Dokończ historyjkę...
Jak dla mnie tytuł w pytkę
Historyjkę uważam za skończona i dalsze jej przerabianie nie ma większego sensu.
P.S. Ma ktoś może pełną wersję syntezatora mowy IVONA lub coś innego? Bo demówka IVONY zamiast "u" wymawia "o" i to psuje cały efekt.

Historyjkę uważam za skończona i dalsze jej przerabianie nie ma większego sensu.
P.S. Ma ktoś może pełną wersję syntezatora mowy IVONA lub coś innego? Bo demówka IVONY zamiast "u" wymawia "o" i to psuje cały efekt.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
-
maciek.046 - Bywalec
maciek.046 napisał(a):ja mam ivonkezaraz spróbuje coś zmontować z nią...
Jak zmontujesz to wrzucaj na YT czy gdziekolwiek i zapodawaj linkę. Tylko dopracuj to w najdrobniejszych szczegółach żeby lipy nie było. Np. tam gdzie jest słowo "wheelie" zmień na pisownię fonetyczną "łili" żeby Ivonka poprawnie przeczytała

Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
pozmieniałem... raczej jest już dobrze wszystko... tylko czym to teraz nagrać(nie mam mikrofonu a telefonem wyjdzie nie wyraźne) ? poszukajcie jakiegos programu może.. a ja jeszcze raz przesłucham...
śmiechy dobre przy tym są...
śmiechy dobre przy tym są...
limit20znaków:evil:
-
maciek.046 - Bywalec
ma w nosie 2 dziury i lubi pchać od tyłu kangury ...
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
wcale nie był nogami do góry...
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości