Jak często jesteś pijany?
C-bool napisał(a):Łobuz napisał(a):Ale wszystko to bije na głowę dobry łyskacz, prawda?
bleeKonio napisał(a):Mahorek, Comandos, Beczka XXL, Lesny Dzban, Sperma Szatana itp.Klasyka
I jeszcze Złoty jeleń ;p
Jednak nie ma to jak Antał...
Co tak "miętko" he? Łycha dobra do podstawa!!

Bez niej się na zloty nie ruszam!!

a pozostałe jakieś bacardi , breezery czy inne wynalazki to dla kobiet

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo Przegląd Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Ścigacz.pl
Łobuz napisał(a):Przemo_rene napisał(a):
a pozostałe jakieś bacardi , breezery czy inne wynalazki to dla kobietot co!
Bo kobiety wiedzą, co dobre
To co.. ? Kiedy pijemy wspólnie

....
cholera dziś strzelił 4ty dzień z rzędu z piwem wieczorem...no ale spawałem wczoraj plastiki i wyciągałem stelaż lampy tylnej i wyszło jak przed kolizją ;}
pomijając te "wężyki" czarne od spawów...polecam samemu!! Kupa frajdy

-
Przemo_rene napisał(a):a pozostałe jakieś bacardi , breezery czy inne wynalazki to dla kobietot co!
Są słabiutkie, dlatego wtedy, gdy inni się naje*** ja jestem trzeźwy

A łiski ble nie dobre, tym bardziej, że zamiast ze Szkocją kojarzy mi się z USA, gdzie "piwo robią z buraków"

eBuch napisał(a): zapalic jojka
Wiesz co dobre

Ja polecam fajkę wodną, kuzyn kupił taką w Egipcie za 80$ od Araba z próchnicą xD
Ostatnio edytowano 24/7/2009, 12:41 przez C-bool, łącznie edytowano 1 raz
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
hmm...toż to chyba z 10 butelek takiego breezera trzeba wypić by sie skuć lekko...bez sensu bo to 6zł kosztuje.
Ja tam preferuje łyche i piwo. No czasem wino z dziewczyną...pod warunkiem, że cała butelka dla mnie a dla niej druga. Uważam, że jak już się zbiera człek z człekiem na "piwo" to wypicie 2 to suchar. Trzeba się pobawić, zatankowac konkretnie, pomieszać coby się lepiej jakby co rzygało i ogień!
Jakieś tam gotowe drinki są dla kobiet nie dla mężczyzn!! C-bool masz mniej jak 20lat nie..?
Ja mając 16cie trzaskałem nalewy z ostrowina w bramach z kumplami. - stąd może jestem jaki jestem...

Ja tam preferuje łyche i piwo. No czasem wino z dziewczyną...pod warunkiem, że cała butelka dla mnie a dla niej druga. Uważam, że jak już się zbiera człek z człekiem na "piwo" to wypicie 2 to suchar. Trzeba się pobawić, zatankowac konkretnie, pomieszać coby się lepiej jakby co rzygało i ogień!

Jakieś tam gotowe drinki są dla kobiet nie dla mężczyzn!! C-bool masz mniej jak 20lat nie..?
Ja mając 16cie trzaskałem nalewy z ostrowina w bramach z kumplami. - stąd może jestem jaki jestem...

-
a jak się rzyga czerwonym bykiem! ha! na sniegu wygląda jak krew
...pamiętam do dziś 

-
Przemo_rene napisał(a):Jakieś tam gotowe drinki są dla kobiet nie dla mężczyzn!! C-bool masz mniej jak 20lat nie..?
Wszystko jest dla ludzi...

Każdy woli co innego, ja piwa nie piję, bo to w sumie nic specjalnego, jak ktoś pije codziennie, to to zaczyna być jak herbatka.
Wódeczke lubię, ale na jakieś okazje, przed lustrem nie preferuję pić.
A wino to tylko czerwone, i jak chce się po prostu napić, to czasem mieszam Martini z colą.
CzesterTX napisał(a):Drinki są dla leszczy i dla bab
To tak jakby napisać, że motocykliści to dawcy, w BMW jeżdżą buraki, a w Hondach pedały...

Nie podoba wam się co pijam, ok nie ma sprawy
-
C-bool napisał(a): ...ja piwa nie piję, bo to w sumie nic specjalnego, jak ktoś pije codziennie, to to zaczyna być jak herbatka
I tu Ci muszę przyznać rację

C-bool napisał(a):To tak jakby napisać, że motocykliści to dawcy, w BMW jeżdżą buraki, a w Hondach pedały...![]()
Ubawiłeś mnie tym tekstem jak cholera

Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
CHLAAAAAAAAĆC!!!!
......
w kwiatki to później nic nie widać

......
w kwiatki to później nic nie widać

Ostatnio edytowano 24/7/2009, 14:07 przez Przemo_rene, łącznie edytowano 1 raz
-
C-bool napisał(a):Ja to jeśli chodzi o alkohol, to np. piwa jakoś nie lubię, wolę bardziej 'eksklusiv' driny Sobieskiego, Bacardi, wina Cin&Cin, Martini, ale tylko czerwone
Też wolę czerwone Martini, a to ze względu na to, że można go wiecej wypić bo tak nie mdli

-
gelo007 - Administrator
Ja od zawsze preferowałem trzy "P" : Picie , Palenie , Pier*lenie . Od niedawna preferuje dwa "P" : Picie , Pierd*lenie ( Palenie rzuciłem) .
Moje motto : "dzień bez piwa to stracony dzień"
Tyskie ponad wszystkie
Pozdro
Moje motto : "dzień bez piwa to stracony dzień"
Tyskie ponad wszystkie
Pozdro
YZF R6 2007
-
Trener - Stały bywalec
Jestem gotowy podjąć wyzwanie od każdego kto się odważy . Śmiem twierdzić , że nikt nie wypije więcej wódki lub piwa ode mnie . Zakład może zostać podjęty w Kaliszu (lub okolicach) , Pleszewie lub Poznaniu 

YZF R6 2007
-
Trener - Stały bywalec
Szkoda, że mamy do siebie daleko bo jako przeciwnika wystawiłbym Ci mojego szwagra, który jest prawdziwym mistrzem świata
W wielkanoc u mnie przez cały dzień wychlał 2 litry wódy i 6 piw (gość 185cm wzrostu i 150 kg wagi)

W wielkanoc u mnie przez cały dzień wychlał 2 litry wódy i 6 piw (gość 185cm wzrostu i 150 kg wagi)

Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
ms407 napisał(a):Jestem gotowy podjąć wyzwanie od każdego kto się odważy . Śmiem twierdzić , że nikt nie wypije więcej wódki lub piwa ode mnie . Zakład może zostać podjęty w Kaliszu (lub okolicach) , Pleszewie lub Poznaniu
Ok, ale Ty stawiasz
-