Jazda na motorze = grzech? :/
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Od teorii Darwina wolÄ™ tÄ…:
http://www25.patrz.pl/u/f/43/77/83/437783.jpeg
http://www25.patrz.pl/u/f/43/77/83/437783.jpeg
-
matmax - Świeżak
-
turboponczek - MEGA TROLL
Frugos napisał(a):A tam takie pier**lenie. Mój ksiądz sam jeździ na Kawie GPZ (kto nie wierzy, mogę podać link do n-k) i jakoś nie uważa, żeby to był grzech.
Wybrał sobie dochodowy zawód, to kupił i jeździ...

mokuso napisał(a): a co do grzechów - kiedys pani katechetka nam wmawiala, ze ogladanie telewizji jest grzechem, pozniej w liceum ksiadz, ze masturbacja... i wychodzi na to, ze WSZYSTKO na swiecie jest grzechem, ah
Wszystko co dobre jest albo tuczÄ…ce, albo grzeszne i niemoralne

RSV
-
kondraxk - Świeżak
Frugos napisał(a):A tam takie pier**lenie. Mój ksiądz sam jeździ na Kawie GPZ (kto nie wierzy, mogę podać link do n-k) i jakoś nie uważa, żeby to był grzech.
A tam GPZ'eta, ksiądz z jakiejś wiochy pod Poznaniem jezdzi na turystycznym BMW za 50 koła... wiadomo babuszki dały na tace.....

/speed always goes in pair with fouriosity/
po prostu fast...
HONDA CBR 600RR MOVISTAR TELEFONICA-opylona
po prostu fast...
-
fast and furious - MEGA TROLL
A wiecie że według księgi rodzaju najpierw powstał dzień a dopiero potem słońce ;P?
Niezłe bzdury tam wypisuja
Ale co z tego ja sobie wierzę w Boga bo nikt mi nie zabroni i bardzo mi z tym dobrze. Jakkolwiek źle by nie było, zawsze nadzieja na lepsze czasy pozostaje (chociażby po śmierci
), a badania pokazują, że ludzie wierzący lepiej sobie w życiu radzą, częściej odnoszą sukcesy, lepiej znoszą stres. Do kościoła i tak chodzę wtedy kiedy mi się chce a nie wtedy kiedy muszę
. Poza tym co mi szkodzi wierzyć, jeżeli Bóg nie istnieje wierzący i ateiści nie tracą niczego, ale jeżeli istnieje, ateiści tracą wszystko 
Niezłe bzdury tam wypisuja

- Szymen
- Świeżak
U mnie w radomsku kilka lat temu była następująca sytuacja: ksiądz miał golfa 3 ale postanowił zmienić kupił sobie golfa 4 kolor ten sam nawet naklejki takie same ponaklejał i ci babcie nadal mówiły jaki ten ksiądz biedny jeździ cały czas tym samym starym autem. Trzeba dac mu na tace...
Drugi ksiądz z drugiej strony radomska miał Vento niebieskie, zmienił na pasata B5 identycznego koloru
babcie tak łatwo nie rozróżnią
Drugi ksiądz z drugiej strony radomska miał Vento niebieskie, zmienił na pasata B5 identycznego koloru

-
adam_89 - Stały bywalec
Tak jak ktoś pisał, są spoko księża i "służbiści", czyli Ci wyciągający najwięcej kasy
Jak chodziłem do gimy, to ksiądz był najbardziej spoko z wszystkich nauczycieli. Na lekcji najodważniejsi siłowali się z nim na rękę
Raz po kościele zostałem chwilę ze znajomymi i z nim gadaliśmy, to nas Vectrą porozwoził do domów ;P Raz też mówił, że mu się Goldwingi podobają..
Inna sprawa, że od ok. 2 lat ten ksiądz zmienił zawód i jest policjantem

Jak chodziłem do gimy, to ksiądz był najbardziej spoko z wszystkich nauczycieli. Na lekcji najodważniejsi siłowali się z nim na rękę

Inna sprawa, że od ok. 2 lat ten ksiądz zmienił zawód i jest policjantem

GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
matmax napisał(a):C-bool napisał(a):Inna sprawa, że od ok. 2 lat ten ksiądz zmienił zawód i jest policjantem
No bo policjantami przeważnie zostają synowie księży xD
Dlatego że nikt ich nie lubi??

/speed always goes in pair with fouriosity/
po prostu fast...
po prostu fast...
-
fast and furious - MEGA TROLL
u mnie ksiądz wstawił mi 5 bo powiedziałem że nie chce sie zniżac do poziomu takiego nieuka i 6 piątek 1 szóstka i 1 czwórka więc ksiądz fajny w poniedziałek mamy 10 lekcji 2 ostatnie religie i 1 mieliśmy a na drugą do fast fooda

-
iro - Bywalec
Hamulec napisał(a):... ja z ekonomii jestem słaby dlatego proszę o wyjaśnienie; dlaczego tak dużo kasy potrzeba kościołowi, żeby żyć w ubóstwie. Dziękuję za odp..
, a te luxusowe puszki to nie grzech panowie księża.
Ksieza zwolnieni sa rowniez podatku VAT xD nahaha
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
a ja wiekszosc kisiezy znam samych spoko
od malego sie wsrod nich wychowywalem (moj wojek jest redemptorysta) i powiem wam ze oni maja inne spojrzenie na swiat(nie jak ci zacofani o ktorych piszecie) , jak normalni ludzie, nie sa sztywniakami i tez nie przesadzaja no i przynajmniej wyksztalceni a nie to co wiekszosc proboszczy na wsiach
apropo bogatych ksiezy
http://www.wykop.pl/ramka/196224/swieta-prawda

od malego sie wsrod nich wychowywalem (moj wojek jest redemptorysta) i powiem wam ze oni maja inne spojrzenie na swiat(nie jak ci zacofani o ktorych piszecie) , jak normalni ludzie, nie sa sztywniakami i tez nie przesadzaja no i przynajmniej wyksztalceni a nie to co wiekszosc proboszczy na wsiach

apropo bogatych ksiezy
http://www.wykop.pl/ramka/196224/swieta-prawda

Ostatnio edytowano 13/6/2009, 15:43 przez inzynier, łącznie edytowano 1 raz
Życie jest po to by śmigać na moto!
Honda CM 400
HONDA VFR 750F (aktualnie)
RC24 & RC36
Honda CM 400
HONDA VFR 750F (aktualnie)
RC24 & RC36
-
inzynier - Świeżak
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości