Kiedy odkładacie moto na sen zimowy?
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Piszemy tu wszyscy jakbyśmy spodziewali się zimy stulecia ehhe. Ja nawet z przyzwyczajenia napisałem, że asfalt biały po przeschnięciu. Bo jak po solniczce przesycha to robi się białawy
Mamy ciepłe zimy, a siarczysty mróz ze śniegiem przychodzi na kilka dni może kilkanaście w całą zimę. Myślę o miastach nie górach ofcoz
Damy radę. Z pewnością sam nie będę śmigał jak temperatura zjedzie poniżej 5 St. C w ciągu dnia. Jeżeli zima będzie taka jak rok wcześniej to będzie dużo dni do pojeżdżenia.
Pozdr
Sh
Mamy ciepłe zimy, a siarczysty mróz ze śniegiem przychodzi na kilka dni może kilkanaście w całą zimę. Myślę o miastach nie górach ofcoz
Damy radę. Z pewnością sam nie będę śmigał jak temperatura zjedzie poniżej 5 St. C w ciągu dnia. Jeżeli zima będzie taka jak rok wcześniej to będzie dużo dni do pojeżdżenia.
Pozdr
Sh
-
Shaft - Świeżak
Ja też śmigam dopóki asfalt czarny,a jak popada i przeschnie to znów dzida...Pamiętam jak rok temu na dt jeszcze smigałem przy ujemnej temperaturze.To był odjazd Minus to to,że nie czułem rąk wjeżdżając do garażu
ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Ścigacz.pl
pewnie wtedy kiedy już śniegu jest tylko albo są duże przymrozki i na asfalcie robi się szklanka
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." | | Wole odpychać się piętami, niż hamować zębami | | www.motoautostrada.plindor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować
-
Bystry - Stały bywalec
ja niestety mieszkam w gorach i snieg tutaj lezy zwykle od listopada do maja. Po sniegu raczej sie nie da. Zima to tez czesc tego sportu. Taka przerwa na majstrowanie i pozniej oczekiwanie na pierwsze wiosenne slonce czasami sprawia mi wieksza radosc niz jazda przy 5 stopniach po roztopionym solą sniegu.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
ale jaka to musi być frajda i stan wysokiego podniecenia, kiedy przez całą zimę grzebie się przy motorku, a potem nadchodzi dzień chwały i wyjeżdża się na ulicę ah...
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." | | Wole odpychać się piętami, niż hamować zębami | | www.motoautostrada.plindor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować
-
Bystry - Stały bywalec
elcommendante ty nie narzekaj. bo jak juz ten śnieg się roztopi to masz winkiel na winklu. coś czego ja muszę szukać kilkaset km od chałupy. do tego w ziemę nie musisz jechać jakiś szalonych odległości żeby sobie na snowboardzie polatać
-
SQ - Mieszkaniec forum
ja mam zamiar latac ile sie tylko da...wiec pewnie do wtedy jak bedzie juz bialo albo moto sprzedam...
Twardym trzeba byc
Twardym trzeba byc
nie polemizuj bo nie jestes predysponowany do emanowania tak apodaktycznych percepcji... | (nie dyskutuj jak nie potrafisz...) xD | | http://www.scigacz.pl/rider/16915/foto/album/712/
-
Szopekk - Świeżak
Moto zapadnie w sen ziomowy dopiero ja temperatura spadnie ponizej
0 st C, albo spadnie taki sniejg ze rano nie bede w stanie dotrzec do pracy. No i oczywiscie jak drogowcy z uporem maniaka beda sypac sól na ulicach to wtey tez przezuce sie na komunikacje miejska bo jednak szkoda motorku
0 st C, albo spadnie taki sniejg ze rano nie bede w stanie dotrzec do pracy. No i oczywiscie jak drogowcy z uporem maniaka beda sypac sól na ulicach to wtey tez przezuce sie na komunikacje miejska bo jednak szkoda motorku
- V-max666
- Świeżak
SQ napisał(a):elcommendante ty nie narzekaj. bo jak juz ten śnieg się roztopi to masz winkiel na winklu. coś czego ja muszę szukać kilkaset km od chałupy. do tego w ziemę nie musisz jechać jakiś szalonych odległości żeby sobie na snowboardzie polatać
Nie przesadzaj, Mirmiłku, przeleć się na Mazury - kupa fajnych dróg.
Testowane tydzień temu
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
terror, zgadza się, tragedi nie ma, ale do gór nie porównuj. szczególnie, że jeśli komuś nawierzchnia nie odpowiada ma rzut beretem na Słowację. tam jest w pytę i policji mało
-
SQ - Mieszkaniec forum
ja moto odstawie jak juz zauwaze intensywne i dosc dlugo wystepujace opady
jezeli bedzie zimno ale slonce dopisze to napewno bede smigal
jezeli bedzie zimno ale slonce dopisze to napewno bede smigal
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3