Robaleeeee BLE ;)
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
witam, wiecie może jak to świństwo wyczyścić z kurtki tekstylnej?
mam tego od ciula na ramionach i klacie, zawsze to robilem scierka mokra a teraz jest tego kilka razy wiecej a niechce wrzucac kurteli do pralki bo pratkycznie za kazdym wypadem za miasto tak wyglada moja kurtka
mam tego od ciula na ramionach i klacie, zawsze to robilem scierka mokra a teraz jest tego kilka razy wiecej a niechce wrzucac kurteli do pralki bo pratkycznie za kazdym wypadem za miasto tak wyglada moja kurtka
hrhr %-)

-
Krzychu1323 - Świeżak
-
Krzychu1323 - Świeżak
Kupiłem sobie przed sezonem nowy środek do czyszczenia skóry, ale tym razem nie w kremie tylko w sprayu S100, sprzedawca zachwalał że łatwiej się po nim czyści i nie zostawia śladów na szwach jak krem;
zrobiłem w ubiegłym tygodniu traskę 350km tak więc trup słał się gęsto, i rzeczywiście bardzo szybko i bez większych problemów usunąłem wsystkie zwłoki, zwykła szmatka z ciepłą wodą.
zrobiłem w ubiegłym tygodniu traskę 350km tak więc trup słał się gęsto, i rzeczywiście bardzo szybko i bez większych problemów usunąłem wsystkie zwłoki, zwykła szmatka z ciepłą wodą.
<i>"Get your motor running, head out on the highway,
Looking for adventure in whatever comes our way."</i>
Looking for adventure in whatever comes our way."</i>
-
mikun - Świeżak
te produkty firmy S100 sa podobno testowane w jakis niemieckich labolatoriach zanim zostaną dopuszczone do sprzedazy wiec mozna im ufać 

hrhr %-)

-
Krzychu1323 - Świeżak
właśnie wróciłem z wycieczki......
oł jeeeeeee nawet w zębach coś znalazłem, a na moto to nawet świateł już nie widziałem, z niebieskiego motor zrobił się czarno żółty...... 

/speed always goes in pair with fouriosity/
po prostu fast...
HONDA CBR 600RR MOVISTAR TELEFONICA-opylona
po prostu fast...
HONDA CBR 600RR MOVISTAR TELEFONICA-opylona
-
fast and furious - MEGA TROLL
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości