Zobacz wątek - To nie są motocykliści !
NAS Analytics TAG

To nie są motocykliści !

O wszystkim
_________

Postprzez kruk-1991 » 14/2/2010, 01:20

Konio napisał(a):masz inne problemy?
chcesz o nich porozmawiac?
boli cie to ze psuje reputacje motocyklista?

Boli mnie, że można być takim potworem. Tobie to ciężko zrozumieć..
Bandit 600s
kruk-1991
Świeżak

Postprzez Konio » 14/2/2010, 10:25

nie ja mam to po prostu w du**. Nie masz innych problemow tylko zamartwianie sie jakims lebkiem? ja nie mam glowy do tego zeby sie martwic co kto robi....
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Konio
Mieszkaniec forum

Postprzez adamus67 » 14/2/2010, 11:46

Japierdole kruk długo sie jeszcze bedziesz spuszczał nad tym że koleś nie powinien być motocyklistą?jego wybór co daje na profil.
lubie w cs'ie grać TERRORystami !!!
adamus67
Świeżak

Postprzez kruk-1991 » 14/2/2010, 13:57

Bozia rozumu nie dała niektórym.. po pierwsze inteligencie - nie spuszczam się nad tym, czy powinien nim być, tylko że psuje i tak już zły stereotyp o motocyklistach, co mi osobiście się nie podoba i mam do tego prawo, ale co ja będę tłumaczył - tacy jak ty nie dość, że nie znają zasad kulturalnej dyskusji, to jeszcze nie grzeszą inteligencją.. Piłsudski miał rację..
Bandit 600s
kruk-1991
Świeżak

Postprzez pawulon03 » 14/2/2010, 14:09

IĆ STONT
pawulon03
Świeżak

Postprzez Invi » 14/2/2010, 14:34

kruk-1991 napisał(a):tylko że psuje i tak już zły stereotyp o motocyklistach,

Skoro psuje zły stereotyp o motocyklistach, to chyba dobrze? Nie?
Invi
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Traperoso » 14/2/2010, 14:49

Invinciblee napisał(a):
kruk-1991 napisał(a):tylko że psuje i tak już zły stereotyp o motocyklistach,

Skoro psuje zły stereotyp o motocyklistach, to chyba dobrze? Nie?

Gelo Ci już wspominał byś czytał ze zrozumieniem. Czepianie się słówek nic nie zmieni.

Podniecacie się tematem, motocyklista = człowiek. Jak będziecie wychodzić z założenia, że motocyklista to ktoś lepszy, na starcie macie jeden błąd. Patrząc na naszą-klasę widzimy jak ludzie potrafią być jebnięci, zakompleksieni itp. To nic nowego, być może życie go ukara za taką głupotę, bo rozjebał się motocyklem i z pewnością nie ma się czym chwalić. Znów napiszę kolejny raz to samo.

Póki nie poznałem Internetu nie wiedziałem, że jest tylu debili wokół mnie, naprawdę. Pozdrawiam
Kawasaki ER5 2005
Traperoso
Mieszkaniec forum

Postprzez Karolina0718 » 14/2/2010, 15:10

A prawda jest taka że nie ma co się rozwodzić nad durniami... jak ktoś nie ma mózgu to żadnym użalaniem się nad tą sytuacją tego mózgu mu nie zasponsorujemy. Jednych to irytuje inni mają wyje*** Ważne żeby dbać o to by samemu nie stać się debilem!!

Czasem 19latek jest bardziej dojrzały od szalonej 40stki... nie ma reguły !!
Karolina0718
Świeżak

Postprzez pawulon03 » 14/2/2010, 15:19

Traperoso napisał(a):Patrząc na naszą-klasę widzimy jak ludzie potrafią być jebnięci, zakompleksieni itp. To nic nowego, być może życie go ukara za taką głupotę,

wiec co teraz mamy pozwolic żeby ktos przenosił tu takie wątki... sorry ale ja tez mogę w ciągu godziny wygrzebać stos artykułów na temat motocyklistów nie stosujących sie do przepisów drogowych potrącających pieszych i powodujących kolizje i wypadki śmiertelne-tylko po co...

OK. Rozumiem ,chłopak sie zdenerwował bo niedawno zdał prawo jazdy i byc moze czuje sie teraz członkiem jakiejs "nowej rodziny " ktorej według mnie-zaznaczam -według mnie chce wejsc w zadek jest jedną z wielu osób na tymforum motocyklowymktora tak naprawde "przejechała sie na motocyklu'' kilka razy na kursie i mysli ze ma prawo wygłaszac monologi -jaki to on urażony jest -jakby conajmniej taka rzecz sie pierwszy raz wydarzyła.

Karolina0718 napisał(a): ...inni mają wyje*** Ważne żeby dbać o to by samemu nie stać się debilem!!

widzicie kobieta wie o co chodzi
pawulon03
Świeżak

Postprzez Karolina0718 » 14/2/2010, 15:26

My zawsze wiemy o co chodzi, tylko czasem udajemy że tak nie jest żeby mężczyzn nie zawstydzać!!;)
Karolina0718
Świeżak

Postprzez Traperoso » 14/2/2010, 16:05

pawulon03 napisał(a):wiec co teraz mamy pozwolic żeby ktos przenosił tu takie wątki... sorry ale ja tez mogę w ciągu godziny wygrzebać stos artykułów na temat motocyklistów nie stosujących sie do przepisów drogowych potrącających pieszych i powodujących kolizje i wypadki śmiertelne-tylko po co...

Tego nie powiedziałem, jednak zawsze jest to okazja by porozmawiać i przede wszystkim rozładować emocje, czytając opinie osób trzecich. Czasem tak lepiej niż kisić coś w sobie, nie uważasz?

P.S. W hydeparku rozmawiają na jeden temat w rozmowach w tłoku o wszystkim i o niczym na 700 stron i nikt się o to nie czepia. Jak ktoś zakłada sensowny temat w mechanice czy technice jazdy, kończy się z reguły po 2 stronie. Chciałbym by było na odwrót. Trzeba wyluzować :)
Kawasaki ER5 2005
Traperoso
Mieszkaniec forum

Postprzez Invi » 14/2/2010, 16:30

Traperoso napisał(a):P.S. W hydeparku rozmawiają na jeden temat w rozmowach w tłoku o wszystkim i o niczym na 700 stron i nikt się o to nie czepia. Jak ktoś zakłada sensowny temat w mechanice czy technice jazdy, kończy się z reguły po 2 stronie. Chciałbym by było na odwrót.

Czyli chciałbyś 700 stron na tema wymiany świec? A może na temat tego jakie ktoś wstawia fotki na NK?
Invi
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Konio » 14/2/2010, 18:34

dajcie sobie juz spokoj i nie bijcie piany xD
jak to powiedzial "Laska" w filmie "chlopaki nie placza"......."trzeba sie wyluzowac" 8)
Blady 900 puk puk puk
Konio
Mieszkaniec forum

Postprzez kruk-1991 » 14/2/2010, 19:37

pawulon03 napisał(a):
Traperoso napisał(a):Patrząc na naszą-klasę widzimy jak ludzie potrafią być jebnięci, zakompleksieni itp. To nic nowego, być może życie go ukara za taką głupotę,

wiec co teraz mamy pozwolic żeby ktos przenosił tu takie wątki... sorry ale ja tez mogę w ciągu godziny wygrzebać stos artykułów na temat motocyklistów nie stosujących sie do przepisów drogowych potrącających pieszych i powodujących kolizje i wypadki śmiertelne-tylko po co...

OK. Rozumiem ,chłopak sie zdenerwował bo niedawno zdał prawo jazdy i byc moze czuje sie teraz członkiem jakiejs "nowej rodziny " ktorej według mnie-zaznaczam -według mnie chce wejsc w zadek jest jedną z wielu osób na tymforum motocyklowymktora tak naprawde "przejechała sie na motocyklu'' kilka razy na kursie i mysli ze ma prawo wygłaszac monologi -jaki to on urażony jest -jakby conajmniej taka rzecz sie pierwszy raz wydarzyła.

Karolina0718 napisał(a): ...inni mają wyje*** Ważne żeby dbać o to by samemu nie stać się debilem!!

Tobie w zadek to bym na pewno nie wszedł :p I masz rację, przejechałem się parę razy (o dziwo trafiłeś, że na kursie), ale samą tematyką interesuje się od lat :] I mam zerowe doświadczenie, ale polegam na doświadczeniu madrzejszych nawet od Ciebie, którzy mówią, że stereotyp ma wpływ na zachowanie na ulicy.

P.S. Jak nie zrozumiałeś to zaznaczyłem, że nikomu nie chcę wejść w tyłek :)
Bandit 600s
kruk-1991
Świeżak

Postprzez Łukasz_15* » 14/2/2010, 20:24

"Motocyklista - kierowca motocykla. Potocznie można tak również nazwać osobę poruszającą się za pomocą motoroweru, choć w tym przypadku właściwym określeniem jest motorowerzysta."

Źródło: wikipedia

Jednak ten pan jest motocyklistą. Skoro już to mamy wyjaśnione temat można zamknąć :)
Łukasz_15*
Świeżak

Postprzez zadzior » 14/2/2010, 20:28

wikipedia nigdy nie kłamie :!:
zadzior
Stały bywalec

Postprzez Konio » 14/2/2010, 20:41

kruk-1991 napisał(a):
pawulon03 napisał(a):

Tobie w zadek to bym na pewno nie wszedł :p I masz rację, przejechałem się parę razy (o dziwo trafiłeś, że na kursie), ale samą tematyką interesuje się od lat :] I mam zerowe doświadczenie, ale polegam na doświadczeniu madrzejszych nawet od Ciebie, którzy mówią, że stereotyp ma wpływ na zachowanie na ulicy.

P.S. Jak nie zrozumiałeś to zaznaczyłem, że nikomu nie chcę wejść w tyłek :)

Jest takie powiedzenie "nie ucz ojca dzieci robic" wiec nie ucz motocyklistow ktorzy lataja maszynkami juz pare lat co i jak :twisted:
Blady 900 puk puk puk
Konio
Mieszkaniec forum

Postprzez Pisiu » 14/2/2010, 22:48

W du**e to mam,że takie coś wstawił.Jego konto niech sobie wstawia co chce.Widziałem o wiele gorsze zdjęcia na NK. I olewam to co o mnie myślą ludzie,jak jeżdżę itp... Gdybym miał się tym zamartwiać to bym w ogóle nie jeździł :lol: Kup sobie motocykl motocyklisto i pojeździj trochę to też będziesz miał takie podejście. Niech sobie psuje opinie wszystkim.Mam to gdzieś :D Ważne,że ja mam z tego fun...

I tak jeżdżę,bo daje mi to adrenalinę o.O Czy z tego iż powodu już mnie nie lubisz i nie pokażesz mi lewej w górę jak mnie spotkasz? hahahaha
Pisiu
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Invi » 14/2/2010, 23:03

Swoją drogą to tekst w stylu:" on nie jest [prafdzifym] motocyklistom", jest dość zabawny w ustach kolesia który nie ma moto :lol:
Invi
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Traperoso » 15/2/2010, 00:31

Invinciblee napisał(a):
Traperoso napisał(a):P.S. W hydeparku rozmawiają na jeden temat w rozmowach w tłoku o wszystkim i o niczym na 700 stron i nikt się o to nie czepia. Jak ktoś zakłada sensowny temat w mechanice czy technice jazdy, kończy się z reguły po 2 stronie. Chciałbym by było na odwrót.

Czyli chciałbyś 700 stron na tema wymiany świec? A może na temat tego jakie ktoś wstawia fotki na NK?

Jeszcze małe wyjaśnienie, chciałbym by tematy iście motocyklowe, były tak oblegane jak tematy o pierdoleniu farmazonów bez sensu.

Przestań wszystko odbierać dosłownie. Liczby np.
Kawasaki ER5 2005
Traperoso
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hydepark