Jak przekonać najbliższych do moto?
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Stary, jak Ty w tym wieku martwisz sie tym, co powie mama to Ty lepiej nic nie kupuj. Ja w wieku 16-tu lat poprostu podjechałem świeżo zakupioną MZ-ką pod blok i tyle! Starzy postawili oczy
i zapytali: "kupiłes?" a ja na to "tak, a co?" Wzruszyli tylko ramionami i koniec gadki 

Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
gelo007 przesadzasz
mam podobna sytuacje kase na moto mam bo uzbieralem jako student a motor mozna utrzymac dorabiajac w wakacje lub po prostu znowu zbierajac na sezon nieprawdaz?
gorzej jak student ma samochod oplacany przez rodzicow i chce miec moto oplacane przez siebie (znam przypadki) - trudno jest wtedy przekonac rodzicow...
Do autora: po prostu pogadaj szczerze i tyle, powiedz ze cie to podniecilo i chcesz zaczac jezdzic jakas gadka odnosnie twoich marzen i powinno byc dobrze, porusz temat bezpieczenstwa pokaz sprzet - ile kosztuje i ze kupujesz drogi bo najwazniejsze dla ciebie jest wlasne bezpieczenstwo itp itd POZDRO

Do autora: po prostu pogadaj szczerze i tyle, powiedz ze cie to podniecilo i chcesz zaczac jezdzic jakas gadka odnosnie twoich marzen i powinno byc dobrze, porusz temat bezpieczenstwa pokaz sprzet - ile kosztuje i ze kupujesz drogi bo najwazniejsze dla ciebie jest wlasne bezpieczenstwo itp itd POZDRO

- asswhole
- Świeżak
Weź poproś kumpla co ma jakiegoś sporta wsadź starą na moto kumpla i niech przewiezie ją na krótkim odcinku przeszło 2 paki
mi się tak spodobało jak ziomek mi taką scenę zmontował ,że od razu zachciałem moto.
Pewnie się zgodzi albo sam Ci kupi ,żeby sama latać. 

-
mahomet84 - Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości