pilek do siatkowki pod broda
:D:D Ale zawsze cos mi tam dynda, juz nie bede sobie az tak ujmowac. Ekhm...zreszta sam sobie kiedys sprawdzisz, jak sie gdzies spotkamy
joke
jestem zatak jak w tej reklamie jest czasowstrzymywacz to ja jestem piersiosprawdzacz
robie to dla dobra ludzkości odrazu moge poza rozmiarem sprawdzić elastyczność i reakcje na dotyk
Nawet poważny temat dzieci neo potrafia spieprz... wiec go zamknąłem
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 26 gości