Kradną mi paliwo z moto
a jak nie rozwiążesz to...
i tak spal mu skuter
i tak spal mu skuter

XR 400R | | Kula daje fula
| | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0

-
Kula07 - Stały bywalec
A po co rozwiązywać przecież można po prostu spalić skuter.... A i nie zapomnij zrobić sobie fotki przy palącym się rolerze w jakiejś groźnej minie żebyś miał co na n-k wieczorem wstawić 

motorynka- aprillia scarabeo --- Yamaha xj 600 

- carma
- Świeżak
Ja to bym na Twoim miejscu kiedyś w nocy jak sie jemu przyśnie, pod*** jemu paliwo 

FZR 600 3HE '92
"... Od 0-100% Wilki muszą być wolne, zwłaszcza gdy są młode..."
"... Od 0-100% Wilki muszą być wolne, zwłaszcza gdy są młode..."
- Achilles90
- Świeżak
po co mu kraść ? nasypać soli cukru piasku 

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
Wydrukuj mu ten temat do poczytania... z poradami ,
bo jak usłyszy forum to jeszcze pałeczkę swoją pamiątkową wygrzebie.
No, i spal !
bo jak usłyszy forum to jeszcze pałeczkę swoją pamiątkową wygrzebie.
No, i spal !
<i>"Get your motor running, head out on the highway,
Looking for adventure in whatever comes our way."</i>
Looking for adventure in whatever comes our way."</i>
-
mikun - Świeżak
mikun napisał(a):Wydrukuj mu ten temat do poczytania... z poradami
hahaha, druknij całe 3 strony i zostaw h*ujowi pod budką.
- Czajnik166
- Świeżak
"spalic skuter" - dobre
tylko wiecie zeby isc z tym na policje musze miec nie zbite dowody, swiadek moze nie wystarczyc jak i nagranie vhs, na to ze on to robi, np nagranie z ukrytej kamery jak cos grzebie przy moim moto, a nie mam takiej mozliwosci bo wiata z motocyklami na tym parkingu jest w miejscu nie widocznym z poza parkingu ale za to facet z budki ma tam widok doskonały.
narazie sobie radze ze mam w domu kanister z wachą i jak ide po motocykl to biore paliwo w butelke i zalewam pusty zbiornik ktory jest regularnie opróźniany przez stróża na parkingu

tylko wiecie zeby isc z tym na policje musze miec nie zbite dowody, swiadek moze nie wystarczyc jak i nagranie vhs, na to ze on to robi, np nagranie z ukrytej kamery jak cos grzebie przy moim moto, a nie mam takiej mozliwosci bo wiata z motocyklami na tym parkingu jest w miejscu nie widocznym z poza parkingu ale za to facet z budki ma tam widok doskonały.
narazie sobie radze ze mam w domu kanister z wachą i jak ide po motocykl to biore paliwo w butelke i zalewam pusty zbiornik ktory jest regularnie opróźniany przez stróża na parkingu
- karolek850
- Świeżak
co takiego ? regularnie opróżniany ?
nie no jaja sobie teraz robisz....
albo naprawde sprawdź czy nigdzie wycieków nie ma, albo naprawde zalej z 5l i wsyp cukru, następnego dnia sobie podprowadzisz na zwykłe miejsce parkingowe pod domem, odkręcisz bak, przepłuczesz benzyną i będzie ok, a dziad już nie będzie miał do czego spuszczać Ci paliwo.

nie no jaja sobie teraz robisz....
albo naprawde sprawdź czy nigdzie wycieków nie ma, albo naprawde zalej z 5l i wsyp cukru, następnego dnia sobie podprowadzisz na zwykłe miejsce parkingowe pod domem, odkręcisz bak, przepłuczesz benzyną i będzie ok, a dziad już nie będzie miał do czego spuszczać Ci paliwo.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
To mi się podoba! Chłopaku - nic się nie martw, ścigaczowcy Ci pomogą! Zrobim marsz przez miasto na parking, wpieprzymy cieciowi... i spalimy mu skuter na znak rozejmu. Burn skutersynu! Burn! 

Aprilia RSV 1000R Tuono 2007
Play it safe or play it cool!
Play it safe or play it cool!
-
Genji - VIP Ścigacz.pl